Priceline.com Kuponok és promóciós kódok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon6% promóciós kód Priceline.com autókölcsönzés rendelés több mint USD25014 Lehet
KuponÉlvezze 7% kedvezmény kód Priceline.com válassza ki a pay now hotels lehetőséget15 Lehet
KuponPriceline.com USD50 kuponkód az egész oldalon21 augusztus
promócióPriceline.com promóció: akár 40% kedvezmény kiválasztott szállodák + repülés11 szeptember

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a PRICELINE árul Magyarországnak

A PRICELINE-ot Jay Walker hozta létre 1997-ben Connecticutból azzal a céllal, hogy tisztességes árakat kínáljon ügyfeleinek. Megalakulása óta lelkesedést váltott ki a korrekt árakon nyújtott szolgáltatásainak minősége miatt, ami lehetővé tette számára. hogy felmenjen a tőzsdei jegyzésig.

A PRICELINE-nak sikerült állandó ügyfeleket szereznie az időn át tartó célnak köszönhetően, hiszen mindig lesznek vásárlók, akik a nyaralást választják, hogy élvezhessék utazásaikat, vagy olyanok, akiket a vállalkozások vásárlóvá tesznek. törzsutas, ami lehetővé teszi Ön a PRICELINE webhelyen, hogy megtakarítsa utazásait, legyen szó szállodáról, repülőjegyről vagy autóbérlésről,

A PRICELINE az utazások, szállodák és autók keresése terén az egyik legnagyobb vállalat, köszönhetően ügyfelei számára nyújtott minőségi szolgáltatásainak, ezért zseniális ötletekkel és hosszú úttal tovább növekszik és fejlődik. számos egyedi út az utazók számára, hiszen célja, hogy mindig a világ legjobb utazási tárgyalópartnerei között legyen, teljesítve azt a célt, hogy mindenkinek segítsen.

A PRICELINE azt a szolgáltatást kínálja ügyfeleinek, hogy találnak repülőjegyet, szállást, autóbérlést a városban, sétahajózást, amelyet egy naptárból megtalálhat a szükséges szolgáltatások be- és kilépéséhez, a emberek, valamint egy doboz a célállomással.
 

Hogyan foglalhatok a PRICELINE oldalon?

A termék kiszállítása a PRICELINE webhelyen egy e-mailben történik, amelyet az Ön e-mailjében kapunk meg. Ezt a nyugtát a fizetés megerősítése után kapjuk meg.

Milyen kedvezményeket kínál a PRICELINE Magyarország?

A PRICELINE jelenleg csak az autóbérlési szolgáltatásra 20%-os, egyéb szolgáltatásaira pedig 60%-os kedvezményt biztosít.

Fizetési módok a PRICELINE Magyarországnál

A PRICELINE webhelyen különféle elfogadott fizetési módokat fogadnak el, beleértve a hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express, Discover által végzett fizetési módokat is.
  

Mennyi idő alatt érkezik meg a PRICELINE oldalon tett foglalás?

A PRICELINE webhelyen a foglalás igazolása azonnal megérkezik az Ön e-mailjére, amint fizetését visszaigazoltuk.

A kuponok jelenleg a PRICELINE Hungary oldalon érhetők el

Néhány PRICELINE promóciós ajánlat és kedvezménykupon jelenleg elérhető:

PRICELINE Extra kupon 5% kedvezmény
50 USD PRICELINE promóciós kód
Regisztráljon VIP-t, és kap egy PRICELINE kupont 10% kedvezménnyel
Akár 60% kedvezmény a szállodákban a PRICELINE promóciós kóddal
PRICELINE Kupon 10% kedvezménnyel a hírlevél-előfizetésről

PRICELINE Magyarország Ügyfélszolgálat

A PRICELINE ügyfélszolgálatával való kapcsolatfelvételhez különböző lehetőségeket kínál ügyfelei számára, köztük a 12032206946 telefonszámon, vagy ha inkább az oldaláról származó online chaten keresztül, vagy üzenetet küldhet a 33296-os számra.

A PRICELINE kupon magyarországi felhasználásának előnyei

Az egyik legfontosabb előny, amellyel az ügyfél a PRICELINE-ban használt kedvezménykupon használatával élhet, az a pénz, amelyet megtakaríthat a szolgáltatás kifizetésekor.

 Lemondhatom vagy módosíthatom a PRICELINE foglalásomat?

A PRICELINE oldalon vásárolt szolgáltatás lemondásához be kell jelentkeznie fiókjába, és egy sor lépést kell végrehajtania, ezek közül ki kell választania a szolgáltatást és le kell mondania az útvonalat, ehhez el kell fogadnia a bemutatott szabályzatot, ha egyszer lemondta, kap egy visszaigazoló e-mailt, másik alternatíva, ha felveszi a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a 18007742354 telefonszámon.

Exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

A PRICELINE új ügyfelei élvezhetik a jelenleg elérhető 10%-os kuponjukat.

PRICELINE Magyarország a közösségi oldalakon

Itt kínáljuk a legnépszerűbb közösségi hálózatok listáját, ahol információkat találhat a PRICELINE webhelyről

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 Maximális árengedmény, amelyet a PRICELINE kínál a magyarországi vásárlóknak

A PRICELINE-on jelenleg kedvezményes promóciót kaphat, amely akár 60%-ig is elérhető.

PRICELINE Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Az új előfizetőknek a PRICELINE 10%-os ajándékot ad előfizetéskor, emellett élvezhetik akciós ajánlataikat és híreiket is.

A PRICELINE-hoz hasonló online foglalási portálok

Ha úgy tetszik, számos hasonló, a PRICELINE-hoz hasonló üzletet meglátogathat, ahol áttekintheti az elérhető promóciókat vagy kedvezményeket, valamint a célszolgáltatásaikat és az elérhető kapcsolatokat. Ezen oldalak némelyike ​​a Booking.com lehet, Expedia .com, Trip.com
                                                          

PRICELINE Magyarország BLACK FRIDAY kuponok

A PRICELINE-on a Black Friday akciók ideje alatt nagyon jó kedvezményeket kaphat, amelyek akár 90%-ot is elérhetnek, ezekkel a kedvezményekkel olyan foglalásokat foglalhat, amelyek a leginkább tetszenek, és így kihasználhatja az árakat és spórolhat. amennyire csak lehetséges szolgáltatásaikon, nagyon jó szezonális ajánlatokat is kaphat.

Kupon a PRICELINE Magyarország számára 11.11-ig

A PRICELINE-nál a 11.11-i kedvezmények vagy más néven szingliknapi kedvezmények, ebben az időszakban akár 65%-os kedvezményben is részesülhet, valamint szolgáltatásaiban is kiváló akciókat élvezhet.

PRICELINE Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A PRICELINE bemutatja a Cyber ​​​​Monday kedvezményeket, amelyeket a Black Friday ünnepét követő hétfőn hajtanak végre, ezen a kiberünnep alatt, készen állnak az online vásárlásokra, olyan kedvezmények, amelyeket nem utasíthat vissza, mivel ezek akár 75%-tól is lehetnek kedvezménnyel kuponok 15%-tól, melyeket a közvetlen kedvezményekkel együtt használhat fel.
 

PRICELINE Magyarország kuponok karácsonyra

December hónapban a PRICELINE-on megtalálja a karácsonyi kedvezményeket ebben a hónapban, sokféle ajánlatot és promóciós kedvezményt élvezhet, az akár 55%-os kedvezmények mellett.

 PRICELINE mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A PRICELINE elérhetővé teszi ügyfelei számára azt a mobil letöltést iPhone-ra és Androidra, amelyről lefoglalhatja és megtalálhatja az aktuális ajánlatokat.

Melyek a PRICELINE által népszerűsített úti célok?

A PRICELINE által idén ajánlott 10 legnépszerűbb úti cél: Las Vegas, Orlando, Miami, San Juano – Puerto Rico, Fort Lauderdale, Oahu, Hawaii, Cancun, Los Angeles, Atlanta és Tampa.

 

 

A PRICELINE kínál ingyenes foglalásokat?

PRICELINE alatt a foglalási utalványok kiszállítása ingyenes, mivel e-mailben küldjük el az Ön e-mail címére.

Fizethetek PRICELINE összeggel a PayPal segítségével?

A PayPal-on keresztüli fizetés jelenleg nem fogadható el PRICELINE áron.

Hova írjam a kedvezménykupont PRICELINE-ba?

Kedvezménykupon írásához a PRICELINE-ban először ki kell választania és le kell foglalnia a végrehajtani kívánt szolgáltatást. A folyamat befejezése után automatikusan át lesz irányítva arra az oldalra, ahol a fizetési folyamatot elkezdi. keressen egy dobozt, ahol meg kell adnia a kupon számát, amelyet alkalmazni szeretne.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
Priceline.com kuponkód

Különleges akciók és kuponok a PRICELINE Magyarországnál

A PRICELINE promóciós ajánlatai és kuponjai rendszeresen változnak. Itt, az alsó sorokban a legújabb promóciós kódok listája található, amelyek extra kedvezményt biztosítanak a PRICELINE portálon, hogy a legjobb árat élvezhesse vonattal, busszal, repülővel vagy komppal:

PRICELINE Extra kupon 5% kedvezmény
50 USD PRICELINE promóciós kód
Regisztráljon VIP-t, és kap egy PRICELINE kupont 10% kedvezménnyel
Akár 60% kedvezmény a szállodákban a PRICELINE promóciós kóddal
PRICELINE Kupon 10% kedvezménnyel a hírlevél-előfizetésről

Priceline.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek