DreamHost Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponDreamHost.com 50% promóciós kód éves bérlet22 szeptember
KuponPromóciós kód DreamHost.com: 10% éves webtárhely28 szeptember
KuponDreamHost.com promóciós kód: USD20 kedvezmény új hosting terv14 szeptember
KuponPromóciós kód DreamHost.com: USD20 új hosting terv16 szeptember

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mit árul a DREAMHOST Magyarország

A DREAMHOST 1997-ben jött létre, amelynek megalakulása óta az volt a célja és küldetése, hogy ügyfelei számára a megjelenés és/vagy a digitális reprezentáció birtokosát biztosítsa.

Más szavakkal, a DREAMHOST ügyfelei szabadon létrehozhatják és szabályozhatják, hogy mit szeretnének és meg akarnak osztani az internetről, a mi platformunkon keresztül, amely lehetővé teszi számukra a digitális tartalom kiválasztását a WordPress-előfizetések, a tárhely és a domain elérhetősége révén. emberek millióinak biztosítson hozzáférést a weboldalon keresztül, ahol fejleszthet, tervezhet kisvállalkozások és/vagy olyan emberek számára, akik hajlandóak elérni azt a célt, hogy stílusuk és ízlésük szerint tervezhessenek.

A DREAMHOST elérhető online áruházából, amely WordPress tárhelyet, WordPress migrációt, webhelykészítőt, megosztott tárhelyet, virtuális privát szervereket, dedikált szervereket, domain nevet, havi webtárhelyet, VPS-tárhelyet, WooCommerce-tárhelyet, felhőtárhelyet, egyedi webdizájn, email hosting, tervezési szolgáltatás, marketing, egyedi webfejlesztési szolgáltatás, közösségi média marketing, weboldal menedzsment szolgáltatás.

Hogyan szállítja a DREAMHOST a szoftvert?

A DREAMHOST webhelyen vásárolt előfizetések, amelyekben termékeit az Ön fiókján keresztül szállítják, amelyet a DREAMHOST platformon kell létrehoznia a használatukhoz.

Milyen kedvezményeket kínál a DREAMHOST Magyarország?

A DREAMHOST-nak jelenleg van néhány korlátozott és flash-kedvezménye, melyeket akár 67%-os tárhely- és akár 92%-os domain-kedvezményben is kaphat, valamint egyéb, 15%, 63%, 79%-os kedvezményeket kaphat.

Fizetési módok a DREAMHOST Magyarország területén

A DREAMHOST által elfogadott fizetési módok között szerepel a hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express, Discover, valamint a PayPal digitális platformon keresztül történő fizetés.
  

 Mennyi ideig tart a DREAMHOST oldalról rendelt termékek kiszállítása?

Miután az előfizetés kifizetését a DREAMHOST oldalon megerősítették, az ügyfél az Ön fiókján keresztül használhatja termékeit. Ez az idő legfeljebb 30 perc lehet.

A kuponok jelenleg a DREAMHOST Hungary oldalon érhetők el

A DREAMHOST jelenleg 10%, 20% és akár 25%-os kedvezménykuponokat is megjelenít, figyelembe véve az iskolakezdés időszakát.

Akár 67% kedvezmény a DREAMHOST webtárhelyre
90% kedvezmény kód DREAMHOST minden mai rendelésre
Csak kezdő felhasználóknak – 67% kedvezmény a DREAMHOST webtárhelyről
Starter megosztott tárhely mindössze havi 2,59 USD-tól
20% kedvezménykód DREAMHOST minden új tárhelycsomaghoz

DREAMHOST Magyarország Ügyfélszolgálat

A DREAMHOST ügyfélszolgálatával való kapcsolatfelvételhez az ügyfélnek különböző lehetőségei vannak, ezek egyike egy online chat, vagy egy kapcsolatfelvételi űrlap, vagy ha úgy tetszik, közösségi vitafórumokon keresztül.

 A DREAMHOST kupon magyarországi felhasználásának előnyei

A DREAMHOST webhelyen, amikor kedvezményes kuponokat használnak előfizetéseik kifizetésére, ezek a kuponok lehetővé teszik számukra, hogy megtakarítsák azt, amit egy másik termék megvásárlásához biztosítanak, vagy egyszerűen megtakaríthatják a pénzüket.

 Hogyan küldhetek vissza vagy törölhetek egy DREAMHOST szoftvert?

Előfizetés vagy fiók törléséhez a DREAMHOST oldalon az ügyfélnek ezt a lépést úgy kell végrehajtania, hogy bejelentkezik a fiókjába a vezérlőpulton, ahol ki kell választania, hogy mit szeretne törölni, többek között tárhely, hosting, VPS csomag esetén , abban Bármilyen kétség esetén jobb, ha kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal.

Exkluzív DREAMHOST kupon új vásárlóknak Magyarországon

A DREAMHOST kupon új ügyfeleknek 90% kedvezményt ad a webtárhely árából.

DREAMHOST Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi hálózatokon nagyszerű ajánlatokat találhat a DREAMHOST által kínált szolgáltatásokra. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a promóciós ajánlatokat és kedvezményes kuponokat a következő közösségi hálózatokon:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A DREAMHOST által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Maximális engedményként a DREAMHOST 92%-át csak korlátozott ideig elérhető.

DREAMHOST Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

A hírlevélre való feliratkozással promóciós kódot kap az új ügyfelek számára, 90% kedvezménnyel a megosztott webtárhely árából.

 A DREAMHOST-hoz hasonló programok

Vannak különböző, a DREAMHOST-hoz hasonló üzletek, ahol az ügyfelek felkereshetik ezeket az üzleteket, ellenőrizhetik és összehasonlíthatják áraikat, ezek az üzletek, amelyeket meglátogathatnak, lehetnek az A2Hosting.com, a Hostinger.com, a Bluehost.com.
        

DREAMHOST Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

A DREAMHOST termékei nagyszerű kedvezményeket kínálnak a Black Friday akciós ünnepek alatt, amelyek akár 79%-át is elhelyezhetik.

Kupon a DREAMHOST Magyarország részére 11.11

A DREAMHOST szinglinapi kedvezménye során kiváló akciók várják ügyfeleit, emellett megtalálhatóak az alkalmazott kedvezmények is, amelyek akár 50%-ot is elérhetnek.

DREAMHOST Magyarország Cyber ​​​​Monday promóciós kuponok

A DREAMHOST egyik legfontosabb kiárusítási ünnepe a Cyber ​​​​hétfői kedvezmények napja, és erre az időpontra meglepő kedvezményeket biztosítanak termékeikre, amelyek akár 90%-ig is elhelyezhetők.
 

DREAMHOST Magyarország Kuponok karácsonyra

A DREAMHOST-on december hónapban ügyfelei élvezhetnek néhány napot, amikor nagyon jó ajánlatokat és kedvezményeket találhatnak az elérhető 55%-os kedvezményeken felül.

DREAMHOST mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A DREAMHOST nem rendelkezik elérhető mobilalkalmazással.

Eladó ismert szoftver a DREAMHOST weboldalon

A DREAMHOST egy weboldal hosting szolgáltatás.

 

 

A DREAMHOST ingyenes szállítást kínál?

A DREAMHOST által szállított termékeket ingyenesen kínáljuk, mivel az előfizetés kifizetése után az online elküldésre kerül.

Fizethetek a DREAMHOST-nál PayPal segítségével?

A DREAMHOST-ban az elfogadott fizetési módok közé tartoznak a PayPal-on keresztül végrehajtott fizetési módok.

Hova írjam a kedvezménykupont a DREAMHOST-ba?

A DREAMHOST-nál nem áll rendelkezésre doboz a kedvezmény kuponszámának felírásához.

Utoljára frissített kuponok: Ma
25 július 2024
Dreamhost.com kuponkód

 Különleges akciók és kuponok a DREAMHOST Magyarországnál

Annak érdekében, hogy mindig naprakész legyen a DREAMHOST legújabb promóciós kuponjairól, ezen az oldalon a legújabb kuponokat és ajánlatokat hozzuk Önnek. Itt van néhány közülük:

Akár 67% kedvezmény a DREAMHOST webtárhelyre
90% kedvezmény kód DREAMHOST minden mai rendelésre
Csak kezdő felhasználóknak – 67% kedvezmény a DREAMHOST webtárhelyről
Starter megosztott tárhely mindössze havi 2,59 USD-tól
20% kedvezménykód DREAMHOST minden új tárhelycsomaghoz

Dreamhost.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek