UBER Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponVegye USD10 promóciós kódot UBER.com06 szeptember
KuponPromóciós kód UBER.com: USD5 kedvezmény első 2 túrák03 szeptember

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit az UBER árul Magyarországnak

Az UBER 2008-ban jelent meg Párizs városában, amely egy kétkerekű járművel történő szállítással kezdődött, majd rakományszállításként elérte a 4 kereket, sőt egy 18 kerekű járművet is, azzal a fő céllal, hogy segítsen azoknak, akiknek szükségük van rá. A mobilizációt tekintve a világ bármely pontjáról van szó, ami lehetővé teszi számunkra, hogy egyesüljünk a digitálistól a fizikaiig, hiszen egyetlen kattintással megérkezhet, amire vágysz, vagy amire szükséged van.

Az UBER egy olyan vállalat, amely lehetővé teszi minden közösség számára, hogy profitot termeljen platformjáról, amely folyamatosan azon dolgozik, hogy javítsa a jó szolgáltatás nyújtását és minőségét, egy félelem nélküli szabad világban, amely mindenki számára elérhető. , valamint azon dolgozik, hogy biztonságot kínál minden mobilitási szolgáltatásában, mivel biztonsági védőkkel dolgozunk a biztonságos utazás érdekében, fejlett technológiákkal.
Az UBER olyan országokban érhető el, mint Chile, Argentína, El Salvador, Kolumbia, Magyarország, Peru, a Dominikai Köztársaság, Costa Rica, Bolívia, Guatemala, Panama, Ecuador, Uruguay, Paraguay és Honduras.

Az UBER az UBER utazást (transzfer), az UBER eszik (élelmiszer), az UBER üzleti célú (utazás vagy az alkalmazottak áthelyezése), az UBER Freigth (fuvarozók és feladók számára) értékesíti és kínálja ügyfeleinek.

 Hogyan szállítja az UBER a szoftverprogramot

Az UBER termékei többek között a Kerékpárok, Motorkerékpárok, Autók oldaláról is szállíthatók.

Milyen kedvezményeket kínál az UBER Magyarország?

Jelenleg az UBER 10% kedvezményt kínál bizonyos városokban, ahol ezt a szolgáltatást használják.

Fizetési módok az UBER Magyarországnál

Az UBER fizetési lehetőségei országonként és városonként eltérőek lehetnek, az elfogadott fizetési lehetőségek között szerepel a készpénz, a hitelkártya vagy a PayPal-fiók vagy a Google Pay.  

Mennyi ideig tart az UBER oldalról rendelt termékek kiszállítása?

Az UBER-on keresztül nyújtott szolgáltatások, azok kiszállítása az UBER evődobozában kért szolgáltatástól függően változhat, ezek kézbesítése egy órát is igénybe vehet, mivel az UBER szolgáltatásátutalások az adott személy tartózkodási helyétől függően változhatnak. haladó.

A kuponok jelenleg az UBER Magyarországnál kaphatók

Az UBER jelenleg különféle 10%-os, 20%-os és akár 25%-os kedvezménykuponokat is megjelenít, figyelembe véve az iskolakezdési szezont.

UBER kedvezménykupon 20 dollár
10 USD kedvezményt kap az UBER szolgáltatás első 10 használatához
UBER promóciós kód: 6 dollár kedvezmény
25 USD UBER promóciós kód
5 USD értékű UBER kedvezménykupon az első 2 felhasználásra

 UBER Magyarország ügyfélszolgálat

Az UBER-on az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételt megteheti egy online chaten, vagy bejelentkezhet UBER-fiókjába, ahol ki kell választania azt a témát, amelyhez információt szeretne szerezni, és ehhez jegyet vagy kapcsolatfelvételi űrlapot kell létrehoznia. Kapcsolatba lépni.

Az UBER kupon magyarországi felhasználásának előnyei

Az UBER-on található kedvezménykuponjainak felhasználásával Ön azt az előnyt kapja, hogy teljesen ingyenesen vásárolhatja meg a szállítási vagy transzferszolgáltatást.

 Hogyan küldhetek vissza vagy törölhetek egy UBER szoftvert?

Az UBER megrendelés törléséhez szolgáltatáslemondási díjat kell fizetni, és ezt a vezető információs sávjában kell megtennie, kattintson az utazás törlésére, majd nyomja meg az Igen gombot a törléshez.

 Exkluzív UBER kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az új UBER-ügyfelek akár 25 USD kedvezményt is kaphatnak a szolgáltatás első használatából

UBER Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi hálózatokon nagyszerű ajánlatokat találhat az UBER által kínált szolgáltatásokra. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a promóciós ajánlatokat és kedvezményes kuponokat a következő közösségi hálózatokon:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Az UBER által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Az UBER által kínált maximális kedvezmény 50% kedvezmény.

 UBER Magyarország kupon hírlevél feliratkozáshoz

Az UBER hírlevélre való feliratkozással az ügyfél értesítéseket kap híreiről, valamint az UBER kuponjairól és promóciós ajánlatairól, amikor azok aktívak. Ha Ön új UBER-ügyfél, akár 25 USD kedvezményt kap a szolgáltatás első 10 használatakor.

 Az UBER-hoz hasonló programok

Ha úgy tetszik, felkereshet néhány, az UBER-hoz hasonló oldalt, ahol áttekintheti termékeiket, ezek közül néhány a Bolt.eu, Cabifi.com, DiDi.       

UBER Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

Az UBER számára ez egy nagyon fontos nap, hiszen erre az ünnepre nagyon jó kedvezményeket kaphat, amelyek akár 50%-ot is elérhetnek.

Kupon az UBER Magyarország számára 11.11

Az UBER-ban november 11-én ünneplik őket, így ezen a napon jó akciókat és különféle kedvezményeket élvezhet, amelyek akár 30%-ot is elérhetnek.

UBER Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

Az UBER-ban ezek a Cyber ​​​​Monday kedvezmények ezen az ünnepen, amelyet Cyber ​​​​Monday néven ismernek, erre a napra olyan kedvezmények készülnek, amelyek 65%-tól indulhatnak. 

 UBER Magyarország Kuponok karácsonyra

Az UBER karácsonyi kedvezményeit december hónapban élvezheti, így ezekre a napokra 35%-os kedvezményt kaphat, így utazhat és élvezheti a karácsonyt.

UBER mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Az UBER elérhetővé teszi azt a mobilalkalmazást iPhone-ra és Androidra, amelyből kérheti alkalmazásait.

Eladó ismert szoftver az UBER weboldalon

LIME robogók az UBER mobilalkalmazásban is bérelhetők.

 

 

Ingyenes szállítást kínál az UBER?

Az UBER nem kínál ingyenes szállítást.

Hova írjam az UBER kedvezménykupont?

Az UBER-ben az alkalmazásból vagy a fiókjából is megírhatja a kedvezménykuponját, ehhez azonban az e-mailben kapott linkről kell ezt megtennie, és az automatikusan bekerül az utazás során felhasználandó dobozba.

Fizethetek az UBER-nél PayPal segítségével?

Az UBER-nél a PayPal digitális platformon keresztül fizethet szolgáltatásaiért.

Utoljára frissített kuponok: Ma
23 június 2024
UBER kuponkód

 Különleges akciók és kuponok az UBER Magyarországnál

Annak érdekében, hogy mindig naprakész legyen az UBER legújabb promóciós kuponjairól, ezen az oldalon a legújabb kuponokat és ajánlatokat mutatjuk be. Itt van néhány közülük:

UBER kedvezménykupon 20 dollár
10 USD kedvezményt kap az UBER szolgáltatás első 10 használatához
UBER promóciós kód 6 dollár kedvezmény
25 USD UBER promóciós kód
5 USD értékű UBER kedvezménykupon az első 2 felhasználásra

UBER Kupon

Egyéb hasonló üzletek