Lelo Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióAkár 20% kedvezmény Lelo.com elemek kiválasztása19 szeptember
KuponLelo.com 10% kedvezmény kód21 szeptember
KuponAkár 80% promóciós kód Lelo.com12 szeptember
promócióLelo.com 15% diákkedvezmény22 szeptember

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a LELO árul Magyarországnak

A LELO-ot 2002-ben hozták létre, és Filip Sedic alapította Stockholm városában, akinek az volt a célja, hogy képes legyen újítani és megváltoztatni a szexuális elégedettséggel és örömmel kapcsolatos cikkek látásmódját, lehetővé téve ügyfelei számára, hogy ezeket lefedhessék. fajra, nemre, szexuális irányultságra vagy életkorra való tekintet nélkül, önbizalmat kelt ahhoz, hogy egyedül vagy partnerrel teljes szexuális életet élhessen, köszönhetően a fejlett technológiának és az egyes termékek innovációinak.

A LELO a világ mintegy 160 országában van jelen. A LELO-on árusított, saját márkájuknak megfelelő termékek között szerepelnek menstruációs csészék, medencefenék-tornázók, óvszerek, vibrátorok, pénisz maszturbátorok, masszírozók, élvezeti készletek, síkosítók, óvszerek, olajok, szexuális játékok, töltők, szalagok, bilincsek, szemmaszkok, vibrációs gyűrűk, fenékdugók.

Hogyan szállít a LELO Magyarországra

A LELO megbízható és biztonságos, diszkrét módon szállítja termékeit, amelyet olyan szállítótársaságokon keresztül végeznek, mint a DHL, a UPS és a FedEx.

Milyen kedvezményeket kínál a LELO Magyarország?

A LELO kategóriái között elérhető az úgynevezett hónap kiárusítása, amelyet vásárlói meglátogathatnak és megtalálhatják termékeiket az egyes alkalmazott kedvezményekkel, amelyekben 15%, 20% és akár 30% kedvezményt is kaphatnak.

Fizetési módok a LELO Magyarországnál

A LELO oldalon elfogadott fizetési módok között megtalálhatók a hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, Discover, American Express, JCB, egyéb elfogadott fizetési módok a PayPal, a GPay, az Alipay, az Apple Pay vagy a Sezzle és Klarna.
  

Mennyi ideig tart a LELO-ról rendelt termékek Magyarországra szállítása?

A LELO-nál termékei szállítási ideje a megrendelés visszaigazolásától számított becsült 2-14 munkanapon belül megtörténik, ezek a szállítási idők a termék küldésének célországától függően változhatnak.

A kuponok jelenleg a LELO Hungary oldalon érhetők el

Itt található néhány elérhető LELO promóciós ajánlat és kupon lista:

30% LELO promóciós kód bármihez
Extra 5% kedvezmény a LELO kuponkóddal
LELO promóciós kód az ingyenes szállításhoz
Szexuális játékok 15% kedvezménnyel, ha a LELO kupont használod
Takarítson meg most 15%-ot a LELO kedvezménykódjával
Ellenőrzött: LELO kupon 10% kedvezmény bármire

LELO Magyarország Ügyfélszolgálat

A LELO ügyfélszolgálatával kapcsolatba léphet különböző módokon, ezek egyike az oldaluk kapcsolatfelvételi űrlapja, Amerikában a 18449137201 telefonszámon vagy az am-support@LELO e-mail címen keresztül. .COMcustomercare.com, valamint európai, afrikai és közel-keleti ügyfelek számára az emea-support@LELOcustomercare.com e-mail címen vagy a +3317071292, +34912582618, +448081697251 telefonszámon.

A LELO kupon magyarországi felhasználásának előnyei

A LELO-on az ügyfelek a kedvezménykuponok alkalmazása során találják meg előnyeiket, ami a legrelevánsabbnak tekinthető, amit fizetéskor megtakaríthatnak, ami lehetővé teszi számukra egy másik termék vásárlását.

 Hogyan tudom visszaküldeni Magyarországról a LELO-ról rendelt terméket?

A LELO elfogadja termékeinek visszaküldését, amelyeket nem szabad kinyitni vagy használni, és ehhez ügyfeleinek fel kell venniük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy megkapják az előzetes engedélyezést és a folyamatra vonatkozó utasításokat, mindenre 14 munkanap áll rendelkezésre. csomag megérkezik.

 LELO exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

A LELO új ügyfelei 15%-os kedvezménnyel üdvözlő kupont vehetnek igénybe az első online rendelés után.

LELO Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon a legfrissebb kollekcióbemutatókkal kapcsolatos információkon túl a legújabb promóciós ajánlatokat is felfedezheti.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 A LELO által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A LELO egyes termékeire maximálisan 30% kedvezményt biztosít

 LELO Magyarország kupon hírlevél feliratkozáshoz

A LELO-on, ha feliratkozik hírlevelére, ügyfelei értesítést kapnak akcióiról, kedvezményeiről és újdonságairól, sőt még szexuális tanácsokat is kapnak, ezen felül 15% kedvezményt kaphatnak első vásárlásukkor.

LELO-hoz hasonló üzletek

Vannak a LELO-hoz hasonló oldalak és/vagy üzletek, amelyeket vásárlóik felkereshetnek és találhatnak hasonló vagy hasonló termékeket, amelyekhez megtekinthetik a szállítási típusaikat, áraikat, kedvezményeiket, többek között ezek közül néhányat üzletek lehetnek LOVENSE.com, ADAMEVE.com, LOVVEHONEY.com

 LELO Magyarország BLACK FRIDAY kuponok

A Black Friday kedvezményhez a LELO az adott nap legjobb kedvezménnyel kínálja termékeit, melyek 3%-tól további kedvezménykuponokkal akár 73%-ig is beszerezhetők.

Kupon a LELO Magyarország részére 11.11

A LELO-on egyes termékeinél nagyon jó akciókat találsz a szinglik napjára, valamint ezen a napon 55%-os kedvezményben részesülhetsz.
  

LELO Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A LELO egyik legfontosabb kiárusítási ünnepe a Cyber ​​​​Monday kedvezmény, hiszen erre az időpontra megakedvezményeket kínálnak az online vásárlások élvezetére, amelyek elérhetik a 80%-ot.

 LELO Magyarország kuponok karácsonyra

December hónapban a LELO lenyűgöző és hihetetlen ajánlatokkal kedveskedik vásárlóinak, amelyeket 40%-os kedvezményeikkel együtt élvezhet.
   

 LELO mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A LELO nem rendelkezik elérhető mobilalkalmazással.

Híres márkák árusítása a LELO áruházban

A LELO-on értékesített termékek saját márkájának, valamint néhány Intima és Hex márkának felelnek meg.

 

 

A LELO ingyenes kiszállítást kínál Magyarországra?

A LELO ingyenes szállítást biztosít, de a szállítás akár 14 munkanapot is igénybe vehet.

Fizethetek a LELO-nál PayPal segítségével?

A LELO-ban hatékonyan fizethet PayPal-on keresztül.

Hova írjam le a kedvezménykupont a LELO-ban?

A LELO-ban, miután a vásárló kiválasztotta az elvenni kívánt terméket, fel kell lépnie a fizetési oldalra, ahol a központi részben talál egy dobozt, amelybe a vásárlónak be kell írnia a felhasználni kívánt kupon számát.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024
Lelo.com kuponkód

 Különleges akciók és kuponok a LELO Magyarországnál

Szeretne naprakész lenni a LELO legújabb kuponjaival és promóciós ajánlataival? Az alábbiakban a legfrissebbek listája található:

30% LELO promóciós kód bármihez
Extra 5% kedvezmény a LELO kuponkóddal
LELO promóciós kód az ingyenes szállításhoz
Szexuális játékok 15% kedvezménnyel, ha a LELO kupont használod
Takarítson meg most 15%-ot a LELO kedvezménykódjával
Ellenőrzött: LELO kupon 10% kedvezmény bármire

Lelo.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek