OLAPLEX Kuponok és promóciós kódok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponOLAPLEX.com 15% kedvezmény kód első storewide rendelés25 április
promócióOLAPLEX.com ingyenes szállítás promóciós rendelés usd35 felett21 Lehet
KuponOLAPLEX.com 50% kuponkód kiválasztott elem17 április

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mit árul az OLAPLEX

A haj innováció jövőjeként ismert OLAPLEX 2014-ben született egy egyszerű garázsban Kaliforniában, az USA-ban, és az évek során kétségtelenül növekedett, köszönhetően exkluzív összetevőinek, amelyek segítenek az ügyfeleknek, hogy a hajuk fényes és ragyogó maradjon.

Az OLAPLEX-nak világszerte profi nagykövetei vannak, akik büszkén kínálnak több ezer ügyfelet minden kontinens különböző részein és városaiban a divat és a technológia legjobb innovációját, hogy mindig élénk hajat tartsanak fenn, az evolúció és a csodás forradalom a haj javításában és változásában, ahol többek között olajosság, szárazság, sima haj, ősz haj, extrém károsodás, ragyogás, készletek, stb. számára kínált termékek.

Az OLAPLEX által forgalmazott termékek között megtalálható a száraz sampon, karbantartó sampon, tonizáló sampon, tisztító sampon, kondicionáló, volumennövelő köd, intenzív hajkezelés, építő szérum, haj tökéletesítő, Bond simító, Bond kötőolaj, Bond intenzív hidratáló maszk, Bond védő haj tápláló szérum.

Hogyan szállítja az OLAPLEX a megrendeléseket?

Az OLAPLEX a termékeit a USPS futár logisztikai céggel szállítja.

Milyen kedvezményeket kínál az OLAPLEX?

Az OLAPLEX-nál elérhető kedvezmények között szerepelnek:

50% kedvezmény a kiválasztott termékekre a havi akciókban.
45%-os kedvezmény online vásárlás esetén
25%-os kedvezmény elérhető a választható termékekre
30% kedvezmény a Bond kezelésre

Fizetési módok az OLAPLEX oldalon

Az OLAPLEX oldalon történő vásárláskor elfogadott fizetési módok a hitelkártyák, mint például a Visa, MasterCard, American Express, valamint a digitális pénztárca PayPal, Amazon Pay és Klarna.

Mennyi időbe telik az OLAPLEX oldalon megrendelt termékek kiszállítása?

Az OLAPLEX-on a termékek a becslések szerint 7-10 munkanapon belül megérkeznek a célállomásra, ez a szállítási idő az Egyesült Államokra vonatkozik.

Az OLAPLEX-on jelenleg elérhető kedvezményes kuponok

Az OLAPLEX-on jelenleg elérhető kedvezményes kuponok a következők:

15% kedvezmény az első rendelésből a FIRST15 kód használatával.

OLAPLEX ügyfélszolgálat

Az OLAPLEX ügyfélszolgálatot e-mailben a support@OLAPLEX címen, valamint online chat-en vagy kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül érheti el.

Az OLAPLEX utalvány használatának előnyei

Az OLAPLEX kedvezményes kupon használatának előnyei abban rejlenek, hogy az ügyfelek megtakaríthatnak az exkluzív hajápolási termékek vásárlásakor.

Hogyan küldhetem vissza az OLAPLEX-tól rendelt terméket?

Az OLAPLEX ügyfelek egy 60 munkanapos időszak, hogy a visszatérés a termékek erre az ügyfelek meg kell keresni a linket az e-mail visszaigazolás a megrendelés elküldését, hogy hozzon létre egy visszatérés, vagy a platform, ahol ki kell nyomtatni a címkét, ha nem tudja kinyomtatni a címkét lehet menni egy USPS iroda, ahol ki lehet nyomtatni a címkét, és csatolja a dobozba, hogy visszatérjen, meg kell jegyezni, hogy a visszaadandó termékek nem szabad használni.

Exkluzív kupon az új vásárlók számára az OLAPLEX oldalon.

Az új OLAPLEX vásárlók a termékek kifizetésekor rendelkezésre álló kuponok segítségével vásárolhatnak.

OLAPLEX a közösségi hálózatokban

Az OLAPLEX vásárlói a közösségi hálózatokon keresztül megtalálhatják az egyes termékbemutatókhoz rendelkezésre álló híreket, valamint az exkluzív promóciókat az ajánlatok, kedvezmények és kuponok között.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Az OLAPLEX által a vásárlók számára kínált maximális kedvezmény

Az OLAPLEX által a vásárlók számára kínált maximális kedvezmény 50%, amely a kiválasztott termékekre elérhető.

OLAPLEX kupon a hírlevél feliratkozáshoz

Az OLAPLEX hírlevélre feliratkozó vásárlók folyamatosan értesülnek az OLAPLEX új megjelenésekről szóló értesítéseiről, exkluzív promóciókról, különleges ajánlatokról, kedvezményekről és kuponokról.

Az OLAPLEX-hoz hasonló üzletek

Az OLAPLEX-hoz hasonló, hasonló termékeket kínáló üzletek, amelyeket a vásárlók felkereshetnek: Lorealparis.com, Yberiagroup.com, Fanola.

OLAPLEX fekete pénteki kuponok

Az OLAPLEX-on a fekete pénteki kiárusítási ünnep alkalmából az ügyfelek vásárolhatnak és spórolhatnak az összes elérhető ajánlat kihasználásával, ahol nagyon jó kedvezményeket találhatnak, amelyek akár 77% -ot is elérhetnek az 5% -tól kezdődő eladási kuponjaik mellett.

OLAPLEX kuponok a 11.11-hez

Egyéb promóciók elérhető ünnepi értékesítés az OLAPLEX találhat a kedvezmények 11.11, erre a dátumra a promóciók elérhető a termékek 2x1, valamint a kedvezmények akár 50%-os vagy a promóció a második egység 25% -ban, valamint az akciós kuponok 3% -tól.

OLAPLEX kuponok Cyber hétfőn

Az OLAPLEX termékmárka különleges megfizethető árakkal ünnepli a Cyber Monday értékesítési ünnepet, amelyben az online vásárlásokhoz 80%-os elérhető kedvezményeket kínál, valamint további 10%-os kedvezménykupont, csak a jogosult termékekre.

OLAPLEX karácsonyi kuponok

Az OLAPLEX termékek december hónapban a legjobb kedvezményekkel állnak rendelkezésre a termékek megvásárlásához és ahhoz, hogy a karácsonyi ünnepekre ajándékokat adhassanak, ezek a kedvezmények korlátozott ideig 60%-os kedvezményekkel, valamint 7%-os kedvezménykuponokkal állnak rendelkezésre.

OLAPLEX mobilalkalmazás IPhone-ra és Androidra

Az OLAPLEX sajnos nem rendelkezik mobilalkalmazással.

Az OLAPLEX-on értékesített híres márkák

Az OLAPLEX kizárólag saját márkás termékeket forgalmaz.

 

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
20 Lehet 2024
OLAPLEX.com kuponkód

Különleges akciók és kuponok az OLAPLEX oldalon

Az OLAPLEX a legjobb promóciókat és különleges értékesítési kuponokat kínálja ügyfeleinek a rendelkezésre álló kedvezmények és kuponok révén, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy elégedettek legyenek, és megvásárolják termékeiket.

OLAPLEX.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek