ETSY Kuponok és promóciós kódok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióTakarítson meg akár 50% - os promóciót a ETSY.com eladó tételek22 Lehet
KuponETSY.com promóciós kód: extra 5% kedvezmény09 április
KuponÉlvezze a promóciós kódot a ETSY.com: akár 35% kedvezmény kiválasztott tételek04 június

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mit árul az Etsy

Az Etsy egy független online piactéren dolgozó emberek közössége, akiknek fő célja, hogy termékeiken keresztül kapcsolatba lépjenek vásárlóikkal, mivel ez egy független márkák által működtetett online piactér, amely a világ különböző részein élő emberekben változást generál a kreativitás és a sikeres vállalkozások fellendítése révén, valamint a fenntarthatóságért és a felelősségvállalásért dolgozik.

Az Etsy értékesítés közvetlenül a vevő és az eladó között történik, így nem kezelnek raktárakat, ami megkönnyíti és biztosítja a biztonságos vásárlást a technológia és az egyszerű keresőmotor segítségével, amelyből a legvintázsabbtól a legkézművesebb divatig és trendig találhat termékeket.

Az Etsy-on található termékek között megtalálhatóak az egész család számára készült ruhák és lábbelik, ékszerek és kiegészítők, kézitáskák és pénztárcák, játékok, könyvek, dekorációs tárgyak, gyűjtemények, szobrok, festmények, kézműves termékek, tárolási és szervezési termékek, háztartási termékek a fürdőszobába, konyhába és hálószobába, világítás és még sok más lehetőség áll rendelkezésre.

Hogyan szállítja az Etsy a megrendeléseket?

Az Etsy megrendeléseket a USPS postai szolgáltatóval szállítják.

Milyen kedvezményeket kínál az Etsy?

Az Etsy-nál elérhető kedvezmények között az ügyfelek olyan kedvezményeket találhatnak, mint például:

65% kedvezményt kapnak az ékszerekre, például medálokra.

70%-os kedvezmény a portrékra

10% kedvezmény a dísztárgyakra, bögrékre, párnákra stb.

25% kedvezmény a művészeti nyomatokra

Fizetési módok az Etsy-on

Az Etsy-on elfogadott fizetési módok: Visa, MasterCard, Eurocard, Discover, JCB, American Express, Diners Club, Carte Bleue, valamint PayPal, iDeal, Sofort, Apple Pay, Google Pay, Klarna és az Etsy által kibocsátott kártyák.

Mennyi ideig tart az Etsy-on megrendelt termékek kiszállítása?

Az Etsy-on megrendelt termékek szállítási ideje a becslések szerint körülbelül 7 munkanap.

Az Etsy-on jelenleg elérhető kedvezménykuponok

Az Etsy-on jelenleg elérhető kedvezményes kuponok a következők:

15% kedvezmény elérhető a kiválasztott termékekre a PLANTIT kód használatával.

20% extra kedvezmény elérhető a kiválasztott termékekre a GET2OFF kód használatával.

10% kedvezmény elérhető a kiválasztott termékekre az OLY10 kód használatával.

Etsy ügyfélszolgálat

Az Etsy ügyfélszolgálata online chat-en vagy kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül érhető el, de ehhez az ügyfeleknek fiókot kell létrehozniuk a platformon.

Az Etsy kupon használatának előnyei

Az Etsy-on lévő kedvezményes kuponok használatának számos előnye közül az ügyfeleknek lehetőségük van arra, hogy megtakarítást érjenek el azáltal, hogy alkalmazzák őket a megvásárolt termékek kifizetésére, ez a megtakarítás lehetővé teszi számukra, hogy más termékeket hordozzanak.

Hogyan küldhetem vissza az Etsy-on megrendelt terméket?

Ahhoz, hogy egy Etsy-on vásárolt termék visszaküldésére ez az eladó és a vevő révén történik, ehhez az ügyfélnek be kell jelentkeznie a fiókjába, és segítséget kell kérnie a vásárlással kapcsolatban a vásárlási előzményeken keresztül, amely várnia kell a választ és a követendő lépéseket.

Exkluzív kupon új vásárlóknak az Etsy-on

Az új Etsy vásárlók a kiválasztott termékek megvásárlását az összes olyan kupont kihasználva tehetik meg, amelyekkel az üzlet a vásárláskor rendelkezik.

Etsy a közösségi hálózatokban

Az Etsy közösségi hálózatain a vásárlók megtalálhatják az üzletben elérhető összes újdonságot, a kuponjaikról, a rendelkezésre álló kedvezményekről és ajánlatokról, valamint az új termékekről.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Az Etsy által a vásárlóknak kínált maximális kedvezmény.

Az Etsy által elérhető maximális kedvezmény 70% kedvezmény a kiválasztott termékekre.

Etsy kupon a hírlevél feliratkozáshoz

Azok számára, akik feliratkoznak az Etsy hírlevélre, a hírlevél értesítéseken keresztül naprakészen értesülhetnek a legfrissebb hírekről, ahol megkapják a kedvezményeket, exkluzív ajánlatokat és az elérhető kuponokat.

Az Etsy-hoz hasonló üzletek

Az Etsy-hoz hasonló üzletek, amelyeket a vásárlók felkereshetnek, a Vinted.co.uk, Zazzle.co.uk, amelyek hasonló termékeket kínálnak.

Etsy fekete pénteki kuponok

Az Etsy Black Friday kedvezményei november negyedik péntekén érhetőek el, és az értékesítési ünnep alatt nagyszerű kedvezményeket találhat, amelyek akár 75%-osak is lehetnek a kiválasztott termékeken az 5%-os kuponjaik mellett.

Etsy kuponok 11/11-re

A november hónapban elérhető kedvezmények közül egy másik a 11.11-es kedvezmények, és erre a napra az Etsy akciókat és nagyon jó, akár 65%-os kedvezményeket kínál, ahol további kuponokat is találhat 3%-tól.

Etsy kuponok a Cyber Monday-re

Az Etsy a legjobb kedvezményeket a Cyber Monday eladási ünnepre kínálja, amelyet a Black Friday ünnepét követő hétfőn ünnepelnek, és erre a napra akár 80%-os kedvezmények is elérhetőek, és a pénztárnál további 10%-os kupon is jár.

Etsy karácsonyi kuponok

December hónapban karácsonyi kedvezmények állnak rendelkezésre, és erre a hónapra az Etsy jó ár-érték arányú és megfizethető ajánlatokat kínál, valamint egyes termékekre akár 55%-os kedvezményt is ad, akár 20%-os kuponokkal.

Etsy mobilalkalmazás IPhone-ra és Androidra

Az Etsy mobilalkalmazást kínál iPhone-ra és Androidra, amelyről az ügyfelei termékeket vásárolhatnak.

Az Etsy-on értékesített híres márkák

Az Etsy-on elérhető termékek független eladóktól származnak.

 

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024
ETSY.com kuponkód

 Különleges promóciók és kuponok az Etsy-on

Különleges promóciók és kuponok az Etsy-on az egész évben elérhető értékesítési ünnepeken találhatók, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy pénzt takarítsanak meg vásárláskor.

ETSY.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek