Coursera Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióCoursera.com 25% promo24 augusztus
promócióExtra 50% kedvezmény Coursera.com bármely tanfolyam19 augusztus

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a COURSERA Magyarország árul

A COURSERA 2012-ben Daphne Koller és Andrew Ng kezei nyomán alakult ki, amelynek fő célja az volt, hogy mindenki számára olyan tanulási lehetőséget kínáljon, amely segíti a fejlődést, és mi lenne jobb módja annak, hogy ezt egy online platformról tegye, hogy bárki bárhonnan használja. , ami pozitív hatást gyakorol a közösségre.

A COURSERA platformjáról online diplomákat, karriereket, cégeknek és egyetemeknek kínál, ahol a következő témákat érheti el, mint például adattudomány, egészségügy, művészetek és humán tudományok, információtechnológia, számítástechnika, nyelvtanulás, személyes fejlődés, üzlet, Társadalomtudományok, Fizikai tudományok és mérnöki tudományok, Matematika és logika, Menedzsment és kereskedelem. Amelyben alap- és mesterfokozatokat, tanfolyamokat vagy szakirányokat szerezhetsz, bármely tanulni kívánt területen.

Hogyan szállítja a COURSERA a szoftverprogramot

A COURSERA-nál szolgáltatásait az Ön fiókjából hajtják végre, vagyis létre kell hoznia egy fiókot a digitális platformon, hogy hozzáférhessen az óráihoz.

Milyen kedvezményeket kínál a COURSERA Magyarország?

Jelenleg a COURSERA egyik opciójában sem áll rendelkezésre kedvezmény, legyen szó tanfolyamról, alapképzésről, mesterképzésről vagy szakirányról.

Fizetési módok a COURSERA Magyarország területén

Mivel a COURSERA-ban elfogadott fizetési módok a Visa, MasterCard, Discover, JCB és American Express hitelkártyákon keresztüli fizetési módok, egy másik lehetőség a digitális pénztárca, PayPal, NetBaking, UPI.
  

Mennyi ideig tart a COURSERA oldalról rendelt termékek kiszállítása?

A COURSERA-ban szolgáltatásainak igénybevétele csak időbe telik, amíg a kért opció kifizetése ellenőrzésre kerül, mivel azt az Ön online platformján lévő fiókjából fogja tapasztalni.

 A kuponok jelenleg a COURSERA Hungary oldalon érhetők el

A COURSERA jelenleg különféle 10%, 20% és akár 25%-os kedvezménykuponokat is megjelenít, figyelembe véve az iskolakezdés időszakát.

50% kedvezmény minden COURSERA online tanfolyamra
COURSERA Plusz: 10 dollár az első hónapban
Korlátozott ajánlat! Diákoknak ingyenes!
COURSERA Plus: korlátlan hozzáférés több mint 7000 speciális kurzushoz
399 USD évente – a legjobb ár a COURSERA Plus számára!
5% kedvezmény kupon a COURSERA tanfolyamokra

COURSERA Magyarország Ügyfélszolgálat

A COURSERA-ban az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételt megteheti egy online chat segítségével, vagy bejelentkezik COURSERA fiókjába, ahol ki kell választania azt a témát, amelyhez információt szeretne szerezni, és ehhez jegyet vagy kapcsolatfelvételi űrlapot kell létrehoznia. Kapcsolatba lépni.

A COURSERA kupon magyarországi felhasználásának előnyei

A COURSERA-on található kedvezményes kupon használatával az ügyfél pénzt takaríthat meg, ami lehetővé teszi, hogy a kupon felhasználásával megspórolt pénznek köszönhetően még egy szolgáltatást vásárolhasson.

Hogyan küldhetek vissza vagy törölhetek egy COURSERA szoftvert?

A COURSERA oldalon történő előfizetések lemondásához be kell jelentkeznie fiókjába, lépjen a Saját vásárlások lapra, kattintson az Előfizetés kezelése elemre, majd nyomja meg az Előfizetés törlése gombot.

Exkluzív kupon COURSERA új vásárlóknak Magyarországon

Egyelőre az új COURSERA hallgatók 5%-os kedvezményben részesülhetnek bármely választott kurzusból vagy a COURSERA Plus promóciós előfizetéséből mindössze 10 dollárért az első hónapban.

COURSERA Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon nagyszerű ajánlatokat találhat a COURSERA által kínált szolgáltatásokra. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a promóciós ajánlatokat és kedvezményes kuponokat a következő közösségi hálózatokon:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 A COURSERA által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A COURSERA által kínált maximális kedvezmény a kezdeti ár 50%-a vagy egy másik nagyon jó promóciós ajánlat: COURSERA Plus mindössze 10 dollárral az első hónapban!

COURSERA Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Ha feliratkozik a COURSERA oldalra, ügyfelei hírleveleket kapnak az Ön termékeiről, a különleges ajánlatokkal kapcsolatos hírekről, például a COURSERA Plusról, mindössze 10 dollárért az első hónapban, valamint 50%-os kedvezménnyel.

 A COURSERA-hoz hasonló programok

Az üzletek széles választéka elérhető, amelyek a COURSERA-ban bemutatottakhoz hasonló termékeket mutatnak be, amelyeknél ellenőrizheti az árat vagy az elérhető kedvezményeket, ezek az oldalak, amelyeket felkereshet: Udemy.com, Edx.org, Többek között Skillshare .com.        

COURSERA Magyarország BLACK FRIDAY kuponok

A november negyedik péntekén érvényes Black Friday ünnepi kedvezményekre a COURSERA nagyon jó kedvezményeket kínál, amelyek akár 70%-ot is elérhetnek.

Kupon a COURSERA Magyarország számára 11.11

A szingli nap során a COURSERA-nál nagyon jó akciók érhetők el az elérhető tanfolyamok csomagjaival, akár 45%-os kedvezményeik mellett.

COURSERA Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

Cyber ​​​​Monday kedvezmények esetén a COURSERA exkluzív ajánlatokat, valamint akár 75%-os speciális kedvezményeket kínál, ez a nap a Black Friday ünnepét követő hétfőn történik.
 

COURSERA Magyarország Kuponok karácsonyra

Karácsonyra a COURSERA elkészíti az elérhető legjobb ajánlatokat és kedvezményeket, éppúgy hihetetlen kedvezményeket, hogy Ön élvezhesse előfizetéseit, ezek a kedvezmények akár 40%-ot is elérhetnek.

COURSERA mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A COURSERA ügyfelei kényelmét szolgálja egy iPhone-ra és Androidra készült mobilalkalmazással, amelyből tanfolyamokat végezhetnek.

Eladó ismert szoftver a COURSERA weboldalon

A COURSERA online platformjáról csak a saját márkájának megfelelő előfizetések érhetők el.

 

 

Ingyenes szállítást kínál a COURSERA?

A COURSERA által nyújtott termékekre vagy szolgáltatásokra való előfizetés teljesen ingyenes, mivel az Ön fiókjából történik.

Hová írjam a kedvezménykupont a COURSERA-n?

Kedvezménykupon írásához a COURSERA-ban a fizetőoldalán elérhető egy doboz, amelyben fel kell tüntetni a felhasználni kívánt kupon számát.

Fizethetek a COURSERA-ban PayPal segítségével?

A COURSERA-nál egyszerűen és egyszerűen fizetheti előfizetését a PayPal digitális platformon keresztül.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
Coursera.com kuponkód

Különleges akciók és kuponok a COURSERA Hungary oldalon

A COURSERA legújabb promóciós kuponjainak frissítése érdekében ezen az oldalon a legújabb kuponokat és ajánlatokat hozzuk Önnek. Itt van néhány közülük:

50% kedvezmény minden COURSERA online tanfolyamra
COURSERA Plusz: 10 dollár az első hónapban
Korlátozott ajánlat! Diákoknak ingyenes!
COURSERA Plus: korlátlan hozzáférés több mint 7000 speciális kurzushoz
399 USD évente – a legjobb ár a COURSERA Plus számára!
5% kedvezmény kupon a COURSERA tanfolyamokra

Coursera.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek