Cubot Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponPromóciós kód CUBOT.net: 8% kedvezmény Kingkong 713 augusztus
KuponVegyünk extra 10% kedvezmény kód CUBOT.net az egész oldalon11 augusztus
KuponCUBOT.net extra 5% kupon kód okostelefonok09 augusztus

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

 

Amit a CUBOT Magyarország árul

A CUBOT 2012-ben született, elnevezése a Cool és Robot ötvözetéből származik, célja, hogy intelligens, minőségi és szolgáltatást nyújtó, valamint megbízható termékeket szállítson ügyfelei számára, hogy azok élvezhessék az intelligens eszközöket vagy termékeket.

A CUBOT továbbra is fejlődik és innovációt folytat azzal a hajlandósággal, hogy továbbra is nagyszabású kapcsolatokat biztosítson világszerte, mindig a fejlesztésre és a gyártásra összpontosítva, hogy bizalmat keltsen.

A CUBOT által forgalmazott termékek között találhat okos termékeket, táblagépeket, okosórákat.

Hogyan szállít a CUBOT Magyarországra

A CUBOT-en a megrendeléseit a DHL futárcégen keresztül küldik el, és 2-3 munkanapba telhet, amíg megérkeznek az EU-ba, Ázsiába 7-15 munkanapba, Európába 15-25 munkanapba, Afrikába. 20-35 munkanap, Észak-Amerika esetében pedig 15-25 munkanap.

Milyen kedvezményeket kínál a CUBOT Magyarország?

A CUBOT egy Outlet kategóriát kínál ügyfeleinek, ahol minden termékét kedvezménnyel kaphatja meg, ahol akár 70%-os kedvezményeket is találhat.

Fizetési módok a CUBOT Magyarország területén

A CUBOT-en vásárlásait hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express, valamint PayPal digitális pénztárcával, valamint Gpay vagy Apple Pay segítségével fizetheti.
  

Mennyi ideig tart a CUBOT-ről rendelt termékek magyarországi kiszállítása?

A CUBOT-ban a megrendeléseit a DHL futárcégén keresztül küldik ki, és 2-3 munkanapba telhet az EU-ba, Ázsiába 7-15 munkanapba, Európába 15-25 munkanapba. , Afrikába 20 munkanap. 35 munkanapig, Észak-Amerika esetében pedig 15-25 munkanapig.

Jelenleg a CUBOT Magyarország területén elérhető kuponok

Itt található néhány elérhető CUBOT promóciós ajánlat és kupon lista:

CUBOT kupon 8% kedvezmény okostelefonokra
30 € CUBOT promóciós kód bizonyos technológiai termékekhez
CUBOT kupon 13 € kedvezmény csak ma érvényes
Promóciós kód CUBOT 10% kedvezmény
CUBOT kupon új vásárlóknak: 10% kedvezmény az első rendelésből

CUBOT Magyarország Ügyfélszolgálat

Ha kapcsolatba szeretne lépni a CUBOT ügyfélszolgálatával, az egyik felkínált lehetőség, ha e-mailt küld a support@cubo.net vagy scarlett.zhang@cubo.net címre, ezt megteheti a 08675583821787-814 telefonszámon is, vagy kitöltheti az űrlapot a következő címen: az oldalad.

 CUBOT kupon használatának előnyei Magyarországon

Számos előnnyel jár a kedvezményes kuponok megszerzése és felhasználása a CUBOT-nál, mivel számos termékkel rendelkezik, és számos előnnyel jár a kuponok felhasználása, mivel kevesebbet fizet, mint amennyit vár, és többet vásárolhat, mint amennyit elképzel.

Hogyan küldhetek vissza Magyarországról a CUBOT-re rendelt terméket?

A CUBOT-ban történő visszaküldéshez 30 munkanap áll rendelkezésére, ehhez fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, mivel RMA szervizrendelési számot kell kérnie, és ugyanilyen módon elküldik a folyamathoz szükséges összes utasítást. Ilyen módon figyelembe kell vennie, hogy a berendezést az eredeti dobozában kell visszaküldeni.

Exkluzív CUBOT kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az új vásárlók előfizetéskor 10% kedvezményt kapnak ajándékba, valamint a közösségi oldalaikról felajánlott kupont.

CUBOT Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon a legújabb kollekcióbemutatókkal kapcsolatos információkon túl a legújabb promóciós ajánlatokat is felfedezheti.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A CUBOT által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A CUBOT promóciós kód által kínált maximális kedvezmény 10%, de az akciós ajánlatokban akár 50% kedvezménnyel is találhat CUBOT márkájú termékeket.

CUBOT Magyarország kupon hírlevél feliratkozáshoz

A hírlevélre való feliratkozással értesülhet a legfrissebb híreikről, valamint termékeikről és azok frissítéseiről, valamint 10% ajándékot kaphat első vásárlásakor.

A CUBOT-hez hasonló üzletek

Vannak a CUBOT-hoz hasonló üzletek, amelyeket felkereshet, és összehasonlíthatja áraikat, kedvezményeiket és termékeiket, ilyenek például a Samsung.com Apple.com, Lg.com, Motorola.com, Huawei.com .

CUBOT Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

A CUBOT számára fontos nap a Black Friday kedvezmény, hiszen ezen a napon hihetetlen kedvezményeket kaphat termékei vásárlásakor, ezek a kedvezmények akár 75%-ot is elérhetnek.

Kupon a CUBOT Magyarország számára 11.11

A CUBOT-ban a novemberben, 'di 11-én ünnepelt kedvezmények a szinglik napjaként ismertek, és erre a napra nagyon jó kedvezményeket adnak egyes termékeikre, melyek 50%-os.
  

CUBOT Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A CUBOT-ban elérhető Cyber ​​​​Monday kedvezmények, amelyeket a Black Friday ünnepét követő hétfőn tartanak, és ennek megünneplésére nagy kedvezményeket találsz, amelyek ezen a napon érhetők el, ezek a kedvezmények akár 78%-ig is elérhetők. online vásárlás.

CUBOT Magyarország kuponok karácsonyra

A CUBOT-ban karácsonyi kedvezményeket élvezhet december hónapban, az ajándékozás idején, ahol egyes termékeikre 35%-tól kezdődően kedvezményt kaphat, valamint termékeikre vonatkozó ajánlatokat is.
   

CUBOT mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Jelenleg nincs letölthető a mobilalkalmazás.

Híres márkák a CUBOT áruházban

A CUBOT-ban olyan termékeket talál, amelyek megfelelnek a saját márkájának.

 

 

Ingyenes kiszállítást kínál a CUBOT Magyarországra?

Jelenleg a CUBOT ingyenes szállítást biztosít egyes országokba, de a világ többi részén a szállítási költség 6 dollártól változhat.

Fizethetek a CUBOT-nál PayPal segítségével?

A CUBOT-nál fizetheti vásárlásait a PayPal digitális pénztárcájával, valamint hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express és Gpay és Apple Pay segítségével.

Hova írjam a kedvezménykupont CUBOT-ban?

A CUBOT-nak fel kell írnia egy kedvezménykupont egy márkát, amelyre kattintva megjelenik az a mező, amelyben meg kell adni az igényelni kívánt kuponszámot, ezt követően folytathatja a fizetést és véglegesíti a vásárlást.

Utoljára frissített kuponok: Ma
23 június 2024
CUBOT kuponkód

Különleges akciók és kuponok a CUBOT Magyarország területén

Szeretne naprakész lenni a CUBOT legújabb kuponjaival és promóciós ajánlataival? Az alábbiakban a legfrissebbek listája található:

CUBOT kupon 8% kedvezmény okostelefonokra
30 € CUBOT promóciós kód bizonyos technológiai termékekhez
CUBOT kupon 13 € kedvezmény csak ma érvényes
Promóciós kód CUBOT 10% kedvezmény
CUBOT kupon új vásárlóknak: 10% kedvezmény az első rendelésből

CUBOT Kupon

Egyéb hasonló üzletek