BjornBorg Kuponok és promóciós kódok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponKupon kód at BjornBorg.com: 20% kedvezmény az egész oldalon12 Lehet
promócióBjornBorg.com 10% kupon hírlevél14 Lehet
KuponVegye 20% kupon kódot BjornBorg.com az egész oldalon16 április

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a Björn Borg elad

Björn Borg Stockholmban alapították, az egykori teniszező Bjorn Borg nevében, aki a fő tervezője a cikkek Rdhdi Heintz, ez az üzlet sportruházat cikkekkel kezdődik, de évekkel később úgy érzik, hogy a vágy, hogy elmélyüljön és növekedjen, így elindítják fehérnemű kollekciójukat, amely élénk és robbanásszerű nyomatokkal készült, úttörő és trend az akkori időkben.

A Björn Borg férfi, női és gyermek termékekkel rendelkezik, ahol találhat alsóneműt, kabátokat, pulóvereket, pólókat, pólókat, felsőket, sportmelltartókat, zoknikat, nadrágokat, rövidnadrágokat, szoknyákat, ruhákat, boxereket, fürdőruhákat, edzőcipőket, szandálokat, kézitáskákat, válltáskákat, hátizsákokat, piperetáskákat, sapkákat, kalapokat.

Hogyan küldi a Björn Borg a megrendeléseket?

A Björn Borg a DHL és a UPS logisztikai cégeken keresztül szállítja termékeit.

Milyen kedvezményeket kínál a Björn Borg?

A Björn Borg által kínált kedvezmények a következők:

50% kedvezmény a kiválasztott termékekre és tételekre

25% kedvezmény a gyermekcikkekre

40% kedvezmény a kiválasztott férfi és női termékekre.

Fizetési módok a Björn Borg oldalon

A Björn Borg oldalon történő vásárláskor a Visa és MasterCard bankkártyák és hitelkártyák, valamint a PayPal, a Direct Payment vagy a Klarna által kibocsátott fizetési módok elfogadottak.

Mennyi ideig tart a Björn Borg oldalon megrendelt termékek kiszállítása?

A Björn Borg weboldalon megrendelt termékek várható szállítási ideje 3-10 munkanap között lehet, mire elérik a célállomást.

A Björn Borg oldalon jelenleg elérhető kedvezményes kuponok

A Björn Borg oldalon jelenleg elérhető kedvezményes kuponok:

10% kedvezmény minden megrendelésre az INKSALE10 kód használatával.

20% kedvezmény a kiválasztott termékekre az INKSALE20 kód használatával.

15% kedvezmény minden megrendelésre az INKSALE15 kód használatával.

Björn Borg ügyfélszolgálat

A Björn Borg ügyfélszolgálata a kapcsolatfelvételi űrlapon vagy az online chat-en keresztül érhető el.

A Björn Borg utalvány használatának előnyei

A Björn Borg vásárlók számára a kedvezményes kupon használatának előnye elsősorban a megtakarítás, amelyet az ügyfelek a vásárlásaikra alkalmazva kapnak, ez a megtakarítás lehetővé teszi számukra, hogy egy másik ruhadarabot is magukkal vihessenek.

Hogyan küldhetem vissza a Björn Borg-tól rendelt terméket?

Ahhoz, hogy egy visszatérés a Björn Borg ügyfelek egy becsült idő 90 munkanap, miután megkapta a csomagot, fehérnemű és fürdőruha nem jogosultak a visszatérés, a termékeket vissza kell küldeni ugyanabban az állapotban kapták meg, online megrendelések nem lehet visszaküldeni a fizikai üzletben, ehhez a folyamathoz az ügyfélnek kell létrehozni a visszatérés a fiókjából regisztrálásával a rendelési számot, és kövesse az utasításokat, hogy kövesse a folyamatot.

Exkluzív kupon az új vásárlók számára a Björn Borg oldalon.

A Björn Borg új vásárlói 10%-os kedvezményt vehetnek igénybe, de ahhoz, hogy ezt a kedvezményt alkalmazni tudják, fel kell iratkozniuk a hírlevélre.

Björn Borg a közösségi hálózatokon

A Björn Borg vásárlói a közösségi hálózatokon megtalálhatják a legfrissebb híreket és termékbemutatókat, promóciókat és kedvezményeket, valamint az elérhető különleges kuponokat.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

A Björn Borg által az ügyfelei számára kínált maximális kedvezmény.

A Björn Borg által a vásárlók számára kínált maximális kedvezményként a vásárlók vásárolhatnak, és kihasználhatják az 50%-os kedvezményt, amelyet egyes termékeire alkalmaznak.

Björn Borg kupon a hírlevél feliratkozáshoz

Azok számára, akik feliratkoznak a Björn Borg hírlevélre, 10% kedvezményt kapnak, amelyet az első vásárlásukkor használhatnak fel, és emellett hírleveleket is kapnak, amelyekben értesítik őket az exkluzív ajánlatokról és hírekről.

A Björn Borg-hoz hasonló üzletek

A Björn Borg-hoz hasonló üzletek, amelyeket a vásárlók felkereshetnek és hasonló termékeket találhatnak, többek között az Intimissimi.com, Yamamay.com, Calzedonia.com, Oysho.com.

Björn Borg fekete péntek kuponok

A Björn Borg termékek a Black Friday eladási ünnepen nagyon jó akciókkal, valamint különleges, akár 77%-os kedvezményekkel érhetőek el, ráadásul a pénztárnál 10%-os kuponnal.

Björn Borg kuponok a 11.11-hez

November hónapban a Björn Borg a legjobb akciókat kínálja a kategóriáiban, ahol 20%-tól különleges kedvezményeket kaphat, valamint 50%-os értékesítési kuponokat.

Björn Borg kuponok a Cyber hétfőn

A sportruházat és fehérnemű márka az egész család számára, hogy a Björn Borg kínálja a legjobb és legnagyobb kedvezményeket a különleges Cyber Monday eladási napon, amely akár 80% -ig is lehet, és a további kuponjaik akár 15% -ig.

Björn Borg karácsonyi kuponok

Karácsonykor a Björn Borg elképesztő különleges ajánlatokat kínál a karácsonyi ajándékvásárláshoz, hogy az ünnepi időszakban adhasson, így 20%-tól és felfelé is kaphat kedvezményeket, valamint a kiválasztott termékekhez 3% -os kuponokat.

Björn Borg mobilalkalmazás IPhone-ra és Androidra

Sajnos a Björn Borg-hoz nem áll rendelkezésre mobilalkalmazás.

A Björn Borg-on értékesített híres márkák

A Björn Borg kizárólag saját márkás termékeket kínál eladásra.

 

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
23 június 2024
bjornborg kuponkód

Különleges promóciók és kuponok a Björn Borg oldalon

A Björn Borg-on számos különleges promóció és kupon található, amelyek lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy megvásárolják az Ön termékeit, amelyekkel elégedettek lehetnek azzal, hogy képesek megtakarítani.

bjornborg Kupon

Egyéb hasonló üzletek