Charles & Keith Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
Kupon25% kedvezmény kód CHARLESKEITH.com06 Lehet
promócióCHARELSKEITH.com promo: ingyenes szállítás érdekében több mint $9915 Lehet
KuponCHARLESKEITH.com 10% promóciós kód02 Lehet

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a CHARLESKEITH árul Magyarországnak

A CHARLESKEITH-t 1996-ban alapították első fizikai létesítményeként, amely idővel digitális platformjává bővült, túllépve a jelenlegi divat határain, és folyamatosan újra feltalálta kollekcióit azzal a céllal, hogy elegáns, testhezálló divatot és dizájnt biztosítson a nők számára. felhasználói és/vagy ügyfelei preferenciáit, támogatva a szabad megnyilvánulás előrehaladását aktuális modern trendjeikben és ízlésükben. Terveik szabadon mozgathatók Ázsiában, Keleten, Európában és az USA-ban.

A CHARLESKEITH-on nagyon sokféle kategóriát beszerezhetsz, többek között Cipők, ahol sarkú, lapos, szandál, csizma, papucs, a Pénztárcák kategóriában rövid, hosszú, csuklópántok és kártyatartók találhatók, pl. valamint válltáskák, kézitáskák, crossbody táskák, hátizsákok többek között, napszemüveghez aviátorok, pillangós, kerek és téglalap alakúak az Ékszer kategóriában, fülbevalók, feleségek, gyűrűk, nyakláncok, a Kiegészítők kategóriában övek, pántok, kulcstartók, és a Gyerek kategória borítói a cipők és táskák, az Exkluzív online kategória mellett, ahol a CHARLESKEITH exkluzív termékeit tekintheti meg egy másik kedvezmény itt megtalálja a kedvezményes termékeket és a Musát, amelyben az eseményeket kapja. , gyűjtemények és kiadók.

Hogyan szállít a CHARLESKEITH Magyarországra?

A CHARLESKEITH oldalon a fizetéskor kiválaszthatja a szállítási módot, amely meghatározza a termék szállítási idejét, becslésként az Ön által választott módtól függően, amely a normál és a gyors szállítás.

Milyen kedvezményeket kínál a CHARLESKEITH Magyarország?

A CHARLESKEITH egy Értékesítési részt kínál, ahol a termékeket kategóriák, valamint méret és szín szerint találhatja meg, ahol számos, akár 60%-os kedvezményt is találhat.

Fizetési módok a CHARLESKEITH Magyarországnál

A CHARLESKEITH által elfogadott fizetési lehetőségek között szerepel a Visa, MasterCard és American Express hitelkártya, valamint PayPal-fiókja.
  

Mennyi ideig tart a CHARLESKEITH-ról rendelt termékek Magyarországra szállítása?

A CHARLESKEITH oldalon a fizetéskor kiválaszthatja a szállítási módot, amely meghatározza a termék szállítási idejét, becsült időkként megtalálhatja a normál szállítást, amely 1 és 2 munkanap között mozog, és a gyors olyan szállítmány, amely a vásárlás napján történik, amennyiben az 14:00 óráig történt

Jelenleg elérhető kuponok a CHARLESKEITH Magyarország oldalon

Itt található néhány elérhető CHARLESKEITH promóciós ajánlat és kupon lista:

CHARLESKEITH 10%-os kupon teljes árú termékekre
Akár 50% kedvezmény a tartozékokra
CHARLESKEITH kupon ingyenes szállításhoz
CHARLESKEITH promóciós kód 15% kedvezmény a teljes árú termékekre
CHARLESKEITH kupon 15% kedvezmény a diákoknak
Akár 70% kedvezmény kategória

CHARLESKEITH Magyarország Ügyfélszolgálat

A CHARLESKEITH oldalon többféleképpen is kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal, ezek egyike a 6564882688-as telefonszám hétfőtől péntekig 8:30 és 23:30 között, szombaton és vasárnap 8:30 és 6:00 óra között. :00 pm: 00, akkor is küldhet üzenetet egy űrlap kitöltésével, amely tartalmazza az e-mail címét is, és később kap választ, vagy ha inkább online chaten, vagy inkább küld egy e-mailt a customers@CHARLESKEITH .COM címre

A CHARLESKEITH kupon magyarországi felhasználásának előnyei

A CHARLESKEITH webhelyen történő vásárláshoz szükséges kedvezményes kuponok kiemelkedő előnynek számítanak, mivel sokféle árut szállíthat kevesebb kiadással, mint gondolná, és kielégítő módon szerezheti meg az Önnek leginkább tetsző cikkeket, például lábbeliket, táskákat, kiegészítőket. , és ami a legjobb az egészben, hogy elviheted a ház legkisebbjét. Használja most a CHARLESKEITH promóciós kódját, és akár 30% kedvezményt is kaphat.

Hogyan tudom visszaküldeni Magyarországról a CHARLESKEITH-ról rendelt terméket?

A CHARLESKEITH oldalon az üzletben vásárolt termékeket az üzletben visszaküldik, azonban az online vásárolt termékek esetében 30 munkanap áll rendelkezésére a visszaküldésre, ehhez ki kell töltenie az átvételkor kapott űrlapot. a csomagot és azt a visszaküldendő termékek közé kell tenni, figyelembe kell venni, hogy ezeknek az eredeti csomagolásukban kell lenniük az eredeti címkékkel és a csatolt jegyekkel, amennyiben nem kapta meg az űrlapot, akkor e-mailben fordulhat hozzánk a vásárlóknál @CHARLESKEITH , ahol megkapja a követendő utasításokat. Egy másik lehetőség, amelyet bemutatnak, az az Ön fiókja, hogy visszaküldést generáljon a rendeléseiben, ahol e-mailben kaphat engedélyt a visszaküldés folytatására.

CHARLESKEITH exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

A CHARLESKEITH márka új mexikói vásárlói 15%-os kedvezményes kupont vehetnek igénybe. Ez a kupon a CHARLESKEITH új vásárlói számára csak egyszer használható fel, a hivatalos boltban leadott első online megrendeléskor.

CHARLESKEITH Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon a legújabb kollekcióbemutatókkal kapcsolatos információkon túl a legújabb promóciós ajánlatokat is felfedezheti.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A CHARLESKEITH által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A CHARLESKEITH-on számos kedvezményt talál termékeire és kategóriáira, amelyek közül legfeljebb 60% kedvezményt kap.

CHARLESKEITH Magyarország kupon hírlevél feliratkozáshoz

Feliratkozással hírleveleket kaphat a híreiről és trendjeiről, amellett, hogy élvezheti a tagsági kiváltságokat. A CHARLESKEITH hírlevél feliratkozási kupon 5-15% kedvezményt hozhat az első rendelésnél.

A CHARLESKEITH-hoz hasonló üzletek

A CHARLESKEITH-hoz hasonló üzletek széles skáláját keresheti fel, ahol olyan termékeket kaphat, amelyekkel összeállíthatja az öltözékeit, ezekben az üzletekben megvizsgálhatja és összehasonlíthatja áraikat, kedvezményeiket vagy szállítmányaikat. többek között ezek az oldalak lehetnek Katespade.com, Uniqlo.com, Nordstrom.com
        

CHARLESKEITH Magyarország BLACK FRIDAY kuponok

A CHARLESKEITH számára a Black Friday kedvezmények nagyon fontosak, hiszen erre az időpontra különleges ajánlatokat, valamint hatalmas, akár 75%-os kedvezményeket is talál a kiválasztott termékeikre.

Kupon a CHARLESKEITH Magyarország számára 11.11-ig

A szingli napi kedvezmény vagy más néven 11.11-es kedvezmény nagyon kért a CHARLESKEITH-on a cikkeiben található jó promóciók miatt, amelyek lehetővé teszik a változatosságot, ugyanúgy, ahogy az akár 45%-os kedvezmények is megtalálhatók.

CHARLESKEITH Magyarország promóciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A CHARLESKEITH számára nagyon szembetűnőek a Cyber ​​​​Monday kiárusítási ünnepre adott kedvezmények, azzal a szándékkal, hogy vásárlóik elégedettek legyenek vásárlásaik során, ezért akár 70%-os kedvezményt is kaphat. , extra kedvezményes kuponokat találsz akár 5%-ig.
 

CHARLESKEITH Magyarország kuponok karácsonyra

A CHARLESKEITH az akciókon túlmenően akár 50%-os kedvezményeket is kínál karácsonyra, hogy ügyfelei minden nap újdonsággal élvezhessék az év ezen időszakára vonatkozó termékeket.

CHARLESKEITH mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A CHARLESKEITH elérhetővé tette ügyfelei számára az olyan mobilalkalmazások letöltését, mint az iPhone és az Android, amellyel gyorsan, biztonságosan és megbízhatóan vásárolhat.

Híres márkák a CHARLESKEITH áruházban

A CHARLESKEITH oldalon minden termékük a saját márkájához tartozik.

 

 

A CHARLESKEITH ingyenes kiszállítást kínál Magyarországra?

A CHARLESKEITH ingyenes kiszállítást kínál minden országba, de mindegyikhez minimális vásárlás szükséges, amely 99 és 15 dollár között mozoghat, az Egyesült Államokban történő szállításhoz, oldalain minden országra vonatkozóan megtalálható egy részlet.

Fizethetek CHARLESKEITH-ban a PayPal segítségével?

A CHARLESKEITH-nál fizetheti vásárlásait a PayPal digitális platformon, valamint hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express segítségével.

Hová írjam a kedvezménykupont CHARLESKEITH-ben?

Kedvezménykupon írása CHARLESKEITH-ben nagyon egyszerű, ehhez a táskájához kell mennie a fizetési folyamat elvégzéséhez, itt az oldal jobb felső részében talál egy dobozt, amelybe be kell írnia a kívánt kupon számát hogy beírja a vásárlásba.

Utoljára frissített kuponok: Ma
23 június 2024
Charles & Keith kuponkód

Különleges akciók és kuponok a CHARLESKEITH Magyarországnál

Hogy naprakészek legyünk a CHARLESKEITH legújabb kedvezményes kuponjaival kapcsolatban, csapatunk azonnal közzéteszi az összes elérhető kupont itt. Itt vannak a CHARLESKEITH legújabb promóciós kódjai:

CHARLESKEITH 10%-os kupon teljes árú termékekre
Akár 50% kedvezmény a tartozékokra
CHARLESKEITH kupon ingyenes szállításhoz
CHARLESKEITH promóciós kód 15% kedvezmény a teljes árú termékekre
CHARLESKEITH kupon 15% kedvezmény a diákoknak
Akár 70% kedvezmény kategória

Charles & Keith Kupon

Egyéb hasonló üzletek