Babbel Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponKupon kód Babbel.com: 20% kedvezmény eladó tételek24 szeptember
KuponBabbel.com 50% promóciós kód10 szeptember
KuponVegyünk 10% promóciós kódot Babbel.com14 szeptember

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mit árul a BABBEL Magyarország

A BABBEL 2007-ben született, és azóta az egyik első platform, amely emberek millióinak kínál lehetőséget az anyanyelvükön kívüli nyelvek online elsajátítására.

A BABBEL fő célja, hogy folytassa az innovációt, és segítse felhasználóit az oktatási részlegben, amely olyan kurzusokat és leckéket kínál, amelyek az olvasáshoz és a beszélgetéshez folyékony és egyszerű módon szólnak, köszönhetően a mintegy 14 nyelven bemutatott didaktikai módszernek. .

A BABBEL alkalmazkodik felhasználói igényeihez, mivel segíthet nekik abban, hogy mindenki számára a legegyszerűbb módon tanulják meg a leckéket, vagyis hallgatás, írás, beszéd és/vagy olvasás útján, a mindennapi élet központi témájaként. minden diák, vagyis a BABBEL törődik felhasználóinak teljes körű oktatásával, keresve számukra a tanulás legjobb módját.

A BABBEL különböző nyelveken kínál tanulást, köztük franciául, németül, angolul, olaszul, dánul, indonézül, lengyelül, norvégul, oroszul, törökül, svédül, hollandul és portugálul. Amelyeket a nyelvtantól a szókincsig, a kognitív résztől a didaktikai részig kínálnak, ami lehetővé teszi a magabiztosságot és az alapvető stratégiákat a kiválasztott nyelv hatékony és eredményes elsajátításához.

Hogyan szállítja a BABBEL a szoftvert?

A BABBEL kiválasztott kurzusait az ügyfelek fiókjukon keresztül juttatják el, ahol be kell jelentkezniük, és meg kell keresniük a "Saját szintem és/vagy kurzusaim" opciót, valamint meg kell találniuk az értékelésemet, ha már elkészítettek leckéket.

Milyen kedvezményeket kínál a BABBEL Magyarország?

Jelenleg a BABBEL csak 22%-os kedvezményt biztosít az éves előfizetés díjára.

 Fizetési módok a BABBEL Magyarországnál

A BABBEL különböző elfogadott fizetési módokat kínál, köztük a MasterCard, Visa, American Express hitelkártyákkal, valamint PayPal, Apple Pay, iDeal, Sofort kártyákkal.
  

 Mennyi ideig tart a BABBEL oldalról rendelt termékek kiszállítása?

A BABBEL-on az előfizetés kifizetésének megerősítése után az ügyfél egy ellenőrző e-mailt kap, amely a fizetést követően legfeljebb 30 percig tarthat.

A kuponok jelenleg elérhetőek a BABBEL Hungary oldalon

Jelenleg a BABBEL számos 10%-os, 20%-os és akár 25%-os kedvezménykupont is kínál, figyelembe véve az iskolakezdés időszakát.

Szerezzen 25% kedvezményt a BABBEL kuponjával
10% a BABBEL csomagokra promóciós kóddal
Promóciós kód 65% BABBEL, diákokra érvényes
BABBEL 60% kedvezmény kód az első 3 hónapban
50%-os BABBEL promóciós kód éves előfizetéshez

BABBEL Magyarország Ügyfélszolgálat

A BABBEL különböző módokon áll rendelkezésére ügyfelei számára, hogy kapcsolatba léphessenek az ügyfélszolgálattal, ezek egyike az online chaten, valamint az alkalmazáson keresztül a súgó opción keresztül, egy másik alternatíva a support@BABBEL e-mail címen vagy a telefonszámon. a +493056837024 Európából és az USA-ból a 18889050289 számon.

A BABBEL kupon magyarországi felhasználásának előnyei

A BABBEL ügyfelei kedvezményes kuponjaik felhasználásával élvezhetik előnyeiket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy pénzt takarítsanak meg, hogy más előfizetésekre is elő tudjanak fizetni.

Hogyan küldhetek vissza vagy törölhetek egy BABBEL szoftvert?

A BABBEL-on történő előfizetés számítógépről történő lemondásához a felhasználónak be kell jelentkeznie a fiókjába, meg kell lépnie a fiókinformációkat, és ki kell választania a profilt és a konfigurációt, amelyhez követnie kell az utasításokat, az előfizetés törléséhez kattintson az alkalmazásból. Menjen a beállításokhoz, kattintson a nevére, az előfizetésére, majd kattintson az előfizetés törlésére.

 Exkluzív BABBEL kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az ajánlókódot használó BABBEL új ügyfelek 10 USD kedvezményt kapnak.

 BABBEL Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon remek ajánlatokat találhat a BABBEL által kínált szolgáltatásokra. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a promóciós ajánlatokat és kedvezményes kuponokat a következő közösségi hálózatokon:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A BABBEL által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Maximális kedvezményként a BABBEL éves előfizetéséből 22% áll rendelkezésre.

 BABBEL Magyarország kupon hírlevél feliratkozáshoz

A BABBEL-ra feliratkozott ügyfelek számára hírleveleken keresztül kínálja az elérhető ajánlatokat vagy kedvezményeket, valamint tanácsokat ad tanfolyamaihoz.

A BABBEL-hoz hasonló programok

Az online platformon különféle, a BABBEL-hoz hasonló üzleteket vagy oldalakat találhat, amelyekhez hasonló tanfolyamokat vagy leckéket kínálnak, amelyekhez ügyfelei áttekinthetik és ellenőrizhetik órarendjüket vagy áraikat, valamint tanáraikat, ezek némelyike ​​lehet Preplly. com, Italki.com, Verbling.com.        

BABBEL Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

A Black Friday kiárusítás ünnepére a BABBEL nagyszerű kedvezményeket kínál, amelyek 60%-tól érhetők el a 10%-os kedvezménykuponok mellett.

Kupon a BABBEL Magyarország számára 11.11

A BABBEL 11.11-i kedvezményéhez akár 2x1-es jó akciókat szállítunk, vagy akár napközben is élvezheti kedvezményeit 45%-tól.

BABBEL Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A BABBEL legfontosabb kiárusítási ünnepe a Cyber ​​​​hétfő, mivel ezen a napon nagyszerű kedvezményeket kínálnak, amelyek akár 75%-ot is elérhetnek további 5%-os kedvezménykuponokkal.
 

Kuponok a BABBEL Magyarországról karácsonyra

December hónapban a BABBEL-on ügyfelei néhány napot ajánlatokkal és kedvezményekkel vehetnek igénybe, melyeket a tanfolyamok előfizetésének 3%-ától kaphatnak.

BABBEL mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A BABBEL elérhetővé tette ügyfelei számára az iPhone és Android mobil alkalmazást, amelyből tanulmányi rutinokat készíthet, párbeszédeket gyakorolhat.

Eladó ismert szoftver a BABBEL weboldalon

A BABBEL egy nyelvtanfolyam platform.

 

 

Ingyenes szállítást kínál a BABBEL?

Miután a BABBEL ügyfelei feliratkoztak kurzusaikra, ingyenesen elküldik őket az online platformról.

Hová kell írni a kedvezménykupont a BABBEL-ben?

A BABBEL-ben a kedvezménykupont arra az oldalra kell írni, ahol a központi részen található dobozon keresztül kiválasztja azt a csomagot, amelyre elő szeretne fizetni.

Fizethetek a BABBEL-nél PayPal segítségével?

A BABBEL-nél PayPal-on keresztül fizetheti előfizetését.

Utoljára frissített kuponok: Ma
25 július 2024
babbel.com kuponkód

 Különleges akciók és kuponok a BABBEL Magyarországnál

Annak érdekében, hogy mindig naprakész legyen a BABBEL legújabb promóciós kuponjairól, ezen az oldalon a legújabb kuponokat és ajánlatokat hozzuk Önnek. Itt van néhány közülük:

Szerezzen 25% kedvezményt a BABBEL kuponjával
10% a BABBEL csomagokra promóciós kóddal
Promóciós kód 65% BABBEL, diákokra érvényes
BABBEL 60% kedvezmény kód az első 3 hónapban
50%-os BABBEL promóciós kód éves előfizetéshez

babbel.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek