Europcar Kuponok és promóciós kódok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponKap egy extra 30% kedvezmény ezzel Europcar kupon31 Lehet
promócióPromóció Europcar.com: 15% kedvezmény utazás Németországba26 november
promóció20% promóció Europcar.com kiválasztott hely04 december
KuponVegye 15% Kupon kód Europcar.com következő bérlés08 Lehet

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit az EUROPCAR árul Magyarországnak

Az EUROPCAR egy 1949-ben Párizsban alapított cég, amely gyorsan növekedett, hiszen ez volt az első autókölcsönző cég, akkoriban luxusnak tartották az autót. Az EUROPCAR gyorsan terjeszkedett nemzetközi szinten, átlépve a határokat, és eljutott Svájcba, Belgiumba, Hollandiába, Németországba, Olaszországba, az Egyesült Királyságba, Portugáliába és Spanyolországba, valamint az Atlanti-óceán túlsó partjára.

2003-ban az EUROPCAR Európa vezető autókölcsönző cégévé vált, optimizmusának, fejlődésének, valamint egyesületekhez és franchise-okhoz fűződő kapcsolatának köszönhetően az évek során, erőfeszítéseinek köszönhetően ma a világ több mint 140 országában van jelen. .

Az EUROPCAR oldalon megtalálható néhány autómárka a következő: Toyota, Seat, Volkswagen, Kia, Peugeot.
Az EUROPCAR egy olyan cég, amelynek célja, hogy autóbérlésen keresztül ügyfelei igényeit kielégítse a rászorulók stílusának és preferenciájának megfelelően, amelyek között személyautók, kisteherautók, teherautók vagy autók presztízsét vagy luxusát is beszerezhetik. .
 

Hogyan foglalhatok az EUROPCAR oldalon?

Az EUROPCAR-nál az autóbérlés az ügyfél idő- és időigénye alapján történik, mivel az ügyfélnek lehetősége van a szállítás helyének és időpontjának módosítására.

Milyen kedvezményeket kínál az EUROPCAR Magyarország?

Az EUROPCAR jelenleg számos kedvezményt kínál ügyfelei számára, amelyek között 10-15% kedvezményt is kaphat egyes autóira.

Fizetési módok az EUROPCAR Magyarországnál

Az EUROPCAR kölcsönzési szolgáltatásának megfelelő fizetés nagyon egyszerű lépés, mivel különböző elfogadott fizetési módokat kínál, például hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, Discover, JCB, Diners Club.
  

Mennyi idő alatt érkezik meg az EUROPCAR oldalon tett foglalás?

Az EUROPCAR esetében a termék ügyfeleihez való eljuttatásának ideje az ügyfél által a bérléskor meghatározott időtől függően változhat, mivel ezt az időt az ügyfél határozza meg.

 A kuponok jelenleg az EUROPCAR Hungary oldalon érhetők el

Néhány EUROPCAR promóciós ajánlat és kedvezménykupon jelenleg elérhető:

EUROPCAR tagoknak 10% kedvezmény
Akár 20% kedvezmény az autóbérlés árából az EUROPCAR-on keresztül
Promóciós kód EUROPCAR 10% kedvezmény, ha Ön az EUROPCAR hűség tagja
Ha üzleti fiókkal rendelkezik, 10% kedvezményt kap az EUROPCAR oldalon
10%-os promóciós kód EUROPCAR új ügyfelek számára

 EUROPCAR Magyarország ügyfélszolgálat

Az EUROPCAR ügyfélszolgálatával való kapcsolatfelvételhez csak e-mailben vagy jegyen keresztül lehet kapcsolatba lépni, amelyet meg kell adnia bizonyos szükséges információkat az Ön oldaláról vagy online chaten keresztül.

Az EUROPCAR kupon magyarországi felhasználásának előnyei

Az EUROPCAR kedvezménykuponok használatának öröme különféle előnyöket jelent, amelyeket élvezhet, amelyek közül a legfontosabb a szolgáltatás fizetésekor kapott kedvezmény.

 Lemondhatom vagy módosíthatom az EUROPCAR foglalásomat?

A szolgáltatás visszaküldéséhez az EUROPCAR oldalon az ügyfélnek 48 óra áll rendelkezésére az autó átvétele előtt, ezt a folyamatot az online oldaláról a fiókján keresztül vagy a rendelkezésre álló Call centeren keresztül kell végrehajtania. Figyelembe kell venni, hogy ha a visszaküldés nem történik meg időben, az ügyfélnek 50 eurós díjat kell fizetnie, ezek az árak és a visszaküldési feltételek eltérőek lehetnek attól függően, hogy melyik országból történik a bérlet.

Exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az új ügyfelek jelenleg élvezhetik az EUROPCAR által elérhető ajánlatokat és kedvezményeket, mivel jelenleg nem rendelkezik kuponokkal.

EUROPCAR Magyarország a közösségi oldalakon

Itt kínáljuk a legnépszerűbb közösségi hálózatok listáját, ahol információkat találhat az EUROPCAR-ról

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximális kedvezmény, amelyet az EUROPCAR kínál a magyarországi vásárlóknak

Maximum kedvezményként jelenleg 15% kedvezményt kaphat szolgáltatásai közül.

EUROPCAR Magyarország kupon hírlevél feliratkozáshoz

Az EUROPCAR elérhetővé tette új ügyfelei számára, hogy naprakészen tartsák a kedvezményeiről, ajánlatairól és elérhető híreiről szóló tájékoztatót.

Az EUROPCAR-hoz hasonló online foglalási portálok

Ha jobban tetszik, vannak az EUROPCAR-hoz hasonló üzletek, ahol hasonló termékeket vásárolhat, amelyekhez megtekintheti az ajánlataikat és az elérhető áraikat. Néhány ilyen bolt a Rentalcars.com, a Rentcars.com és a Budget. com, Alamo .com
                                                          

EUROPCAR Magyarország BLACK FRIDAY kuponok

A Black Friday kedvezményekhez az EUROPCAR minden ügyfelének nagyon jó különleges ajánlatokat, valamint nagyszerű kedvezményeket kínál, melyeket már 65%-tól élvezhetnek.

 Kupon az EUROPCAR Magyarország részére 11.11

Az EUROPCAR a szingli napi kedvezményre nagyon jó akciók érhetők el termékei kölcsönzésére, ezen felül akár 30%-os kedvezményt is kaphat.

 EUROPCAR Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

Az EUROPCAR Cyber ​​​​hétfői kedvezményei az év egyik legfontosabb akciója, ezért lenyűgöző kedvezmények készülnek, amelyek akár 70%-ot is elérhetnek, ugyanígy vannak néhány 5%-os kupon is, amelyek kombinálhatók.
 

 EUROPCAR Magyarország Kuponok karácsonyra

A karácsonyi kedvezmények december hónapban érvényesek, és arra a hónapra az EUROPCAR nagyon jó ajánlatokat és különleges kedvezményeket, valamint akár 40%-os kedvezményeket is biztosít ügyfelei számára.

EUROPCAR mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Az EUROPCAR elérhetővé teszi ügyfelei számára egy iPhone-ra és Androidra elérhető mobilalkalmazás letöltését, amely lehetővé teszi számukra, hogy bárhol is formalizálják a bérleti eljárásokat.

Melyek az EUROPCAR által népszerűsített úti célok?

Autók bérelhetők az EUROPCAR-on keresztül, 140 országban 3835 helyen, köztük Münchenben, Frankfurtban, Düsseldorfban, Hamburgban, Nizzában, Párizsban, Bordeaux-ban, Marseille-ben, Spanyolországban, Barcelonában, Malaga, Madrid, Mallorca, Olaszország, Milánó, Róma, Velence, Nápoly.

 

 

Az EUROPCAR kínál ingyenes foglalásokat?

Az EUROPCAR-nál termékei kiszállítása vagy kiszállítása nem ingyenes, mivel a szolgáltatást az Ön telephelyéről kell kézbesíteni.

Fizethetek az EUROPCAR-nál PayPal segítségével?

Jelenleg az EUROPCAR nem fogadja el, hogy a PayPal digitális számláján keresztül fizethessen szolgáltatásaiért.

Hová kell írni a kedvezménykupont az EUROPCAR-ban?

Kedvezménykupon írásához az EUROPCAR-ban, miután kiválasztotta a bérelni kívánt terméket, el kell mennie a fizetési folyamathoz, itt az oldal alján megjelenik egy doboz, ahová be kell írnia a kupon számát a felhasználáshoz.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024
Europcar kuponkód

Akciók és speciális kuponok az EUROPCAR Magyarországnál

Az EUROPCAR promóciós ajánlatai és kuponjai időszakonként változnak. Itt, az alsó sorokban található a legújabb promóciós kódok listája, amelyek extra kedvezményt biztosítanak az EUROPCAR portálon, hogy a legjobb árat élvezhesse vonattal, busszal, repülővel vagy komppal:

EUROPCAR tagoknak 10% kedvezmény
Akár 20% kedvezmény az autóbérlés árából az EUROPCAR-on keresztül
Promóciós kód EUROPCAR 10% kedvezmény, ha Ön az EUROPCAR hűség tagja
Ha üzleti fiókkal rendelkezik, 10% kedvezményt kap az EUROPCAR oldalon
10%-os promóciós kód EUROPCAR új ügyfelek számára

Europcar Kupon

Egyéb hasonló üzletek