AbeBooks Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponAbeBooks.com ingyenes szállítás Kupon kód27 Lehet
KuponAbeBooks.com promóciós kód: 10% kedvezmény az egész oldalon06 június
KuponPromóciós kód itt: AbeBooks.com: 15% kedvezmény16 Lehet
KuponAbeBooks.com promóciós kód: 10% kedvezmény14 július

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit az ABEBOOKS árul Magyarországon

Az ABEBOOKS-ot 1995-ben alapították, és úttörő szerepet játszott az online e-könyv-kereskedési platformban, és egyben az Amazon kiegészítője is vagyunk.

Az ABEBOOKS fő célja, hogy felhasználói olvasás közben felfedezhessék, milyen fontos lehet a mindennapi életben, hiszen amellett, hogy festményeivel, plakátjaival és/vagy alkotásaival segíti az otthon díszítését, gyakorol és egyben nevel is. művészeti.

Az ABEBOOKS megbízható és független szállítók hálózatán keresztül működik, amelyek több mint 50 országban találhatók, és minden vásárlóját új vagy használt könyvekkel, első kiadásokkal, aláírt példányokkal látja el, ami lehetővé teszi számunkra, hogy megtaláljuk a könyvet a standunkról, vagy eladjuk. ki gyűjtemény

Az ABEBOOKS könyveket, magazinokat és újságokat, képregényeket, posztereket, térképeket, fényképeket, papír kéziratokat és gyűjteményi tárgyakat, zenét, aláírt másolatokat, képregényeket, képeslapokat, múlt századi képeslapokat, néhány híres szerző leveleit árul ügyfeleinek.

Hogyan szállít az ABEBOOKS Magyarországra

Az ABEBOOKS termékek kiszállítása különböző módokon történik, mivel a szállítást minden eladó végzi, azaz mindegyik más szabályzatot alkalmaz, a szállítás történhet DHL-en, UPS-en, FedEx-en keresztül.

 Milyen kedvezményeket kínál az ABEBOOKS Magyarország?

Az ABEBOOKS oldalon 10%, 20% és akár 50% kedvezményt is kaphat bizonyos könyvcímekre.

Fizetési módok az ABEBOOKS Magyarországnál

Az ABEBOOKS által elfogadott fizetési módok között csak a főbb hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard és American Express által kibocsátott fizetési módok szerepelnek.
  

Mennyi ideig tart az ABEBOOKS-ról rendelt termékek Magyarországra szállítása?

Az ABEBOOKS oldalon vásárolt termékeknél előfordulhat, hogy normál és/vagy elsőbbségi szállítással elérik a rendeltetési helyüket, ahol a becsült idő 5-36 munkanap. Meg kell említeni, hogy ez az idő a rendeltetési helytől függően változik. a csomag feladása, valamint az ügyfél által kiválasztott küldemény típusa.

A kuponok jelenleg az ABEBOOKS Hungary oldalon érhetők el

Itt található néhány elérhető ABEBOOKS promóciós ajánlat és kupon lista:

ABEBOOKS kupon 10% kedvezmény az új ügyfelek számára
3 dolláros kedvezménykód: ABEBOOKS legalább 30 dollár értékű vásárlás esetén
ABEBOOKS 15% kedvezménykupon bármely könyvre
ABEBOOKS 20% kedvezmény kód a kiválasztott könyvekre az aktuális akciós ajánlatban
ABEBOOKS akciós kupon: 15% kedvezmény, a mai napon érvényes

 ABEBOOKS Magyarország Ügyfélszolgálat

Az ABEBOOKS ügyfélszolgálatával való kapcsolatfelvételhez ezt közvetlenül minden független szállítóval kell megtenni, és ehhez regisztrálnia kell az ABEBOOKS felhasználójaként, azon az oldalon, ahol a megvásárolni kívánt terméket választotta, a lap közepén találja. oldal “ Tegyen fel egy kérdést az eladónak.

 Az ABEBOOKS kupon magyarországi felhasználásának előnyei

Az ABEBOOKS-nál általában azért szállítják ki a kedvezményes kuponokat, hogy ügyfelei élvezhessék azt az előnyt, hogy megtakaríthatnak termékük fizetése során, ami lehetővé teszi számukra, hogy elégedettek legyenek a vásárlással.

Hogyan tudok visszaküldeni Magyarországról az ABEBOOKS-ról rendelt terméket?

Az ABEBOOKS-on történő visszaküldéshez az ügyfélnek be kell jelentkeznie a fiókjába, mennie kell a Saját vásárlások fülre, ahol ki kell választania a visszaküldeni kívánt rendelést, kattintson a visszaküldési/visszatérítési kérelemre, és adja meg a kívánt megjegyzést. a visszaküldéshez és a küldés gombra kattintva, ha 3 nap eltelt, kérését elfogadják, így vissza kell küldenie a könyvet a levélben megadott címre, ha a kérést elutasítják, e-mailt kap, esete Ha a visszaküldést elutasítják, a vásárló az ABEBOOKS vásárlási programján keresztül értékesíthet.

 Exkluzív ABEBOOKS kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az ABEBOOKS kupon új vásárlók számára 10%, és csak az első rendelésre vonatkozik.

ABEBOOKS Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon a legfrissebb kollekcióbemutatókkal kapcsolatos információkon túl a legújabb promóciós ajánlatokat is felfedezheti.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Az ABEBOOKS által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Maximális engedményként az ABEBOOKS-on ügyfelei legfeljebb 50% kedvezményt kaphatnak a könyvekre.

ABEBOOKS Magyarország kupon hírlevél feliratkozáshoz

Ha úgy dönt, hogy most feliratkozik az ABEBOOKS hírlevélre, e-mailben megkapja az új vásárlók számára érvényes üdvözlő kupont, amely 10% kedvezményt biztosít az első könyvrendelés esetén.

 Az ABEBOOKS-hoz hasonló üzletek

Vannak különböző, az ABEBOOKS-hoz hasonló üzletek, ahol ügyfelei olyan termékeket kaphatnak, amelyekhez többek között ellenőrizhetik áraikat vagy szállítmányaikat, ezek közül néhány az AMAZON.com, az eBay.com, a barnesandnoble.com és a ThriftBooks.com .

ABEBOOKS Magyarország BLACK FRIDAY kuponok

A Black Friday akciós kiárusítás ünnepét az ABEBOOKS webhelyen hihetetlen, 60%-os kedvezményekkel ünneplik, további akár 5%-os kedvezménykuponokkal.

Kupon az ABEBOOKS Magyarország számára 11.11-ig

Az ABEBOOKS-on elérhető termékek nagyon jó promóciókat hoznak a szinglik napjának megünneplésére, 35%-os kedvezményekkel.  

ABEBOOKS Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

Az ABEBOOKS egyik leglátogatottabb dátuma a Cyber ​​​​Monday kiárusítás ünnepe, és erre a napra nagyon jó, akár 70%-os kedvezményeket kínálnak korlátozott ideig.

ABEBOOKS Magyarország Kuponok karácsonyra

Az ABEBOOKS karácsonyi kedvezményei nagyon fontosak, hiszen nagyon jó kedvezményeket, ajánlatokat és kedvezményeket kínálnak, hogy vásárlóik élvezhessék a vásárlást, ezek a kedvezmények akár 25%-tól is elérhetik.
   

ABEBOOKS mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Az ABEBOOKS nem rendelkezik elérhető mobilalkalmazással.

Híres márkák az ABEBOOKS áruházban

Az ABEBOOKS által elérhető híres szerzők közül néhány, mint JRR Tolkien, John Boyne, Toni Morrison, Julio Quinn, Lew Wallace, Iris Murdoch, Freya Stark, Graham Greene, Rosemary Mahoney, Toni Hawks, Robert Sullivan, Sthephen King, Lauree Lee, Norman Lewis, Peter Mayle, Colin Thuborn, Jan Morris, Eric Newby, Paul Theroux, Rory Stewart, Brian Hall, Alexander Frater, Bruce Chatwin, Mark Twain, Eleonor Clark, Felice Benuzzi, Rebeca West, Ernest Hemingway.

 

 

Az ABEBOOK ingyenes kiszállítást kínál Magyarországra?

Az ABEBOOK ingyenes szállítást kínál ügyfeleinek, ehhez csak ki kell választania az ingyenes szállítás fület, ahol megtalálja az ehhez a lehetőséghez tartozó kollekciót.

Fizethetek az ABEBOOKS-ban a PayPal segítségével?

Az ABEBOOK-nál a PayPal platformot nem fogadja el fizetési módként a vásárlásokhoz.

Hová kell írni a kedvezménykupont az ABEBOOK-ban?

Kedvezménykupon írásához az ABEBOOK-ban ezt a lépést a termék kiválasztása és a fizetés megtörténte után hajtja végre, ezen a fülön a vásárló az oldal középső részén talál egy dobozt.

Utoljára frissített kuponok: Ma
20 Lehet 2024
abebooks.com kuponkód

Különleges akciók és kuponok az ABEBOOKS Magyarországnál

Szeretne naprakész lenni az ABEBOOKS legújabb kuponjaival és promóciós ajánlataival kapcsolatban? Az alábbiakban a legfrissebbek listája található:

ABEBOOKS kupon 10% kedvezmény az új ügyfelek számára
3 dolláros kedvezménykód: ABEBOOKS legalább 30 dollár értékű vásárlás esetén
ABEBOOKS 15% kedvezménykupon bármely könyvre
ABEBOOKS 20% kedvezmény kód a kiválasztott könyvekre az aktuális akciós ajánlatban
ABEBOOKS akciós kupon: 15% kedvezmény, a mai napon érvényes

abebooks.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek