iHerb Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon10% iHerb promóciós kódot a megrendelés08 június

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

iHerb áttekintés

Az online áruház az alternatív gyógyászat piacán szentelt termékek értékesítésével foglalkozik, amelyeket alaposan megvizsgáltak és rendelkeznek az összes szükséges akkreditációval. A boltban több, mint 30 000 termékben található a keresett termék, amely megfelel a bőr típusának és igényeinek, pillanatnyi vagy hosszú távú kezelésekhez.

A legnépszerűbb termékek közé tartoznak a sportkiegészítők, vitaminok, probiotikumok, illóolajok, gyógynövények, fürdő- és tusfürdő termékek, test- és hajápolási termékek, kozmetikai kezelések, fehérjék, italok, gabonafélék, diófélék és magvak az egészséges táplálkozáshoz, kiegészítők, kezelések és vitaminok gyerekeknek. Még egy teljes, háziállatoknak szentelt osztályt is megtalálhat, mert nekik is szükségük van egészséges életmódra.

A webhelyen belül a termékek keresése az összetevő, a felmerülő problémák tipológiája és az alkalmazás módja szerint is elvégezhető. Mivel egy ilyen változatos termékválasztékot kínál, az üzlet ügyfélszolgálati csapata éjjel-nappal rendelkezésre áll, hogy segítsen bármilyen aggályában.

Hasznos információk az iHerb-ről

Az áruház 2 kézbesítési módot kínál, amelyeket a DHL és a UPS működtet: expressz, becsült kézbesítési idő 2-4 nap, postai úton, amely akár 4 hétig is eltarthat. A termékek visszaküldése 60 napon belül bármilyen megrendelés lehetséges. Csak annyit kell tennie, hogy kitölti a visszatérési űrlapot, ahol megadja a visszatérés okát. Az elfogadott fizetési módok kizárólag online, a hitelkártyák és betéti kártyák többségét elfogadják, mint például a Visa, MasterCard, Maestro, American Express, valamint a PayPal számlán keresztül. Ezekhez az Discover és a JCB is hozzáadódik.

Információ az iHerb kuponkód használatáról

Bármely iHerb kuponkód egyszeri felhasználásra szolgál, és több kód nem használható egyszerre, ezért az ügyfélfiókban nincs lehetőség a promóciós kódok mentésére. A kedvezményt a vásárlás befejezésének oldalán, a kupon ablakának jobb oldalán kell megadni, és azt a fizetés visszaigazolása előtt kiszámítják.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek