Booking Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióSzuper ajánlat a booking.com09 Lehet
promóció20% kedvezményt booking.com08 március
promócióAkár 20% kedvezmény a Korai 2020-As Üzlet BOOKING.com31 március
promócióSzerezd meg most a p-50% kedvezmény a acomodation31 január

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

A Booking.com véleménye

A Booking.com modern megközelítés az utazási irodák hatékony platformján keresztül. Ide nem csak az összes fontos adatot beírhatja, mint például a hely, a szállás módja, a szükséges járatok, a repülőtéri szállítás vagy az autókölcsönző rendszerek, hanem nem kell bárhová mennie. Így szabadon választhatja meg az utazás részleteit preferenciái, igényei és költségvetése szerint, bármikor, néhány kattintással alkalmazva a változásokat. Ezen felül előnye, hogy megszabadul a jegyek kinyomtatásának problémáitól, és elveszíti vagy elfelejti őket. Az összes szükséges jegy és adat a zsebében elérhető a Booking.com mobil alkalmazáson keresztül

Hasznos információk a Booking.com-ról

A platform segít az ügyfeleknek megkönnyíteni nyaralás-tervezési folyamatát, és ezzel egyidejűleg automatizálni is. Ezért a megvásárolt jegyek a fizetési visszaigazolást követően azonnal elérhetők lesznek ügyfélszámláján. Ezen a fiókon keresztül bármikor hozzáférhet a foglaláshoz, hogy változtatásokat végezzen vagy bejelentkezzen. A platform számos különleges ajánlatot kínál azoknak az ügyfeleknek, akik feliratkoznak a hírlevélre. Az egyik szakasz, amelyre figyelni kell a webhelyen, az értékelések része, amelyen keresztül megismerheti azoknak az ügyfeleknek a véleményét, akik ugyanazon a helyen mentek, mint a listán.
A platformon vásárolt szolgáltatások fizetése bankkártyával vagy hitelkártyával történhet, amely a Visa, a MasterCard, a Maestro, az American Express tulajdonába tartozik, vagy banki átutalással.

Információ a Booking kuponkódjának használatáról

A Booking.com webhelyen elérhető promóciós kódok automatikusan bekerülnek az Ön ügyfélszámlájába. A foglalás vagy a tartózkodási csomag kiválasztásakor lehetősége van jelölni egy négyzetet, amely automatikusan kiválasztja a megvásárolni kívánt ajánlathoz rendelkezésre álló kuponkódot.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
27 július 2021

Egyéb hasonló üzletek