TransferGo Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponTransferGO.com EUR20 kuponkód első átutalás24 november
KuponÉlvezze az extra 60% promóciós kódot a TransferGO.com09 november
KuponIngyenes első két átutalás promóciós kód itt: TransferGO.com31 október
KuponKap 22 euro kedvezmény pénzátutalási díjak TransferGo.com28 december

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mi az a TransferGo

A TransferGo egy 2012-ben alapított nemzetközi pénzátutalási cég, amely megvalósítható pénzátutalási szolgáltatásokat kínál, túlzott banki díjak nélkül. Ez a gyorsan növekvő vállalat jelenleg 22 valutát szolgál ki 47 országban, és továbbra is rendelkezik irodákkal Európa-szerte, köztük Londonban, Vilniusban, Berlinben, Isztambulban és Varsóban. A személyes és üzleti banki átutalások számlák közötti digitális modell alapján történő végrehajtásával a TransferGo kiemelkedik a gyors, egyszerű és kiváló minőségű pénzátutalások kínálatából.

Néhány ország, ahová a TransferGo érkezik: Ausztrália, Ausztria, Belgium, Bulgária, Kanada, Kína, Horvátország, Cseh Köztársaság, Dánia, Franciaország, Németország, Görögország, India, Írország, Izrael, Olaszország, Japán, Kenya, Málta, Többek között Portugália, Lengyelország, Katar, Oroszország, Románia, Nepál, Magyarország, Spanyolország, Svédország, az Egyesült Államok.

Milyen lépésekkel kell küldeményt küldeni a TransferGo webhelyen?

Először meg kell adnia a címzett adatait és a küldeni kívánt összeget; ha a fizetés helyi, akkor helyi banki átutalást vagy bankkártyát használhat (1000 GBP-ig terjedő fizetések esetén, amint megkapják a fizetést, a pénz néhány órán belül a másik végére érkezik.

Az általános szállítási idő a fő célországokba: az előleg kézhezvételét követő következő munkanap; a legolcsóbb szállítás akár 3 munkanapot is igénybe vehet a kaució kézhezvételétől számítva, emellett gyors szállítási lehetőségeket is kínálnak, amelyeket kevesebb, mint 30 perc alatt kézbesítenek, attól függően, hogy az előleg származási országától függően.

Ne feledje, hogy egyes célországokban a TransferGo szolgáltatásai korlátozottak, ami azt jelenti, hogy a szállítási idő akár 1 munkanappal tovább tart, mint a főbb országokban. A korlátozott szolgáltatást nyújtó országok többek között az Egyesült Államok, Ausztrália, Bulgária, Kanada, Svájc, Csehország, Hongkong, Izrael, Magyarország, Dél-Afrika.

Hogyan ellenőrizhető az átutalás állapota a TransferGo oldalon?

Az átutalás állapotának ellenőrzéséhez lépjen az „Átutalások” fülre, ahol az összes átutalást két csoportra osztjuk: „Függőben” és „Befejezve”. A „Függőben” fülön két lehetőség van: Fizetésre vár: ami azt jelenti, hogy még nem kapták meg a pénzt. Az online banki fizetések megérkezése akár egy teljes munkanapot is igénybe vehet. A kártyás fizetés csak néhány percet vesz igénybe.

A második pedig az, hogy a Pénzt megkapta: ez azt jelzi, hogy már megkapták a pénzét, és jelenleg feldolgozzák a fizetést; és végül miután elküldték a pénzt a címzettnek, a fizetés állapota „Befejezve”-re változik.

Fizetési módok a TransferGo oldalon

A TransferGo szolgáltatáson keresztül történő pénzküldéshez VISA vagy MASTERCARD bankkártya vagy bankszámla szükséges.
  
 

Mennyi idő alatt érkezik meg a TransferGo-on keresztül küldött pénz?

A TRANSFERGO-ban a fizetés beérkezését követően a szállítási idő kiválasztásával megérkezik a rendeltetési helyére, amely lehet gyors szállítás mindössze 30 perc alatt, valamint választhat a gazdaságos kézbesítést is, amely akár 3 percig is tarthat. munkanapokon és szállítási alapként a befizetést követő munkanapon, akár hétvégén is megteheti.

A kuponok jelenleg a TransferGo oldalon érhetők el

Jelenleg a következő TransferGo promóciós kódok érhetők el

 • Promóciós kód 12 euró kedvezmény
 • 10 GBP kedvezményes kupon az első rendelésnél
 • 12 USD értékű kedvezménykupon átutaláshoz
 • 12 € készpénz-visszatérítés pénzátutalások esetén
 • Promóciós kupon 12 € kedvezményes jutalék

TransferGo ügyfélszolgálat

Ha kapcsolatba szeretne lépni a TransferGo ügyfélszolgálatával, a hello@TRANSFERGO.ocm e-mail címre küldve hétfőtől péntekig 7:00 és 16:00 óra között, az ünnepnapok és hétvégék kivételével, általában egy órán belül megérkezik a válasz. telefonon is megteheti a következő számokon: angol +441392694030, litván +441183100891, lengyel +48222639298, román +441158243082, lett +441329801033, másik lehetőség +441329801033, orosz +441329801033

A TransferGo kupon használatának előnyei

A TransferGo webhelyen felhasználható kedvezményes kuponok megszerzésének megvannak az előnyei, mivel több pénzt küldhet, mint gondolta. Ily módon a TransferGo promóciós kuponjával € kedvezményt kap. A pénzátutalási díjak értékéről szóló 12. sz.

Hogyan lehet törölni egy pénzátutalást a TransferGo-on keresztül

A megrendelés törléséhez fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, mivel nem tudja törölni a küldeményt, ha a pénz már a TransferGo számláján van, most, ha törölni szeretné a folyamatban lévő utalást, csak ki kell választania a rendelést törölni kívánja, kattintson az aktív megbízás jobb felső sarkában, és az X-szel törlődik.

Exkluzív kupon a TransferGo új ügyfeleknek

A TransferGo új ügyfelei élvezhetik a platformon kínált lehetőségeket. Így jelenleg a TransferGo kupont kínáljuk az új vásárlóknak 10 eurós kedvezménnyel a pénzátutalási díjak értékéből.

TransferGo Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon híreket és exkluzív kuponokat kaphat a TransferGo oldaláról, ami nagymértékben csökkenti az átutalási díjak értékét. Javasoljuk, hogy vessen egy pillantást a következő közösségi hálózatokra.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maximális kedvezmény, amelyet a TransferGo kínál magyarországi ügyfelei számára

A TransferGo kupon által ügyfelei számára kínált maximális kedvezmény 12 euró (vagy ennek megfelelője abban a helyi pénznemben, amelyben az átutalásos fizetés történik).

Kupon a TransferGo Magyarországról hírlevél feliratkozáshoz

A TransferGo promóciós kódja azoknak, akik feliratkoznak a hírlevélre, 12 euró, ez az összeg levonásra kerül a pénzátutalási díjak értékéből.

A TransferGo-hoz hasonló pénzátutalási szolgáltatások

Vannak a TransferGo-hoz hasonló oldalak, ahol az Európai Unió országai között lehet átutalni, ezek a Paysend, a REVOLUT és a WISE.COM.
                                                          
 

Kuponok a TransferGo Magyarországról BLACK FRIDAY-re

A Black Friday-től a TransferGo-on pénzt fogadhat a kupon segítségével, amely 12 eurós kedvezményt biztosít a pénzátutalási díjak értékéből.

Kupon a TransferGo Magyarország részére 11.11

A TransferGo 11.11-es kupon értéke 12 euró, és pénzküldéskor kedvezményt adunk.

Promóciós kuponok a TransferGo Magyarországról Cyber ​​​​hétfőre

A CYBER MONDAY-től küldhet pénzt azoknak, akik most a legalacsonyabb jutalékkal forgatnak! Illetve jutalék nélkül is. Ennek az az oka, hogy a TransferGo 12 eurós kupont kínál Önnek, amely értéket levonnak a szállítási jutalékok értékéből.
 
 

TransferGo Magyarország Kuponok karácsonyra

Az ünnepekre nulla átutalási díjjal küldhet pénzt szeretteinek! Ez annak köszönhető, hogy a TransferGo olyan kupon felhasználási lehetőséget kínál, amely 12 euróval csökkenti a pénzküldési jutalék értékét.

TransferGo mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A TRANSFERGO-ban letöltheti iPhone-ra az App Store-ból, Androidra pedig a Google Playen keresztül elérhető mobilalkalmazását, alkalmazásából szupergyors átvitelt és 30 perc alatt fogadhat.

Azon országok listája, ahol pénzt lehet küldeni a TransferGo segítségével

Itt található azoknak az országoknak a listája, ahol pénzt küldhet a TransferGo átutalási szolgáltatással. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a lista bármikor feltölthető új országokkal és területekkel, ahová pénzt küldhet.

Ausztrália, Ausztria, Bahrein, Banglades, Belgium, Bulgária, Kanada, Kína, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Ghána, Görögország, Hongkong, Magyarország, Izland, India, Indonézia, Írország, Izrael, Olaszország, Japán, Kenya, Kuvait, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Martinique, Magyarország, Monaco, Nepál, Hollandia, Új-Zéland, Nigéria, Norvégia, Omán, Pakisztán, Fülöp-szigetek, Lengyelország, Portugália, Katar, Réunion , Romániában és Oroszországban.

 

Hová írjam a kedvezménykupont a TransferGo oldalon?

A promóciós kupon vagy a TransferGo ajánlókód a hozzá tartozó mezőbe kerül, amikor új fiókot hoz létre a pénzküldéshez.

Fizethetek a TransferGo oldalon a PayPal segítségével?

A TransferGo-ban a PayPal nem használatos, mivel csak bankok és az Európai Unió lakosai számára teljesít átutalást, amelyből Ön az átutalandó időponttól és összegtől függően jutalékot töröl.

A TransferGo kínál ingyenes pénzátutalást?

A TransferGo-ban nincs ingyenes kiszállítás, mivel pénzátutaláskor törölnie kell az átváltási árfolyamot, amely 0 és 2,2% között változik, és a szállítási költségek úgy változnak, mintha a következő napnak megfelelnének, 0 és a. 99 GBP és gyors szállítás esetén az utalandó összegtől függ. Mindenesetre a TransferGo ajánlókód használatával 12 euró kedvezményt kap a jutalékfizetésből, ami azt jelenti, hogy igen, nulla jutalékkal küldhet pénzt.

Utoljára frissített kuponok: Ma
25 július 2024

Akciók és speciális kuponok a TransferGo Magyarország oldalán

Íme néhány a TransferGo legújabb kuponjai és promóciós ajánlatai közül:

 • Promóciós kód 12 euró kedvezmény
 • 10 GBP kedvezményes kupon az első rendelésre
 • 12 USD értékű kedvezménykupon átutaláshoz
 • 12 € készpénz-visszatérítés pénzátutalások esetén
 • Promóciós kupon 12 € kedvezményes jutalék

Egyéb hasonló üzletek