Victorinox Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponPromóciós kód VICTORINOX.com: 10% kedvezmény25 július
promócióVICTORINOX.com 10% kupon e-mail regisztráció11 július
KuponVICTORINOX.com 15% kedvezmény kód egész portálra23 július

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a VICTORINOX árul Magyarországnak

A VICTORINOX-ot Karl Elsener alapította 1884-ben Svájcban, akinek akkoriban késműhelye volt, munkahelyeket teremtve, 1897-re pedig megalkotta a svájci hadsereg számára az ikonikus svájci kést, amely ma a jelenlegi kontextusban.
Ettől a pillanattól kezdve a mai napig a VICTORINOX az, amely értékekkel, szolidaritással, elkötelezettséggel és gyökerekkel alkotta meg a világ késgyártó cégét, egészen a hazai kések, órák, illatok megalkotásáig.

Minőségi termékeket kínál hatékony gyártással a VICTORINOX, amely Svájc és a világ többi részén vezető vállalattá vált, több mint 130 éve családi vállalkozásként, amely a környezetvédelemért és a hatékony felhasználással a fenntarthatóságért dolgozik. ökológiai erőforrások.

A VICTORINOX minden méretben kínál késeket, nagy, közepes és kicsi, késhüvelyeket, különböző típusú késeket, szakácskéseket, kenyérvágó késeket, pizzakéseket, késkészleteket, késtartókat, konyhai eszközöket, ollókat, hámozókat, vágógépeket, asztallapokat, női és férfi karórák, poggyásztokok, hátizsákok, kézitáskák, irattartók, pénztárcák, válltáskák, táskák, kézitáskák, női és férfi illatok.

Hogyan szállít a VICTORINOX Magyarországra

A VICTORINOX-nál az Ön rendelései 3 munkanapot vesz igénybe, hogy célba érjenek, a személyre szabott megrendeléseknél pedig 5 munkanapot is igénybe vehet.

3.>> Milyen kedvezményeket kínál a VICTORINOX Magyarország?

Jelenleg a VICTORINOX oldaláról nem érhetők el kedvezmények.

Fizetési módok a VICTORINOX Magyarországnál

A VICTORINOX oldalon fizetheti vásárlásait hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard és American Express, vagy ha úgy tetszik, a PayPal digitális pénztárcáján keresztül.
  

Mennyi ideig tart a VICTORINOX-ról rendelt termékek Magyarországra szállítása?

A VICTORINOX-nál az Ön rendelései 3 munkanapot vesz igénybe, hogy célba érjenek, a személyre szabott megrendeléseknél pedig 5 munkanapot is igénybe vehet.

 A kuponok jelenleg a VICTORINOX Hungary oldalon érhetők el

Itt található néhány elérhető VICTORINOX promóciós ajánlat és kupon lista:

VICTORINOX kupon 10% kedvezmény a hírlevél feliratkozásból
VICTORINOX kupon 25% kedvezmény a következő rendelésnél
15% kedvezmény VICTORINOX promóciós kód, ha legalább 90 USD-t költ
Ingyenes kiszállítás 60 dolláros rendelés esetén
VICTORINOX 10% kedvezmény kupon legalább 99 USD értékű rendelés esetén

VICTORINOX Magyarország Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálattal kapcsolatba léphet a 18004422706-os telefonszámon hétfőtől péntekig 9:00 és 17:00 óra között EST idő szerint, de megteheti egy űrlap kitöltésével is az oldalukon, amelyben egy adatsort kell kitöltenie , másik lehetőség egy online chaten keresztül érhető el.

 A VICTORINOX kupon magyarországi felhasználásának előnyei

Az egyik előny, amit hangsúlyozhatunk, hogy kedvezményes kuponjai felhasználásával megtakarít a vásárlásán, másik előnye, hogy minőségi termékeket és világszerte elismert presztízsű márkákat vásárol.

Hogyan tudom visszaküldeni a VICTORINOX-ról rendelt terméket Magyarországról?

A visszaküldéshez a megrendelés kézhezvételétől számított 30 munkanap áll rendelkezésére, figyelembe kell vennie, hogy személyre szabott termékeket nem fogadunk el, a visszaküldéshez töltse ki a https://www .VICTORINOX oldalon található űrlapot. .COM/us/en/onlinereturn/findorder, ahol minden követendő utasítást megtalál a folyamathoz, szükséges, hogy a visszaküldéshez az eredeti csomagolást használja.

Exkluzív VICTORINOX kupon új vásárlóknak Magyarországon

A VICTORINOX vásárlói üdvözlő kupon 10% kedvezmény, és csak a hivatalos VICTORINOX webáruházban leadott első rendelésre vonatkozik.

VICTORINOX Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon a legújabb kollekcióbemutatókkal kapcsolatos információkon túl a legújabb promóciós ajánlatokat is felfedezheti.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A VICTORINOX által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Maximum kedvezményként 50% kedvezményt élvezhet.

 VICTORINOX Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Ha feliratkozik a VICTORINOX hírlevelére, 10% kedvezménykupont kap

VICTORINOX-hoz hasonló üzletek

A VICTORINOX-hoz hasonló üzletek széles skálája található, ahol hasonló termékeket találhat, amelyekkel összehasonlíthatja fizetési vagy szállítási módjukat, valamint áraikat és kedvezményeiket. Íme néhány üzlet, amelyeket a Montblanc.com-on láthat, Hsamuel. co.uk, Ralphlauren.es

 VICTORINOX Magyarország BLACK FRIDAY kuponok

A VICTORINOX-nál a Black Friday kedvezmények a legfontosabbak az év során és ezen a napon különleges kedvezményeket kaphat termékeikre, ezek a kedvezmények 70% és 85% között érhetők el.

Kupon a VICTORINOX Magyarország részére 11.11

A VICTORINOX 11.11-i kedvezményei ezen a napon számos, 30%-os és 40%-os árengedményt, valamint akciókat is igénybe vehetnek termékeire.
  

VICTORINOX Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A VICTORINOX webhelyen a Cyber ​​​​hétfői kedvezmények idején speciális kedvezményeket találhat az online vásárlásokhoz, ezek a kedvezmények akár 80% is lehetnek az akciós ünnep alatt, valamint 5%-tól kedvezményes kupon akciókat is igénybe vehet.
 

VICTORINOX Magyarország Kuponok karácsonyra

A VICTORINOX-on elérhetőek karácsonyi kedvezmények, melyeket december hónapban ünnepelnek, ebben az időszakban 50% kedvezményt kaphat, emellett nagyon jó ajánlatokat, kedvezményeket is találhat.
   

VICTORINOX mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Jelenleg a VICTORINOX nem rendelkezik mobilalkalmazás letöltéssel.

Híres márkák a VICTORINOX áruházban

Az üzletekben található összes termék a saját márkájának felel meg, mint például a VICTORINOX.

 

 

A VICTORINOX ingyenes kiszállítást kínál Magyarországra?

A VICTORINOX teljesen ingyenes szállítási módot kínál ügyfeleinek.

Fizethetek a VICTORINOX-nál PayPal segítségével?

A VICTORINOX-nál fizethet a PayPal digitális pénztárcáján, valamint olyan hitelkártyákon keresztül, mint a Visa, MasterCard és American Express.

Hová írjam a VICTORINOX kedvezménykupont?

A VICTORINOX-ban a megvásárolni kívánt termékek kiválasztását követően a bevásárlókosárba kell lépnie a fizetési folyamat elindításához és a termékek elküldéséhez, ezen az oldalon egy mezőt kap a kedvezménykupon felhasználásához, az alkalmazást követően folytathatja a a fizetési folyamatot, és véglegesítse a vásárlást.

Utoljára frissített kuponok: Ma
25 július 2024
Victorinox kuponkód

Akciók és speciális kuponok a VICTORINOX Magyarországnál

Szeretne naprakész lenni a VICTORINOX legújabb kuponjaival és promóciós ajánlataival? Az alábbiakban a legfrissebbek listája található:

VICTORINOX kupon 10% kedvezmény a hírlevél feliratkozásból
VICTORINOX kupon 25% kedvezmény a következő rendelésnél
15% kedvezmény VICTORINOX promóciós kód, ha legalább 90 USD-t költ
Ingyenes szállítás 60 dolláros rendelés esetén
VICTORINOX 10% kedvezmény kupon legalább 99 USD értékű rendelés esetén

Victorinox Kupon

Egyéb hasonló üzletek