DolceGabbana Kuponok és promóciós kódok

Mit árul a Dolce & Gabbana

A Dolce & Gabbana-ot 1980-ban alapította két barát, Domenico Dolce és Stefano Gabbana, akik együtt döntöttek úgy, hogy belépnek a milánói kifutókon megjelenő divat és design üzletágba, együtt hozták létre a kifinomult divat egyedi stílusú luxuskollekcióit, amelyek a világ különböző országaiba jutnak el, minden egyes darabjukban a legjobbat kínálva vásárlóiknak.

Ma a DOLCEGABBANA. COM egy nemzetközileg elismert márkaként került katalogizálásra, amely termékeket kínál az egész család és az otthon, valamint a szépségápolás számára, többek között, néhány termék, amelyet ez a márka kínál, lehetnek ruhák, kabátok, kabátok, kabátok, kötött ruhák, ingek, felsők, pólók, pulóverek, melegítők, szoknyák, nadrágok, otthoni ruhák, kézitáskák, válltáskák, válltáskák, válltáskák, futártáskák, hátizsákok, övtáskák, irattartók, szandálok, papucsok, csizmák, bokacsizmák, övek, pénztárcák, sapkák, kesztyűk, zoknik, övek, nyakkendők, sálak, napszemüvegek, órák, karkötők, nyakláncok, fülbevalók, gyűrűk, parfümök, lakberendezési tárgyak, többek között.

Hogyan küldi a Dolce & Gabbana a megrendeléseket?

A Dolce & Gabbana olyan logisztikai cégeken keresztül küldi csomagjait, mint a DHL, UPS, FedEx, DHL Packet, amelyekben három különböző szállítási módot kínálnak: standard, expressz és gyorsított szállítás.

Milyen kedvezményeket kínál a Dolce & Gabbana?

A Dolce & Gabbana-nál jelenleg elérhető kedvezmények a következők:

30%-os kedvezmény a kiválasztott tételekre

70%-os korlátozott kedvezmény a kiválasztott termékekre

Fizetési módok a Dolce & Gabbana oldalon

A Dolce & Gabbana-on elfogadott fizetési módok között szerepelnek a főbb hitelkártyák, mint a Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, JCB, valamint a PayPal, Amazon Pay, WeChat, Klarna, Utánvétel, a Dolce & Gabbana-on a fizetési módok a vásárlás országától függően változhatnak.

Mennyi ideig tart a Dolce & Gabbana-on megrendelt termékek kiszállítása?

A Dolce & Gabbana-on a szállítási idő a termékek kifizetésekor kiválasztott szállítási módtól függően változik, ezek között van a standard szállítás, amely 3-6 munkanapot vesz igénybe, az expressz szállítás, amely 1-7 munkanapot kínál, és a gyorsított szállítás, amely 5-7 munkanapot ír elő, ezek az idők a vásárlás országától, valamint a szállítási országtól függnek.

A Dolce & Gabbana oldalon jelenleg elérhető kedvezményes kuponok

A Dolce & Gabbana oldalon elérhető kedvezményes kuponok között szerepelnek a következők:

25% kedvezményt kaphat a kiválasztott termékekre az EXTRA25 kód használatával.

15% további kedvezmény a kiválasztott termékekre a DAD15 kód használatával.

20 kedvezmény minden 150 dollár feletti vásárlásból a THECOLLECTIVE kód használatával.

10% kedvezmény bármely rendelésből a DGSPECIALGIFT kód használatával.

Dolce & Gabbana ügyfélszolgálat

A Dolce & Gabbana oldalon elérhető ügyfélszolgálat a 13476329726 telefonszámon, valamint online chat-en vagy kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül érhető el.

A Dolce & Gabbana utalvány használatának előnyei

A Dolce & Gabbana kedvezményes kupon használatának számos előnye közül a legfontosabb a vásárláskor történő alkalmazásakor jelentkező pénzmegtakarítás.

Hogyan küldhetem vissza a megrendelt terméket a Dolce & Gabbana-hoz?

A Dolce & Gabbana-ban történő visszaküldéshez az ügyfeleknek 15 nap áll rendelkezésére a csomag kézhezvételét követően, az ügyfeleknek a platformon generált címkén keresztül kell generálniuk az engedélyt, amelyet a visszaküldendő dobozhoz kell csatolni, az ügyfélnek figyelembe kell vennie, hogy a visszaküldendő termékeknek használatlanoknak és eredeti csomagolásukban kell lenniük, a visszaküldés ingyenes, amíg a termékeket ugyanazzal a céggel küldik vissza, amellyel a csomagot megkapta.

Exkluzív kupon az új vásárlók számára a Dolce & Gabbana oldalon.

A Dolce & Gabbana oldalon az új vásárlók minden olyan akciót kihasználhatnak, amelyet az üzlet a vásárláskor kínál.

Dolce & Gabbana a közösségi hálózatokban

A Dolce & Gabbana vásárlói a közösségi hálózatokon keresztül megtalálhatják többek között az összes elérhető promóciót, új termékbevezetést.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

A Dolce & Gabbana által a vásárlóknak kínált maximális kedvezmény.

A Dolce & Gabbana által kínált maximális kedvezmény a termékek megvásárlása esetén egyes termékek esetében akár 70% is lehet.

Dolce & Gabbana kupon a hírlevélre való feliratkozáshoz

A Dolce & Gabbana-nál a hírlevélre feliratkozók folyamatosan értesülnek az ajánlatokról, kedvezményekről és exkluzív kollekciókról.

A Dolce & Gabbana-hoz hasonló üzletek

A Dolce & Gabbana-hoz hasonló termékeket kínáló hasonló üzletek közül a vásárlók többek között a Prada.com, Gucci.com, Balenciaga.com oldalakat látogathatják meg.

Dolce & Gabbana fekete péntek kuponok

Dolce & Gabbana termékek márka kínál nagyon jó kedvezmények elérhető az utolsó pénteken a november hónap úgynevezett Black Friday kedvezmények, ezen a napon lehet kapni nagyon jó ajánlatok és kedvezmények a kiválasztott termékek akár 75%, amellett, hogy a kedvezményes kuponok akár 10%.

Dolce & Gabbana kuponok a 11.11-hez

A promóciók, hogy Dolce & Gabbana kínál ügyfeleinek, hogy a vásárlások során a nap 11.11 kedvezmények, ismert, mint a szinglik napja kedvezmények, ezek ünneplik, mint a neve is mutatja, november 11-én, ezen a napon vannak promóciók elérhető 2x1, amelyben lehet kombinálni a termékeket a különböző kategóriák, valamint a kedvezményeiket akár 55% és kuponok 3%-tól.

Dolce & Gabbana kuponok a Cyber Monday-re

A legnagyobb és legújabb kedvezmények a Dolce & Gabbana-on a Cyber Monday kedvezmények során találhatók, amelyek a Black Friday-t követő hétfőn találhatók, és ezen a napon a Cyber vásárlók az év legjobb kedvezményeivel vásárolhatnak, amelyek elérhetik akár a 84%-ot is, a további kedvezményes kuponjaikkal együtt, amelyek elérhetik a 20%-ot is, csak erre a Cyber vásárlási napra.

Dolce & Gabbana karácsonyi kuponok

December hónapban a Dolce & Gabbana karácsonyi kedvezményeket szállítanak, amelyek a karácsonyi ünnepek élvezetére és megünneplésére készülnek, ahol a kiválasztott szezonális termékeket akár 70% -os kedvezményekkel vásárolhatja meg, az eladásaik és különleges ajánlataik mellett, további 15% -os kedvezménykuponjaikkal együtt.

Dolce & Gabbana mobilalkalmazás IPhone-ra és Androidra

A Dolce & Gabbana sajnos nem rendelkezik mobilalkalmazással.

A Dolce & Gabbana-on értekesitett hires markak

A Dolce & Gabbana csak saját márkás termékekkel rendelkezik.

 

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponDolce & Gabanna Promóciós Kód: 25% a kiválasztott modelleken31 július
KuponPromóciós kód A Dolce-nál Gabbana.com: 25% kedvezmény eladó tételek02 április
KuponDolceGabbana.com 10% disocunt kód első rendelés18 június
KuponPromóciós kód DolceGabbana.com: extra 25% disocunt eladó tételek13 november

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Pénzmegtakarítási tippek a Dolce & Gabbana oldalon

Azok a vásárlók, akik pénzt szeretnének megtakarítani a Dolce & Gabbana-on történő vásárláskor, feliratkozhatnak a hírlevélre, hogy naprakészen maradjanak az exkluzív ajánlatokkal és kedvezményekkel, valamint a különleges értékesítési ünnepeken történő vásárlással, vagy a közösségi hálózatokról, ahol láthatja a promóciókat, amelyek ez rendelkezésre állnak.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
23 június 2024
DolceGabbana.com kuponkód
DolceGabbana.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek