SABON Kuponok és promóciós kódok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponPromóciós kód itt: SABON.com: 15% akciós áruház19 Lehet

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mit árul a Sabon

1997 óta a Sabon a Holt-tenger partján található civilizációk közepette született a dűnék és a víz között, a különböző színek és illatok, a gyönyörű növényvilág és a csodálatos természet között.

A Sabon a kézművesség szépségének titka és a kifinomult aromák keverékének csodája közötti felfedezést mutatja be, amely multiszenzoros élményeket teremt, amelyekkel olyan termékeket hoznak létre az otthon és a szépség számára, amelyekből a hétköznapi rendkívülivé válik, mivel mindig arra törekszik, hogy minden egyes termékkel örömet szerezzen.

A SABON-nál kapható termékek. COM testrituálék, fürdő, testápoló és bőrvédő termékek, többek között hámlasztó olajok, tisztítószerek, testápolók, testtejek, testtej, testápoló gél, testápoló krém, fürdősók, kézkrém, alkoholos gél, kéziszappan, maszkok, kezelések, sampon és kondicionáló a hajápoláshoz, illatszerek, háztartási termékek, mint például diffúzorok, gyertyák, légfrissítők és utazókészletek, légfrissítők és utazókészletek, többek között a következő illatok kaphatók: pacsuli levendula vanília, finom jázmin, zöld rózsa, fehér tea, rózsatea, narancs gyömbér gyömbér, citrusvirág, alma levendula, mangó kiwi, pézsma, hidalgo és korlátozott kiadású illatok, mint a pünkösdi füge, jázmin körömvirág, sakura virág, teaszertartás, gourmet blush, menta sparkle, little march, golden delights.

Hogyan szállítja a Sabon a megrendeléseket?

A Sabon-on leadott megrendeléseket a UPS logisztikai futárcégen keresztül szállítjuk.

Milyen kedvezményeket kínál a Sabon?

A Sabon a rendelkezésre álló kedvezményeket kínálja:

26% kedvezményt alkalmaznak az összes kategóriában az akciós ajánlataira.

Fizetési módok a Sabon-on

A Sabon-on történő vásárlásoknál elfogadott fizetési módok a Visa, MasterCard, American Express, Discover hitelkártyák, valamint a PayPal, Shop Pay, Amazon Pay vagy Klarna által kibocsátott hitelkártyák.

Mennyi ideig tart a Sabon-on megrendelt termékek kiszállítása?

A Sabon-ról rendelt termékek földi, kétnapos vagy másnapi szállítással akár 7 munkanapot is igénybe vehetnek, mire célba érnek.

A Sabon-on jelenleg elérhető kedvezménykuponok

A Sabon-on jelenleg elérhető kedvezményes kuponok között:

15% kedvezmény promóciós kedvezményt storewide kód használatával HELLO15.

Sabon ügyfélszolgálat

A Sabon ügyfélszolgálata elérhető a customerservice@sabonusa.com e-mail címen vagy a 18666972266 telefonszámon, valamint SMS-ben a 65169-es számon.

 A Sabon utalvány használatának előnyei

Kétségtelenül a legnagyobb előny a vásárló számára, amikor termékeket vásárol a Sabon-tól, az a megtakarítás, amelyet a termékeik kifizetésekor elérhető kuponok és kedvezmények alkalmazásával érhet el.

Hogyan küldhetem vissza a Sabon-tól rendelt terméket?

A Sabon-tól megrendelt termék visszaküldésére a vásárlóknak 45 munkanap áll rendelkezésére, ehhez a folyamathoz fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ahol visszaküldési címkét kell kérnie, amelyhez meg kell adnia a rendelés számát, a termékeket eredeti csomagolásukban, használatlanul és lepecsételve kell visszaküldeni, az online vásárlásokat nem fogadják el visszaküldésre a fizikai üzletben, az akciósan vásárolt termékek nem jogosultak visszaküldésre.

Exkluzív kupon az új vásárlóknak a Sabon oldalon.

Az új Sabon vásárlók minden vásárlást megtehetnek és minden elérhető promóciót alkalmazhatnak, beleértve a kuponokat és kedvezményeket.

Sabon a közösségi hálózatokon

A Sabon közösségi hálózatain a vásárlók megtalálhatják és megtekinthetik az összes megvásárolható terméket, valamint megtalálhatják az ajánlatokat, kedvezményeket és exkluzív kuponokat, valamint az új termékbevezetéseket és illatokat.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

 A Sabon által a vásárlók számára kínált maximális kedvezmény

A Sabon által a vásárlóinak kínált maximális kedvezmény 26%.

Sabon kupon a hírlevél feliratkozáshoz

Azok számára, akik feliratkoznak a Sabon hírlevélre, 15% kedvezményt kapnak, amelyet az első vásárlásukkor használhatnak fel.

 A Sabon-hoz hasonló üzletek

A Sabon-hoz hasonló üzletek, amelyeket a vásárlók felkereshetnek, ahol hasonló termékeket találhatnak, lehetnek többek között a Clinique.com, ElizabethArden.com, EsteeLauder.com, Guerlain.com, Biotherm.com.

Sabon fekete péntek kuponok

November hónapban a SABONC.OM a hónap legnagyobb és legjobb ajánlatait, valamint nagyszerű kedvezményeket kínál, amelyekkel a termékek megvásárlásakor akár 70%-os árengedményt is elérhetünk, és további 10% kedvezményt kapunk a pénztárnál.

Sabon kuponok a 11.11-hez

Egy másik a november hónapban a Sabon-nál elérhető kedvezmények és kuponok közül a 11.11-es kedvezmények néven ismertek, ahol a termékek és kategóriák között akár 2x1-es akciókat, valamint ajánlatokat kínálnak, és akár 45%-os kedvezményeiket és 3%-os kuponjaikat.

Sabon kuponok a Cyber Monday-re

A Sabon-nál elérhető legnagyobb kedvezmények a Cyber Monday eladási ünnepen adhatók, és erre a napra a márka az online vásárláshoz akár 77%-os kedvezményeket kínál a megtakarítások kihasználására, továbbá a kuponjai mellett akár 15%-os kedvezményeket is kínálnak.

Sabon karácsonyi kuponok

A legjobb karácsonyi ajándékokat a Sabon-ban találhatja meg, és mi sem jobb, mint az erre a decemberi hónapra elérhető kedvezmények, amelyek 25%-tól kezdve találhatóak meg a kiválasztott termékeken, az akár 7%-os kedvezményekre vonatkozó kuponok mellett.

Sabon mobilalkalmazás IPhone-ra és Androidra

A Sabon nem rendelkezik mobilalkalmazással.

A Sabon-on értékesített híres márkák

A Sabon kizárólag saját márkás termékeket forgalmaz.

 

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
25 július 2024
Sabon.com kuponkód

Különleges promóciók és kuponok a Sabon-on

A Sabon ügyfelei kihasználhatják a Sabon online és fizikai üzleteiben elérhető összes különleges akciót és kupont, akár saját használatra, akár különleges ajándékként.

Sabon.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek