TransferGO Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon£10 TRANSFERGO Ajándék ez a promóciós kód10 Lehet
Kupon€11 TRANSFERGO promóciós kupon ha küld pénzt, most15 július

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

TransferGO áttekintés

A program előnyeit egyaránt elérhető az Android és az iOS számára elérhető mobil alkalmazás, amely hozzáférést biztosít az adatokhoz, az átviteli előzményekhez, a kedvenc fiókokhoz, az átváltási arányokhoz, valamint egyéb hasznos információkhoz és funkciókhoz. Az alkalmazás 9,6-os pozitív pontszámot mutat a Trustpiloton, ami igazolja mind a szolgáltatások minőségét, mind azok hatékonyságát és biztonságát, amelyet szintén 100% -kal garantálnak az FCA és a HMRC fizetési intézmények. Az alkalmazásnak van egy menüje, amely lehetővé teszi az ország kiválasztását, ahonnan a pénz elindul, valamint a rendeltetési helyet, a pénz beérkezésének dátumát, valamint az aktuális árfolyam átváltási árfolyamát.

Hasznos információk a TransferGo-ról

Noha ez egy olyan alkalmazás, amelyben a szolgáltatásokat digitális szinten végzik, továbbra is fizetni kell a szállítási díjat a pénzátutalási szolgáltatásokért. Ez a "kiválasztott kézbesítési módszer" -től függ, amely lehet a következő napra vagy a következő 30 percre. Lehetőség van az ingyenes kiszállításra is, amely akár 3-4 munkanapot is igénybe vehet. Az elemzések azt mutatják, hogy ha ezen alkalmazáson keresztül nemzetközi átutalásokat hajt végre, akkor akár 90% -os megtakarítást is elérhet. Az alkalmazás képviselői folyamatosan erőfeszítéseket tesznek a legalacsonyabb átváltási árfolyam és a versenyképes árfolyamok biztosítása érdekében. Ha bármilyen problémája merül fel, vagy iránymutatást igényel az átviteli folyamatban, felhívhatja az ügyfélszolgálatot, amely a nap 24 órájában elérhető.

Információ a TransferGo kuponkód használatáról

A más speciális webhelyektől vásárolt kuponkódok másolhatók és beilleszthetők az alkalmazás kijelentkezési oldalára. Ha a kód érvényes, akkor a diszkont értékét automatikusan alkalmazni kell, és értesítést kapunk a végleges tranzakciós árról.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek