McAfee Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promóció65% hallgatói előléptetés McAfee.com07 szeptember
promócióMcAfee.com 10% cash back promo az online vásárláshoz az egész webhelyen30 augusztus

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit az MCAFEE árul Magyarországnak

Az MCAFEE több mint 30 éve vezeti az online védelmi piacot, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy biztonságban és kényelmesen érezzék magukat a webböngészés során, védelmet, magánéletet, valamint az emberek személyazonosságát kínáló vírusirtójának köszönhetően. .

Az MCAFEE több mint 182 országban van jelen, és védelmet nyújt a fenyegetésekkel szemben, lehetővé téve számukra, hogy különösebb erőfeszítés nélkül navigálhassanak, és ezáltal emberek ezreit védje meg szerte a világon, mivel úgy tervezték, hogy minden ügyfele minden igényét egyszerű lépésekkel felismerje. fő cél, hogy az eszközeiket üzemeltető emberekről gondoskodni tudjanak, alkalmazkodva az egyes ügyfeleik igényeihez, szabadságot és magabiztosságot kapva a navigáláshoz a szállított tervek és előfizetések biztonságának és magabiztosságának köszönhetően. komplett megoldások könnyen használhatóak.

Az MCAFEE által értékesített termékek közé tartozik az MCAFEE Total Protection, MCAFEE Identity Protection, MCAFEE Security Assessment, MCAFEE Virus Removal, MCAFEE Security Scan Plus, MCAFEE Web Advisor, MCAFEE család, MCAFEE .COM élő biztonságos, MCAFEE élő biztonságos, MCAFEE kisvállalkozási biztonság, MCAFEE mobil, MCAFEE gamer biztonság, MCAFEE vírusirtó, MCAFEE ellenőrzési technika.

Hogyan szállítja az MCAFEE a szoftverprogramot

Azokat a termékeket, amelyekre az ügyfelek az MCAFEE-on előfizetnek, az MCAFEE oldalon található fiókjukból egy linken keresztül szállítják.

Milyen kedvezményeket kínál az MCAFEE Magyarország?

Jelenleg az MCAFEE csak 15%-os kedvezményt kínál az éves előfizetésére.

Fizetési módok az MCAFEE Magyarországnál

Az MCAFEE-on elfogadott fizetési módok között szerepel a Visa, MasterCard, American Express, Discover hitelkártyákkal, valamint a PayPal digitális platformon keresztül történő fizetés.
  

Mennyi ideig tart az MCAFEE oldalról rendelt termékek kiszállítása?

Ha előfizet egy, az MCAFEE által biztosított termékre, csak időbe telik a használatba vétel, a fizetés ellenőrzésének és ellenőrzésének pillanatában.

A kuponok jelenleg az MCAFEE Hungary oldalon érhetők el

Az MCAFEE jelenleg különféle 10%, 20% és akár 25%-os kedvezménykuponokat jelenít meg, figyelembe véve az iskolakezdési szezont.

MCAFEE kupon 10% a teljes védelemért
10%-os MCAFEE promóciós kód a teljes védelemhez 10 eszközön
Akár 75% kedvezmény az MCAFEE idei Total Protection verziójára
80 dolláros kedvezménykód 2 éves MCAFEE-előfizetéshez
MCAFEE mobilbiztonsági tervek mindössze 29,99 dollártól

MCAFEE Magyarország Ügyfélszolgálat

Az MCAFEE ügyfélszolgálatának különböző módjai állnak rendelkezésre, beleértve az online csevegést, a 18666223911-es telefonszámon vagy egy elérhető közösségen keresztül, ahol kérdéseket és válaszokat találhat.

MCAFEE kupon használatának előnyei Magyarországon

Az MCAFEE-nál elérhető kedvezményes kuponjaik felhasználásával ügyfeleik a megtakarítás fő előnyét élvezhetik az előfizetések kifizetésekor.

Hogyan küldhetek vissza vagy törölhetek egy MCAFEE szoftvert?

Az MCAFEE-on történő előfizetés lemondásához az ügyfélnek be kell jelentkeznie a fiókjába, majd az Automatikus megújítás fülre kell kattintania és a beállítások frissítésére, majd a tagság megszüntetése lehetőségre kell kattintania, majd a tagság megszüntetését kell választania, vagy ha szívesebben fordulhat az ügyfélszolgálathoz, hogy segítsen a folyamatban.

Exkluzív MCAFEE kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az MCAFEE új ügyfelei élvezhetik a jelenlegi ajánlatot: 10% kedvezménykód és 30 napos pénzvisszafizetési garancia, ha nem elégedett.

MCAFEE Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi médiában találhat néhány nagyszerű ajánlatot az MCAFEE által kínált szolgáltatásokra. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a promóciós ajánlatokat és kedvezményes kuponokat a következő közösségi hálózatokon:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Az MCAFEE által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Az MCAFEE maximálisan 10%-os engedményt biztosít az Ön MCAFEE Total Protect előfizetésére.

MCAFEE Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Amikor feliratkozik az MCAFEE hírlevélre, 10%-os kedvezménykupont kap az MCAFEE első előfizetéséhez. Ezenkívül az MCAFEE összes szolgáltatása 30 napig ingyenesen kipróbálható.

Az MCAFEE-hoz hasonló programok

Az MCAFEE-hoz hasonló üzletek széles skálája létezik, amelyek sokféle hasonló terméket kínálnak, így ügyfeleik áttekinthetik és választhatnak elérhető tartalmaikból és terveikből. Néhány üzlet, amelyet vásárlóik felkereshetnek, a Norton.com, Kapersky.com, Bitdefender.com
        

MCAFEE Hungary kuponok BLACK FRIDAY-re

Az egyik legjelentősebb vírusirtó márka a weben, mint például az MCAFEE, nagyon jó kedvezményekkel rendelkezik a Black Friday alkalmából, amely csak erre a napra akár 80%-ot is kaphat.

Kupon az MCAFEE Magyarország részére 11.11

November hónapban az MCAFEE-on ügyfelei nagyon jó akciókat élvezhetnek az elérhető csomagjaik között, valamint jó, akár 65%-os kedvezményeket is.

MCAFEE Magyarország Cyber ​​​​Monday promóciós kuponok

Az MCAFEE legjelentősebb értékesítési ünnepei közé tartozik a Cyber ​​​​hétfő, mert ezen a napon ügyfelei meglátogathatják és élvezhetik a csodálatos, akár 85%-os kedvezményeket.
 

MCAFEE Magyarország Kuponok karácsonyra

A december hónap egyes napjain az MCAFEE karácsonyi kedvezményeket kínál, amelyek elővételben akár 50%-ig is terjedhetnek, valamint kedvezményeket és nagyon jó ajánlatokat.

MCAFEE mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Az MCAFEE mobilalkalmazásokat kínál ügyfelei számára Androidra és iPhone-ra, amely lehetővé teszi számukra a védelmet és a magánélet védelmét, bárhol is járnak.

Eladó ismert szoftver az MCAFEE weboldalon

Az MCAFEE oldalon szállított összes terv saját márkanév alatt van.

 

 

Az MCAFEE ingyenes szállítást kínál?

Az MCAFEE-nél a csomagokat, amelyekre ügyfelei előfizetnek, ingyenesen küldik el, mivel az online, az Ön fiókjából történik.

Az MCAFEE ingyenes szállítást kínál?

Az MCAFEE-nél a csomagokat, amelyekre ügyfelei előfizetnek, ingyenesen küldik el, mivel az online, az Ön fiókjából történik.

Hová írjam a kedvezménykupont az MCAFEE-nél?

Az MCAFEE-ben nincs lehetőség kedvezménykupon szám beírására.

Fizethetek az MCAFEE-nél PayPal segítségével?

Az MCAFEE-nél a PayPal digitális platform fizetési módjai között szerepel.

Utoljára frissített kuponok: Ma
25 július 2024
McAfee kuponkód

Különleges akciók és kuponok az MCAFEE Magyarországnál

Annak érdekében, hogy naprakész legyen az MCAFEE legújabb promóciós kuponjairól, ezen az oldalon a legújabb kuponokat és ajánlatokat hozzuk Önnek. Itt van néhány közülük:

MCAFEE kupon 10% a teljes védelemért
10%-os MCAFEE promóciós kód a teljes védelemhez 10 eszközön
Akár 75% kedvezmény az MCAFEE idei Total Protection verziójára
80 dolláros kedvezménykód 2 éves MCAFEE-előfizetéshez
MCAFEE mobilbiztonsági tervek mindössze 29,99 dollártól

McAfee Kupon

Egyéb hasonló üzletek