Avast Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponAvast.com 20% promóciós kód internetes biztonsági szoftver06 szeptember
KuponAkár 5% kedvezmény kód Avast.com27 augusztus

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit az AVAST árul Magyarországnak

Az AVAST-ot 1988-ban alapította Pavel Baudis és Eduard Kucera Alwill néven, terjesztve és értékesítve első megalkotott szoftverét, 2010-re a nevét AVAST-ra változtatta, amely gyorsan nőtt világszerte, és az évek során vírusirtó kis- és középvállalkozásoknak, évekkel később elindítják mobilalkalmazásukat.

Az AVAST megalakulása óta az a fő célja, hogy digitális védelmet nyújtson minden ügyfelének, biztonságot nyújtson bárhonnan, ahol az internet böngészésekor megtalálható, és megvédje a személyes identitást az online fenyegetésekkel szemben, mivel ma már kapcsolódunk a digitális világhoz. , ennek köszönhetően az AVAST-ban csapata keményen dolgozik termékei innovációján, hogy minőséget és hatékonyságot biztosítson minden egyes tartalomban, ami lehetővé teszi, hogy eszközeit védetten és ellenállóan tudja tartani a vírusokkal, rosszindulatú programokkal és egyéb hálózati fenyegetésekkel szemben.

Az AVAST olyan otthoni és üzleti célú termékeket árul, amelyek biztonsággal, adatvédelemmel és teljesítménnyel rendelkeznek, amelyek között minden eszköze védelmet kaphat az internetes fenyegetések ellen, beleértve a SecureLine VPN, Antitrack, Secure Browser, Onlie Security Privacy, Cleanup PREMIUM, Battery Saber, Driver Updater .

Hogyan szállítja az AVAST a szoftverprogramot

A csomagokat, amelyekre az AVAST ügyfelei előfizetnek, egy linket tartalmazó e-mailben vagy az AVAST-fiókjukban található aktiválási kódon keresztül kapják meg e-mailjükben.

Milyen kedvezményeket kínál az AVAST Hungary?

Az AVAST különféle csomagokat és szolgáltatásokat kínál ügyfelei számára termékváltozataiban, amelyek közül különböző kedvezményeket kaphatnak, amelyek közül 26%, 32%, 38%, 40%, 45%.

Fizetési módok az AVAST Magyarországnál

Az AVAST által a csomagok vásárlásához és előfizetéséhez elfogadott fizetési módok között szerepel a főbb hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express.
  

Mennyi ideig tart az AVAST oldalról rendelt termékek kiszállítása?

Az AVAST-nál az ügyfél által kiválasztott és megvásárolt csomag csak időbe telik, amíg megérkezik postai úton, amíg a fizetés megtörténik.

A kuponok jelenleg az AVAST Hungary oldalon érhetők el

Az AVAST jelenleg különféle 10%, 20% és akár 25%-os kedvezménykuponokat jelenít meg, figyelembe véve az iskolakezdési szezont.

50% kedvezmény listaárból bármely AVAST szoftverre
AVAST Premium Security 34% kedvezmény kupon
50%-os AVAST promóciós kód az AVAST ONE-hoz MAC-hoz
AVAST Tisztítás 54% kedvezmény kód
20% kedvezmény az AVAST üzleti megoldásaira

AVAST Magyarország Ügyfélszolgálat

Az AVAST elérhetővé teszi az ügyfélszolgálathoz egy kapcsolatfelvételi űrlapot, amelyen ki kell töltenie néhány adatot, amelyet el kell küldenie, később választ kap a kérésére.

AVAST kupon használatának előnyei Magyarországon

Az AVAST által szállított kedvezménykuponok igénybevétele során számos előnnyel jár, ezek közül az egyik legfontosabbat említhetjük meg ügyfelei számára, például a megtakarítást a terveik kifizetésekor.

Hogyan küldhetek vissza vagy törölhetek egy AVAST szoftvert?

Az AVAST-on történő előfizetés lemondásához az ügyfélnek be kell jelentkeznie a fiókjába az AVAST főoldaláról, majd az előfizetések fülre kell kattintania az előfizetés deaktiválása lehetőségre, majd követnie kell az utasításokat a folyamat befejezéséhez. .

Exkluzív AVAST kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az új AVAST-ügyfelek 20% kedvezményt kapnak egy promóciós kódot, és 30 napig ingyenesen kipróbálhatják az AVAST víruskeresőt

AVAST Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon remek ajánlatokat találhat az AVAST által kínált szolgáltatásokra. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a promóciós ajánlatokat és kedvezményes kuponokat a következő közösségi hálózatokon:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Az AVAST által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Maximum kedvezményként az AVAST ügyfelei többféle kedvezményt vehetnek igénybe, ezek közül egyes csomagjaiknál ​​maximum 45% érvényes.

AVAST Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Az AVAST hírlevélre való feliratkozással 30 napos ingyenes próbaverziót és akár 50% kedvezménnyel járó kupont kap.

Az AVAST-hoz hasonló programok

Ha az ügyfél úgy kívánja, meglátogathat néhány olyan oldalt, amelyek hasonlóak az AVAST-hoz, mivel bizonyos csomagokat és hasonló előfizetéseket mutatnak be, amelyekhez áttekinthetik és összehasonlíthatják elérhető csomagjaikat és szolgáltatásaikat, valamint áraikat vagy kedvezményeiket. az AVIRA.com, a Norton.com, a McAfee.com és a TrendMicro.com
        

AVAST Hungary kuponok BLACK FRIDAY-re

Az AVAST termékeit a Black Friday akció ünnepe alkalmából exkluzív és csodálatos kedvezményekkel mutatják be ügyfeleiknek, hogy kihasználják ezeket a lehetőségeket, amelyek akár 75%-ot is elérhetnek.

Kupon az AVAST Magyarország számára 11.11

November hónapban a 11.11-i kedvezményt ünneplik és erre az időpontra az AVAST-ban akciók és látványos kedvezmények szállítanak, melyek 55%-tól elérhetők.

AVAST Magyarország Cyber ​​​​Monday promóciós kuponok

Az AVAST egyik legfontosabb értékesítési ünnepe a Cyber ​​​​Monday néven ismert értékesítési ünnep, és ezen a napon ügyfelei hihetetlen kedvezményeket találhatnak és élvezhetnek, amelyek akár 85%-át is elérhetik.
 

AVAST Magyarország Kuponok karácsonyra

Karácsonyra az AVAST nagyszerű kedvezményeket kínál, amelyeket 45%-tól kaphat, valamint jó ajánlatokat és kedvezményeket is kínál.

AVAST mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Az AVAST iPhone-ra és Androidra is elérhető egy mobilalkalmazás, amelyről letöltheti számítógépe biztonságát és digitális védelmét.

Eladó ismert szoftver az AVAST weboldalon

Az AVAST-nál minden szállított csomag saját márkanév alatt van.

 

 

Az AVAST ingyenes szállítást kínál?

A csomagokat, amelyekre az AVAST ügyfelei előfizetnek, ingyenesen elküldik e-mailjükre.

Hová kell írni a kedvezménykupont az AVAST-ban?

Az AVAST-nál nem áll rendelkezésre doboz a kedvezmény kuponszámának felírásához.

Fizethetek az AVAST-ban a PayPal segítségével?

Az AVAST nem fogadja el fizetési módként a PayPal digitális platformot.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024
Avast kuponkód

Akciók és speciális kuponok az AVAST Magyarországnál

Annak érdekében, hogy mindig naprakész legyen az AVAST legújabb promóciós kuponjairól, ezen az oldalon a legújabb kuponokat és ajánlatokat mutatjuk be. Itt van néhány közülük:

50% kedvezmény listaárból bármely AVAST szoftverre
AVAST Premium Security 34% kedvezmény kupon
50%-os AVAST promóciós kód az AVAST ONE-hoz MAC-hoz
AVAST Tisztítás 54% kedvezmény kód
20% kedvezmény az AVAST üzleti megoldásaira

Avast Kupon

Egyéb hasonló üzletek