The Rake Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióKiegészítők Eladó therake.com12 augusztus
promócióTHERAKE.com promo ingyenes szállítás érdekében több mint $20010 Lehet
KuponVegyünk 10% promóciós kódot THERAKE.com magazin subsription10 Lehet

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a THERAKE árul Magyarországnak

A THERAKE magazin 2008-ban alakult, a világ legjelentősebb példánya, amely a klasszikus férfistílus felhatalmazásával és oktatásával foglalkozik, és többek között eleganciát, modort, etikát, művészetet, dizájnt, utazást, szórakozást, ételeket és italokat mutat be. amelyek olyan ikonok alapján inspirálnak, mint Sean Connery Cary Grant vagy Gianni Agnelli, valamint kortársaik.

A THERAKE egy luxus e-business platformmal is rendelkezik, amely több mint 250 férfiruházati márkát kínál gondosan, például ingeket, kiegészítőket, poggyászokat, cipőket, órákat, és férfi stílustanácsokat ad a jól ismert márkák közül: Caruso, Emma Willis, Bell és Ross. , többek között George Cleverley, Hamilton, Luca Larenza, Norman Vilalta, Rubinacci, Belsire, Cifonelli, Drake's.

A THERAKE-on található nagy választék között megtalálhatók a ruhák, amelyekben ingek, dzsekik, kardigánok, utcai ruhák, parkák, öltönyök, nadrágok, fehérneműk, mezek és még sok más lehetőség található, egy másik kategória a lábbelik, ahol csizmák, mokaszinok, papucsok közül választhat, a kiegészítők részben pedig szemüveget, kesztyűt, aktatáskát, zoknit, nyakkendőt, pénztárcát, harisnyatartót, kulcstartót, tollat ​​stb. és az óra kategóriát, valamint vezércikkeket.

Hogyan szállít a THERAKE Magyarországra

A THERAKE futárszolgálatként kínálja a DHL-t, amely lehetővé teszi a nyomon követést, ehhez kap egy e-mailt a szállítási adatokkal és a nyomkövetési számmal, valamint ingyenes nemzetközi kiszállítást is kínálnak 200 USD és/vagy 200 € feletti rendelések esetén.

Milyen kedvezményeket kínál a THERAKE Magyarország?

A THERAKE-nak van egy kedvezménykategóriája, ahol kategóriánként, valamint márkák és színek szerint kaphatja meg, amit keres, ahol az általa kínált különféle kedvezmények közül 40%-ot kaphat. 50% 60%, többek között.

Fizetési módok a THERAKE Magyarországnál

A THERAKE-on megtalálható fizetési módok között megtalálhatók a betéti és hitelkártyák, például a Visa, MasterCard, Visa Electron, American Express, Dinners Club, JCB, PayPal-fiókján keresztül is, Apple Payment és Sofort (csak Németországban, Ausztriában és Svájc).
  

Mennyi ideig tart a THERAKE-ról rendelt termékek Magyarországra szállítása?

A THERAKE oldalon a szállítási idő attól függően változhat, hogy hová utazik, valamint az elálláskor választott szállítási módtól függően, de becslések szerint ez 4 és 28 munkanap között is eltarthat.

Jelenleg elérhető kuponok a THERAKE Hungary oldalon

Jelenleg ezek a THERAKE áruház legújabb akciós ajánlatai és promóciós kódjai

THERAKE 10%-os kupon új ügyfeleknek
Akár 50% kedvezmény az OUTLET THERAKE oldalon
5% promóciós kód THERAKE
Utalvány THERAKE 15% kedvezmény bármire
Ingyenes szállítás 200 USD feletti rendelés esetén

THERAKE Magyarország Ügyfélszolgálat

Ha kapcsolatba szeretne lépni a THERAKE ügyfélszolgálatával, e-mailt küldhet a shop@THERAKEmagazine.com címre, vagy hívja az USA-beli számokat: AT +18889797507, illetve a többi országban a +442038563886 10:00 és 5 óra között: 00:00 18:00, az oldalukon lévő űrlap kitöltésével is megteheti.

A THERAKE kupon magyarországi felhasználásának előnyei

A THERAKE kupon felhasználásával átlagosan 20% kedvezményt kapsz ebben a divatüzletben, luxustermékeket tartalmazó online rendelésedből.

Hogyan küldhetek vissza Magyarországról a THERAKE-ról rendelt terméket?

A visszaküldéshez először fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a shop@therakemagazine.com e-mail címre küldve az okot, valamint a rendelési számát, ahol tájékoztatást kap a folyamatról, ezt belül kell megtennie. a kézhezvételtől számított 14 munkanapot meg nem haladó időszak.

Exkluzív THERAKE kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az újdonságok az általa kínált újdonságokat, trendeket új trendként és újdonságaiként élvezhetik, egyelőre nem kínál kedvezményt, kuponokat. Ezenkívül a THERAKE mexikói ügyfelei számára az üdvözlő kupon a kezdeti ár 10%-a.

THERAKE Magyarország a közösségi oldalakon

Jelenleg a THERAKE közösségi oldalain csak a termékeikkel kapcsolatos érdeklődésre számot tartó információkhoz juthat.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A THERAKE által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A THERAKE kupon által kínált maximális kedvezmény a kezdeti ár 30%-a.

THERAKE Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Hírlevélként feliratkozva hírleveleket kap a legfrissebb hírekről és trendekről, valamint azok ajánlatairól és divatkiadásairól. A THERAKE hírlevélre való feliratkozáskor kapott üdvözlőszelvény 15%.

A THERAKE-hoz hasonló üzletek

A THERAKE-hoz hasonló üzletek széles választéka található, ahol olyan termékeket találhat, amelyekkel saját stílust alakíthat ki elismert tervezők termékeivel, valamint ellenőrizheti a szállítási költségeket, vagy az elérhető kedvezményeket, néhány ilyen üzlet
Mrporter.com, Matchesfashion.com, Svmoscow.com
        

THERAKE Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

A fekete pénteki kedvezményeket november negyedik péntekén ünnepeljük, és erre a napra a THERAKE nagyon sokféle terméket szállít vásárlóinak verhetetlen, akár 75%-os kedvezménnyel, amit nem lehet kihagyni.

Kupon a THERAKE Magyarország számára 11.11

A szingli napi kedvezmények vagy 11.11 a THERAKE számára ezen az akciós ünnep alatt nagyon jó, akár 2x1-es akciókat kínálnak ügyfeleinek, amelyeket a napra elérhető kedvezményekkel együtt vehetnek igénybe, amelyek akár 55%-ot is elérhetnek.

THERAKE Magyarország Cyber ​​​​Monday promóciós kuponok

A Cyber ​​​​Monday kedvezmények napjára a THERAKE exkluzív kedvezmények széles választékát hirdeti felhasználóinak, amelyek 60%-tól akár 70%-ig terjedhetnek a promóciós termékeinél az online vásárlások esetén.
 

THERAKE Magyarország kuponok karácsonyra

A THERAKE oldalon a karácsonyi kedvezményeket december hónapban ünneplik, az ünnepi szezonra pedig a Rake exkluzív szezonális termékeket kínál vásárlóinak 50%-os kedvezménnyel.

THERAKE mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Jelenleg a THERAKE csak iPhone mobilalkalmazásként érhető el, amelyből vásárolhat.

Híres márkák árusítása a THERAKE áruházban

A THERAKE-on beszerezhető híres márkák közé tartozik az Alexander Kraft Montecarlo, Anderson& Sheppard, Asprey, Bamford, Barbanera, Baudon & Lange, Cifonelli, Chopard, Cordone, Cromford Leather Company, Dalcuore for the Rake, De Petrillo, Edward Sexton, Edward Green, Ettinger, G. Inglese, Gaiola, George Cleverley, Huntsman, John Lobb, Kit Blake, Lardini, Laurent Ferrier, Lorenzo Cifonelli (The Rake), New & Lingwood, Private White VC, Purdey, Ralph Lauren, Rolex, Rubinacci, Sacco, Scarosso, Sera Fine Silk, The Rake Magazine, The Rake Riders Cycling Club, Stile Latino, Valstar, Vitale Barberis Canonico, Watchfinder & Co, Wolf, Bvlgari, Hamilton, IWC, Omega SRL, Revolution, TAG Heuer.

 

 

A THERAKE ingyenes kiszállítást kínál Magyarországra?

A THERAKE jelenleg nem kínál ingyenes szállítást.

Fizethetek a THERAKE-nál PayPal segítségével?

A THERAKE-ban biztonságosan és megbízhatóan fizethet a vásárlásaiért a PayPal digitális pénztárcáján keresztül, az egyéb elfogadott fizetési módok pedig hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express, Visa Electron, Discover, JCB és az Apple Pay segítségével.

Hova írjam a kedvezménykupont a THERAKE-ba?

A THERAKE-ban kedvezményes kupon írása ehhez egyszerű, először ki kell választania a megvásárolni kívánt termékeket, ezt követően a kosárba kell mennie a vásárlás kifizetéséhez, itt talál egy dobozt a az oldal bal felső sarkában, ahol meg kell adni az igényelni kívánt kupon számát.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024
The Rake kuponkód

Különleges akciók és kuponok a THERAKE Magyarországnál

Szeretné tudni, melyek a legújabb THERAKE kedvezménykuponok? Íme egy válogatás a legnépszerűbb promóciós kódokból:

THERAKE 10%-os kupon új ügyfeleknek
Akár 50% kedvezmény az OUTLET THERAKE oldalon
5% promóciós kód THERAKE
Utalvány THERAKE 15% kedvezmény bármire
Ingyenes szállítás 200 USD feletti rendelés esetén

The Rake Kupon

Egyéb hasonló üzletek