rentcars Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióAkár 30% - os promóció rentcars.com 27 szeptember
Kuponrentcars.com extra 10% promóciós kód30 szeptember
Kuponrentcars.com 7% promóciós kód storewide22 szeptember

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mit árul a RENTCARS Magyarország

A RENTCARS 2009-ben alakult, és Amerika egyik legnagyobb autóbérlési vállalataként szerepel, világelső a szektorban, megalakulása óta az a cél, hogy a szolgáltatásban a lehető legkellemesebb élményt nyújtsa, mindig garantálva a vásárlói elégedettség fenntartása érdekében.

A RENTCARS a világ több mint 160 országában van jelen, és több száz céggel áll kellemes kapcsolatban, hogy a legjobb márkákat és a legjobb bérleti minőséget nyújtsa a világ különböző városaiban, ahol jelen van.

A RENTCARS-on értékesítési szolgáltatásként megtalálja ügyfelei számára az ügyfél igényeinek megfelelően biztosított járműbérlést, ahol a keresőjén keresztül választhat kézi vagy automata járművet, valamint az Ön által választott autó márkája, többek között olyan szolgáltatásokat élvezhet, mint a Wi-Fi, babaülések, hóláncok, ha ez az Ön esete.

 Hogyan foglalhatok a RENTCARS oldalon?

A RENTCARS a bérelni kívánt jármű kiszállítása a foglaláskor megállapított specifikációk szerint történik, azaz a szállítás helye és időpontja a foglaláskor megadott e-mailben ugyanúgy meg van hagyva. A foglalás visszaigazolást kap az ügyfél fizetéséről és az összes adatról.

Milyen kedvezményeket kínál a RENTCARS Magyarország?

A RENTCARS kategóriái között elérhető egy promóció, ahol számos elérhető kedvezményt kaphat, amelyeket városonként találhat meg, ahol 10% közötti kedvezmények vannak, és a 15% mellett további 50% a sofőr, 25% és legfeljebb 30%.

 Fizetési módok a RENTCARS Magyarországnál

A RENTCARS-on elfogadott fizetési módok között szerepel a kölcsönzési szolgáltatás igénylése esetén a hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express, vagy ha úgy tetszik, a PayPal digitális pénztárcáján, a G Pay vagy az Apple Pay segítségével történik.

Mennyi idő alatt érkezik meg a RENTCARS oldalon tett foglalás?

A járműkölcsönzési szolgáltatás igénybevétele a RENTCARS-on nagyon egyszerű és gyors lépés, hiszen ehhez a kölcsönzéskor a jármű átadásának konkrét időpontja és helye van meghatározva. Hasonlóképpen, a kölcsönzési szolgáltatás visszaigazoló jegye legfeljebb 24 órán belül megérkezik postán.

A kuponok jelenleg a RENTCARS Hungary oldalon kaphatók

7% kedvezmény kód autóbérlésre a RENTARS.COM-on keresztül
RENTCARS kupon 5% kedvezmény a következő foglalásra
5% kedvezmény az autóbérlés árából a RENTCARS-on keresztül
Szerezzen most 5% kedvezményt a RENTCARS promóciós kódjával
Promóciós kód RENTCARS 5% kedvezmény

RENTCARS Hungary ügyfélszolgálat

Ha kapcsolatba szeretne lépni a RENTCARS ügyfélszolgálatával, ezt az elérhető online chaten keresztül teheti meg.

A RENTCARS kupon magyarországi felhasználásának előnyei

Az, hogy a RENTCARS-nál kedvezményes kuponokat használhatnak, fő előnye, hogy a fizetéskor megtakaríthatják pénzüket.

 Lemondhatom vagy módosíthatom a RENTCARS foglalásomat?

A RENTCARS oldalon történő foglalás törléséhez ezt a folyamatot azon fiókján keresztül hajthatja végre, amellyel a szolgáltatás bérléséhez regisztrált.

Exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

A RENTCARS új ügyfelei 5% kedvezményt kaphatnak első foglalásukból, ha promóciós kupont használnak.

RENTCARS Magyarország a közösségi oldalakon

A következő közösségi hálózatokon megtalálhatja a RENTCARS legújabb promóciós ajánlatait és kedvezménykódjait:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

 A RENTCARS által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Az autó RENTCARS-on történő lezárásakor elérhető maximális kedvezmény 45%.

RENTCARS Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Amikor az ügyfelek feliratkoznak a RENTCARS oldalra, kedvezményes kódokat kaphatnak hírleveleiken, valamint hírleveleiken ajánlataikról, promócióikról, kedvezményeikről és elérhető csomagjaikról.

A RENTCARS-hoz hasonló online foglalási portálok

A digitális piacon az ügyfelek élvezhetik néhány olyan üzlet felkeresését, amelyek a RENTCARS szolgáltatásaihoz hasonló szolgáltatásokat kínálnak, amelyeket meglátogathat, áttekintheti és összehasonlíthatja az elérhető szolgáltatásaikat, ezek közül néhány az Europcars.com, Rentalcars.com, a Hertz.com, az Alamo. .com

 RENTCARS Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

A Black Friday kiárusítási ünnepén a RENTCARS hihetetlenül sokféle kedvezményt kínál ügyfeleinek a kölcsönzési szolgáltatásban rokon cégekkel együtt, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek a bérlettel az akár 55%-ot is elérő kedvezményeknek köszönhetően, amelyek lehetővé teszik a megtakarítást.

Kupon a RENTCARS Magyarország részére 11.11

A 11.11-i kedvezményekért vagy más néven szingli napi kedvezményekért a RENTCARS-on kiváló akciókat, valamint néhány akár 45%-os kedvezményt is élvezhet.

RENTCARS Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A RENTCARS-nál a Cyber ​​​​Monday kedvezmények ezen az ünnepen, más néven Cyber ​​​​hétfőn vannak, mivel a kedvezményeik az online vásárlásokhoz készültek, a kedvezmények akár 55% is lehetnek.

RENTCARS Magyarország kuponok karácsonyra

A RENTCARS karácsonyi kedvezményeit december hónapban kézbesítjük, ebben az időszakban az ügyfelek különféle kedvezményeket élvezhetnek, amelyek akár 45%-ot is elérhetnek, és kedvezményt, amely lehetővé teszi, hogy kihasználja az előnyöket.

RENTCARS mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A RENTCARS elérhetővé tette iPhone és Andorid mobilalkalmazását, amelyből ügyfelei a 160 elérhető országban bárhol bérelhetik az autót.

Melyek azok a népszerű úti célok, ahol a RENTCARS szállodák találhatók?

Buenos Aires (Argentína), Rio de Janeiro (Brazília), São Paulo (Brazília), Bogotá (Kolumbia), London (Egyesült Királyság), Párizs (Franciaország), Róma (Olaszország), Barcelona (Spanyolország), Dublin (Írország), Cancun (Magyarország), Toronto (Kanada), Vancouver (Kanada), San Juan (Puerto Rico) és Noord (Aruba) a RENTCARS rendszeren keresztül a legkeresettebb autóbérlési helyek.

 

A RENTCARS kínál ingyenes foglalásokat?

A RENTCARS ingyenes szolgáltatását nem szállítja ki, mivel a bérelt járművet közvetlenül az ügyfél által a foglalásban megadott helyen kell átvenni.

Fizethetek a RENTCARS-nál PayPal segítségével?

A RENTCARS-ban a bérleti díj kifizetésének egyik elfogadott módja a PayPal platform.

Hová írjam a kedvezménykupont a RENTACARS-ban?

A RENTCARS-ban, miután az ügyfél kiválasztotta szolgáltatását, átirányítja a fizetési folyamathoz, ahol talál egy dobozt, ahol beírhatja a felhasználni kívánt kupont.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024
rentcars.com kuponkód

Akciók és speciális kuponok a RENTCARS Magyarországnál

A RENTCARS minden nap kínál promóciós ajánlatokat és kedvezményes kódokat ügyfelei számára. A következő sorokban a legfrissebbeket mutatjuk be.

7% kedvezmény kód autóbérlésre a RENTARS.COM-on keresztül
RENTCARS kupon 5% kedvezmény a következő foglalásra
5% kedvezmény az autóbérlés árából a RENTCARS-on keresztül
Szerezzen most 5% kedvezményt a RENTCARS promóciós kódjával
Promóciós kód RENTCARS 5% kedvezmény

rentcars.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek