Remitly Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióremitly.com kupon: USD20 kedvezmény lásd a freind13 szeptember
promócióUSD30 kedvezmény első USD100 átutalás remitly.com17 szeptember
promócióremitly.com USD20 promo első transzfer12 szeptember

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a REMITLY árul Magyarországnak

A REMITLY-ot Matt Oppenheimer, igazgatója és társalapítója alapította, akinek 2011 óta van egy munkacsoportja, amelynek fő célja, hogy képes legyen átalakítani a világ minden országába pénzt küldő migránsok és családjaik életét. ez annak köszönhető, hogy az átutalások világának megváltoztatására összpontosít egy gyorsabb, kedvezményes díjakat kínáló digitális szolgáltatás révén.

A REMITLY digitális pénzátutalási szolgáltatásával meg kívánja védeni ügyfelei pénzét, és a leggyorsabb, leghatékonyabb, átlátható módon és alacsony díjszabással érkezzen meg, ami ügyfeleink elégedettségét, ezzel a küldési folyamattal az Ön mobiltelefonjáról telefonon bárhol tartózkodjon, és gyorsan vagy olcsón elérheti úticélját, valamint átutalással, készpénzzel vagy kártyával az ügyfél által a tranzakció lebonyolításakor kívánt bankba vagy pénzváltóba a 100 fogadó ország bármelyikébe. 17 elérhető küldő ország.

A REMITLY webhelyen ügyfeleinek csak regisztrálniuk kell, és meg kell kezdeniük a cserefolyamatot, amit megtehetnek az alkalmazásból vagy az online platformról.

Hogyan szállítja a REMITLY a szoftverprogramot

A REMITLY-on keresztül végrehajtott átutalások az internetről vagy az alkalmazásból létrehozott fő bankokon keresztül, betéti vagy hitelkártyákkal, banki átutalással vagy készpénzzel történnek.

Milyen kedvezményeket kínál a REMITLY Magyarország?

Jelenleg a REMITLY nem rendelkezik kedvezményekkel.

Fizetési módok a REMITLY Magyarországnál

A REMITLY oldalon a fő betéti és hitelkártyákkal, például Visa és MasterCard kártyákkal is fizethet valutaátutalásokat, egyes országokban a Klarna, banki átutalás, iDeal, betétkönyvek, SEPA átutalások is elfogadottak.
  

Mennyi ideig tart a REMITLY oldalról rendelt termékek kiszállítása?

A cserevaluták szállítási ideje a REMITLY-on több tényezőtől függően változhat, amelyek közül az egyik a kiszállítás országa, más tényezők az expressz szállítási módnak felelnek meg, amely mindössze néhány percet vesz igénybe, és a gazdaságos szállítási módot, amely között tarthat. 3-5 munkanap.

A kuponok jelenleg a REMITLY Hungary oldalon érhetők el

A REMITLY Magyarország számára jelenleg ezek a kuponok és promóciós ajánlatok érhetők el:

20 USD kedvezményes kupon minimum 100 USD pénzátutaláshoz a REMITLY webhelyen
Hivd meg egy barátodat a REMITLY oldalon, és bónuszt kapsz kupon formájában
20 USD kedvezmény az első szállítmányból a REMITLY webhelyen
REMITLY promóciós kód 20 USD hírlevél-előfizetéshez
20 dolláros promóciós kód: REMITLY

REMITLY Magyarország Ügyfélszolgálat

Ha kapcsolatba szeretne lépni a REMITLY ügyfélszolgálatával, ezt megteheti egy elérhető online chaten, vagy ha úgy tetszik, hívja ingyenesen a 8446040924 vagy a 18446040924 számot.

A REMITLY kupon használatának előnyei Magyarországon

A REMITLY-nál az ügyfelek olyan ajánlati kódokat szerezhetnek be, amelyeket azzal a céllal és céllal szállítanak ki, hogy élvezhessék az átutalások küldését, és kevesebb fizetést kapjanak, mint amennyi az árfolyamban várható.

Hogyan küldhetek vissza vagy törölhetek egy REMITLY szoftvert?

A REMITLY fiók törléséhez vagy törléséhez az ügyfélnek kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal, mivel ezt a folyamatot közvetlenül a REMITLY csapata hajtja végre.

Exkluzív REMITLY kupon új vásárlóknak Magyarországon

A REMITLY oldalon új ügyfelei exkluzív átutalási ajánlatokat kapnak, amelyeket alacsony árfolyamon találhatnak meg e-mailjükben. A REMITLY kupon az új ügyfelek számára 20 USD kedvezményt biztosít legalább 100 USD értékű átutalás esetén.

REMITLY Magyarország a közösségi oldalakon

A REMITLY nagyon hasznos információkat tartalmaz a közösségi oldalakon, és rendszeresen közzéteszik a legújabb promóciós kódokat.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A REMITLY által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A REMITLY által ma kínált maximális kedvezmény egy promóciós kód formájában jelentkezik az e-mail címmel történő regisztrációhoz, és 20 dolláros engedménnyel jár.

13.>> REMITLY Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

A REMITLY-on a hírlevélre való feliratkozáskor ügyfelei hírleveleket kapnak az Ön híreiről, valamint ajánlati kódokról, árakról és promóciós közleményekről, többek között. A REMITLY promóciós kódja azoknak, akik ma feliratkoznak a hírlevélre, 20 dollár kedvezményt biztosít legalább 100 dollár átutalás esetén

A REMITLY-hoz hasonló programok

Az online platformon a vásárlók megtalálhatják a REMITLY-hoz hasonló, ugyanazt a szolgáltatást nyújtó üzleteket, amelyekhez ellenőrizhetik és összehasonlíthatják többek között kamataikat vagy szállítási országukat, ezek közül néhány lehet Moneygram .com, TransferGo .com, Riamoneytransfer.com
        

REMITLY Magyarország BLACK FRIDAY kuponok

A REMITLY Black Friday néven ismert ünnepnapján ügyfelei nagyon alacsony árakat élvezhetnek ezen a napon, amelyek akár 1,50%-ot is elérhetnek.

Kupon a REMITLY Magyarország számára 11.11-ig

A REMITLY-on néhány nagyszerű 11/11-i kiárusítási ünnepi promóció, valamint csodálatos árak érhetők el, amelyek akár 1%-ot is elérhetnek.

REMITLY Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A REMITLY Cyber ​​​​hétfői kiárusítási ünnepéhez, amely az egyik legfontosabb, nagyon jó és nagyon alacsony, akár 1,70%-os kamattal.
 

REMITLY Magyarország kuponok karácsonyra

December hónapban a REMITLY-on olyan napokat kaphat, amelyeken különböző és nagyon jó árfolyamokat kaphat, amelyeket kihasználhat és élvezhet valutaváltásra, ezek az árfolyamok akár 1,40% is lehetnek.

REMITLY mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A REMITLY iPhone-ra és Androidra is elérhető egy mobilalkalmazás, amellyel gyorsan, egyszerűen és biztonságosan intézheti tranzakcióit.

Eladó ismert szoftver a REMITLY weboldalon

A REMITLY-on szállított termékek a saját márkájának felelnek meg.

 

 

Remitly Kupon

Ingyenes szállítást kínál a REMITLY?

A REMITLY-n keresztül végzett szállítások nem ingyenesek, mivel minden egyes tranzakció után kamatot kell fizetni.

Fizethetek REMITLY-ben PayPal segítségével?

A REMITLY-ben nem lehet PayPal-on keresztül utalni.

Hova írjam be a kedvezménykupont a REMITLY-be?

A REMITLY ajánlati kódokat kínál ügyfeleinek, hogy az átutalások során jelentkezhessenek, amit az alkalmazásból vagy az internetről tehetnek meg.

Utoljára frissített kuponok: Ma
25 július 2024

Különleges akciók és kuponok a REMITLY Magyarországnál

Az elmúlt időszak legjobb kedvezményes kuponjai és promóciós ajánlatai a REMITLY számára az alábbi sorokban láthatók:

20 USD kedvezményes kupon minimum 100 USD pénzátutaláshoz a REMITLY webhelyen
Hivd meg egy barátodat a REMITLY oldalon, és bónuszt kapsz kupon formájában
20 USD kedvezmény az első szállítmányból a REMITLY webhelyen
REMITLY promóciós kód 20 USD hírlevél-előfizetéshez
20 dolláros promóciós kód: REMITLY

Remitly kuponkód

Egyéb hasonló üzletek