YOINS Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponMost 20% kedvezmény YOINS. Érvényes a megrendelések több mint $65 érték15 július
KuponMost 6 $ - os kedvezmény ez a kupon kódot YOINS.com04 március

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

YOINS áttekintés

Az üzlet az összes olyan terméket kínálja, amely minden nőnek életkorától függetlenül szüksége van a forró évszakra. Az anyagcsúcsoktól kezdve a legminőségesebb és legfinomabb anyagig, a szoknyákig, ruhákig és fürdőruhákig, különféle modellekben, színekben és egyenletes méretekben. Sok ügyfél kedveli ezt az online áruházat a tengeri vakáció és egzotikus úti célok vásárlásához. Bár a termékek stílusát kissé alkalminak lehet leírni, itt talál elegáns ruhákat, amelyeket kiegészítőkkel gazdagíthat, és irigylésre méltó megjelenést hozhat létre minden különleges eseményen, ahol részt vesz. Egy másik kellemes meglepetés, amelyet ez a bolt kínál ügyfeleinek, a "plus size" termékkategória, amely új lehetőségeket nyit meg rendkívüli termékek vásárlására a sokféle közönség számára. Az árakat, amelyek már jóval a piac szokásos árainál alacsonyabbak, még tovább lehet engedni, mind kuponkód használatával, mind pedig a webhelyen elérhető más promóciókkal kombinálva.

Hasznos információk a YOINS-ról

A termékek kézbesítéséhez a webhelyen elérhető 2 szállítási módszer közül választhat: Standard (7-16 munkanapon belül) vagy Expressz, 3-8 napon belül. Mindkét kézbesítési módszer ingyenes, ha eléri a minimális 50 dolláros összeget, különben további 5,99 és 6,99 dollár szállítási díjat kell fizetnie. Az áruház visszatérési irányelve 30 nap, a termék kézhezvételének dátumától kezdve. A fizetés online elvégezhető, számos országban számos lehetőség van, amelyek lehetővé teszik a készpénzes fizetést. De általában bankkártyára vagy hitelkártyára van szükség, amelyet a Visa, a Maestro, a MasterCard vagy az American Express bocsátott ki. Fizethet Paypal, Discover vagy Aura segítségével is.

Információ a YOINS kuponkód használatáról

Bármelyik kuponkód másolható és beilleszthető a weboldal speciális részébe. Ez megtalálható a kijelentkezési oldalon, és az érvényesítés után a kedvezményt automatikusan alkalmazzák.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek