Edureka Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponEdureka Promóciós Kód: 35% kedvezmény a Masters & tanúsítási programokhoz27 február
KuponLegjobb Edureka kupon: 35% kedvezményt kap minden tanfolyamra06 január
KuponVegye 30% promóciós kódot Edureka.com23 szeptember
KuponEdureka.com 25% kedvezmény kód élő tanfolyamok29 szeptember

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit az EDUREKA árul Magyarországon

Az EDUREKA azzal a céllal született, hogy platformjáról oktatást tudjon nyújtani mindazok számára, akiknek az a céljuk, hogy online kurzusokon, mesterképzéseken vagy posztgraduális képzéseken keresztül folyamatos fejlődésben legyenek.

Az EDUREKA lehetővé teszi hallgatói számára, hogy megszerezzék a szükséges készségeket és tapasztalatokat ahhoz, hogy szakmai és magánéletükben előrehaladjanak és sikeresek legyenek, a szükséges ismeretek és készségek alapján.

Az EDUREKA tudását csapatán keresztül adja át, amelyben 100%-ban képzett emberek állnak, valamint vidám és vidám, ami kellemes órákat tesz lehetővé a technológia révén, amely lehetővé tette számára az innovációt és a hallgatói igényeire való összpontosítást. rendelkeznek a szükséges képzéssel, hogy tanuljanak az online környezetükből oktatott kurzusaikon, mesterképzéseiken vagy posztgraduális képzéseiken.

Az EDUREKA programozási kurzusaiban és mesterképzéseiben felhőalapú számítástechnika, adattudomány, programozás és keretrendszerek, vezetői programok, DevOps tanúsítási képzés, Big Data Hadoop képzés, Tableau tanúsítás, adattudomány Pythonnal, szelén képzés, PMP tanúsítási képzés, RPA kínál tanúsítás UiPath, Apache Spark és Scala képzés, Microsoft Power BI képzés, Java képzés, Data Scientist kurzus elsajátítása, DevOps Engineering Mastery, Cloud Architecture Mastery, Big Data Architecture Masters, Machine Learning Masters, Web Developers Masters, Business Engineering Masters, Data Analytics segítségével Mesterek, tesztautomatizálási mérnöki mesterek, mesterséges intelligencia posztgraduális, DevOps posztgraduális minősítés stb.

Az EDUREKA kapcsolódik a Facebookhoz, az Instagramhoz, a LinkedInhez, a Pinteresthez, a Tik Tokhoz, a Twitterhez.

Hogyan küldi el az EDUREKA a szoftvert

Az EDUREKA által leadott kurzusok, mesterképzések, posztgraduális képzések a platformján létrehozott fiókjából valósulnak meg élő órákon, online konferenciákon vagy videókon keresztül, amelyek meghatározott ütemezéssel valósulnak meg.

 Milyen kedvezményeket kínál az EDUREKA Magyarország?

Jelenleg az EDUREKA minden programjában csak 10% kedvezményt biztosít akcióként.

Fizetési módok az EDUREKA Magyarországnál

Az EDUREKA kurzusainál csak a PayPal digitális platformot fogadja el fizetési módként.
  

Mennyi ideig tart az EDUREKA-ról rendelt termékek kiszállítása?

A kurzus/mesterképzés vagy posztgraduális képzés befizetése után az ügyfél megkapja a tanulmányi tervet az EDUREKA oldalon.

A kuponok jelenleg az EDUREKA Hungary oldalon kaphatók

Az EDUREKA jelenleg 10%-os, 20%-os és akár 25%-os kedvezménykuponokat is megjelenít, figyelembe véve az iskolakezdési szezont.

EDUREKA kupon 30% kedvezmény ÉLŐ tanfolyamokra
A legjobb árak a mobilalkalmazás-fejlesztő tanfolyamokon
25% promóciós kód EDUREKA
EDUREKA kupon 10% kedvezmény új hallgatóknak
10% promóciós kód EDUREKA új vásárlóknak
35% kedvezmény kód EDUREKA a kiválasztott tanfolyamokra

 EDUREKA Hungary ügyfélszolgálat

Az EDUREKA ügyfélszolgálatával kapcsolatba léphet a 13852574329 telefonszámon vagy egy elérhető online chaten, másik lehetőség a kapcsolatfelvételi űrlap használatával.

EDUREKA kupon magyarországi felhasználásának előnyei

Az EDUREKA-nál a kedvezményes kuponok használatának megvannak az előnyei, amelyek közül a legfontosabb a fizetéskor megtakarítható pénz.

Hogyan küldhetek vissza vagy törölhetek egy EDUREKA szoftvert?

Az EDUREKA kurzus/mesterképzés vagy posztgraduális képzés vásárlásának lemondásához az ügyfeleknek a fizetés megtörténtét követő becsült három napjuk van, ehhez fel kell venniük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ahol közölni fogják a lemondás folyamatát. .

Exkluzív kupon EDUREKA új vásárlóknak Magyarországon

Az EDUREKA új vásárlói 10%-os kedvezménykuponként élvezhetik az általa elérhető akciót.

 EDUREKA Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon remek ajánlatokat találhat az EDUREKA által kínált szolgáltatásokra. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a promóciós ajánlatokat és kedvezményes kuponokat a következő közösségi hálózatokon:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 Az EDUREKA által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Maximális engedményként az EDUREKA csak 10% kedvezményt biztosít.

 EDUREKA Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Ha feliratkozik az EDUREKA oldalra, ügyfelei értesülhetnek híreikről és új tanfolyamaikkal kapcsolatos újdonságokról, valamint promócióikról vagy elérhető kedvezményeikről. A hírlevélre való feliratkozás után azonnal megkapod az EDUREKA kupont 10% kedvezménnyel.

Az EDUREKA-hoz hasonló programok

Az online platformok globális piacán a vásárlók találhatnak néhány olyan üzletet, ahol az EDUREKA termékeihez hasonló termékeket kínálnak, amelyekben megtekinthetik és összehasonlíthatják többek között a tartalmukat, áraikat vagy kedvezményeiket, néhány ilyen üzletet, amelyet meglátogathatnak. ezek az Edx.org, a Coursera.org, az Udemy.com
        

EDUREKA Magyarország BLACK FRIDAY kuponok

A Black Friday akció ünnepére az EDUREKA hihetetlen és nagyszerű kedvezményeket kínál, melyeket akár 70%-os kedvezménnyel is kaphat az elérhető kurzusaira 5%-os kuponokkal.

Kupon az EDUREKA Magyarország részére 11.11

Az EDUREKA 11.11-i kedvezményéhez két tanfolyam nagyon jó akcióit kínálják egy áráért, valamint 45%-tól induló kedvezményeket.

EDUREKA Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

Az EDUREKA egyik legvonzóbb kedvezménye a Cyber ​​​​hétfőn van, hiszen ezen a napon akár 75%-os kedvezmények is elérhetők.
 

EDUREKA Magyarország Kuponok karácsonyra

Az EDUREKA karácsonyi kedvezményei december hónapban zajlanak, és ezekre az időpontokra hihetetlen ajánlatokat és akciókat, valamint 40%-tól jó kedvezményeket találhat.

EDUREKA mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Az EDUREKA elérhetővé tette ügyfelei számára azt a mobil alkalmazást iPhone-ra és Androidra, amelyről minden tartalomhoz és tanfolyami programhoz hozzáférhetnek

Eladó ismert szoftverek az EDUREKA weboldalon

DevOps-tanúsítási tanfolyam, AWS-megoldásépítész-tanúsítási tanfolyam, Microsoft Power BI-tanúsítási képzés, DevOps-tanúsítási tanfolyam, felhőépítész mesterprogram, tanfolyam Salesforce képzési tanfolyam – rendszergazda és alkalmazás, Microsoft Azure Cloud Tanúsítás, képzés, képzés Python tanúsítási képzés, Tableau tanúsítási képzés, PMP® tanúsítási képzés, Full Stack Web Developer Masters Pro, Kubernetes tanúsítási képzés: adminisztrátor, posztgraduális mesterséges intelligencia tanfolyam, Java tanúsítási képzési tanfolyam és a Data S Master tanfolyam legnépszerűbb online tanfolyamok az EDUREKA-n.

 

 

Ingyenes szállítást biztosít az EDUREKA?

Az EDUREKÁ-nál a kurzusok ingyenesek, mivel online zajlanak.

Hova írjam a kedvezménykupont az EDUREKÁ-ba?

Az EDUREKÁ-ban a beiratkozni kívánt képzés kiválasztása után a fizetési oldalra kell lépnie, ahol az oldal végén a jobb szélen található, ahol a Van kedvezménykuponja? Ahol megjelenik egy mező az említett kupon alkalmazásához.

Fizethetek az EDUREKÁ-nál PayPal-lal?

Az EDUREKA-nál a fizetési módokat a PayPal digitális platformon keresztül kínálják.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
Edureka kuponkód

 Akciók és speciális kuponok az EDUREKA Magyarországnál

Hogy mindig naprakész legyen az EDUREKA legújabb promóciós kuponjairól, ezen az oldalon a legújabb kuponokat és ajánlatokat hozzuk Önnek. Itt van néhány közülük:

EDUREKA kupon 30% kedvezmény ÉLŐ tanfolyamokra
A legjobb árak a mobilalkalmazás-fejlesztő tanfolyamokon
25% promóciós kód EDUREKA
EDUREKA kupon 10% kedvezmény új hallgatóknak
10% promóciós kód EDUREKA új vásárlóknak
35% kedvezmény kód EDUREKA a kiválasztott tanfolyamokra

Edureka Kupon

Egyéb hasonló üzletek