Lovense Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióLovense.com promóció: akár 50% kedvezmény eladó 21 szeptember
KuponLovense.com 60% promóciós kód22 szeptember
promócióAkár 50% - os promóció Lovense.com eladó22 szeptember

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a LOVENSE árul Magyarországnak

A LOVENSE 2009-ben született Dan Liu alapítójának köszönhetően, aki megjegyzi, hogy ez az ötlet egy távkapcsolat fenntartásának eredményeként merült fel, amelyben a szexuális intimitás hiánya is szerepet játszott, vagyis amikor a következő év kezdődik a első terméke, amely egy Skype-on keresztül használható távirányítós vibrátornak felel meg, és több ezer ember elégedettségét váltotta ki.

A LOVENSE az évek során folyamatosan az innovációk és a nyomozások között van, így más típusú szexjátékok is születtek, egyesek bluethooth-on, mások mobilalkalmazáson keresztül, igyekezve az őket használók kedvére tenni.

A LOVENSE-on ügyfelei férfi és női szexjátékokat találhatnak, például síkosítókat, vízbázisú síkosítókat, vibrátorokat, kettős vibrátort, makkmasszírozót, prosztata masszírozót, G-pont játékokat, maszturbátort, bugyi vibrátort, vibrációs gyűrűt, állítható szexgépet .

Hogyan szállít Magyarországra a LOVENSE

A LOVENSE termékeket a DHL cégen keresztül szállítják nemzetközileg Brazíliába, a Correios cégen keresztül szállítják, amelyeket biztonságos és diszkrét csomagokban szállítanak.

 Milyen kedvezményeket kínál a LOVENSE Magyarország?

Jelenleg a LOVENSE-nak van egy akciója, néhány terméke 50% kedvezménnyel kapható.

Fizetési módok a LOVENSE Magyarországon

A LOVENSE számos különféle fizetési módot fogad el, többek között hitelkártyákkal, mint például Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diners Club, Union Pay, valamint PayPal, Pay Later, Amazon Pay, Apple Pay, G Pay és Klarnán vagy Bitcoinon keresztül.
  

Mennyi ideig tart a LOVENSE-ról rendelt termékek Magyarországra szállítása?

A LOVENSE szállítási ideje a célországtól függően változhat, ahová a csomag megy, de a becsült kézbesítési idő 2-13 munkanap.

A kuponok jelenleg a LOVENSE Hungary oldalon érhetők el

Itt található néhány elérhető LOVENSE promóciós ajánlat és kupon lista:

LOVENSE kupon 20% kedvezmény mindenre
A mai LOVENSE promóciós ajánlata: Akár 50% kedvezmény bizonyos szexjátékokra
LOVENSE 50% kedvezmény kód a LOVENSE géphez
33% kedvezmény a LOVENSE vízbázisú síkosítóra
20% kedvezmény a LOVENSE Edge 2-re
LOVENSE kuponkód 20% kedvezmény minden termékre

 LOVENSE Magyarország Ügyfélszolgálat

Ha kapcsolatba szeretne lépni a LOVENSE ügyfélszolgálatával, ezt a kapcsolatfelvételi lapon elérhető kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül teheti meg.

A LOVENSE kupon magyarországi felhasználásának előnyei

A LOVENSE-on található kedvezményes kuponok használatával ügyfelei előnyökhöz juthatnak, amelyek fontosabbként említhetők, hogy örömüket lelik, hogy pénzt takaríthatnak meg vásárlásukkor, ami lehetővé teszi számukra, hogy ne csak spóroljanak, hanem vásároljanak is. egy másik termék a vártnál kevesebbet fizet.

Hogyan tudom visszaküldeni Magyarországról a LOVENSE-ról rendelt terméket?

Fontos megjegyezni, hogy a LOVENSE csak a még fel nem bontott csomagok visszaküldését fogadja el, és erre a vásárlónak 30 napja van a vásárlást követően, a visszaküldésnél a csomag bontottsága azt jelenti, hogy a termék hibás, ahol a vásárló megteheti. használja ki a garanciáját. A fenti esetek bármelyikének végrehajtásához az ügyfélnek előzetesen kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal a kapcsolatfelvételi űrlapján keresztül.

 Exkluzív LOVENSE kupon új vásárlóknak Magyarországon

A LOVENSE új vásárlói 20% kedvezménnyel üdvözlő kupont vehetnek igénybe az első online rendelés után.

LOVENSE Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon a legfrissebb kollekcióbemutatókkal kapcsolatos információkon túl a legújabb promóciós ajánlatokat is felfedezheti.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 A LOVENSE által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Maximális árengedményként a LOVENSE 50%-ot kínál termékeire.

 LOVENSE Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

A LOVENSE-on a hírlevélre való feliratkozással ügyfelei értesítőket kapnak akcióiról, kedvezményeiről és újdonságairól, sőt még szexuális tanácsokat is kapnak, ezeken felül 20% kedvezményt kaphatnak első vásárlásukkor.

A LOVENSE-hoz hasonló üzletek

Ha a vásárlók jobban kedvelik őket, felkereshetnek más, a LOVENSE-hoz hasonló üzleteket is, mivel találhatnak hasonló termékeket, vagy találhatnak olyanokat, amelyekkel újrateremthetik környezetüket, illetve felkereshetnek néhány ilyen üzletet, hogy összehasonlítsák áraikat, kedvezményeiket. Ezek a Lovehoney.com, a Lello.com, az Adameve.com.

LOVENSE Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

A LOVENSE termékekre hihetetlen kedvezmények érhetők el a Black Friday ünnepére, napközben csak korlátozott ideig érvényesítve, melyek 75%-tól érhetők el.

 Kupon a LOVENSE Magyarország részére 11.11

11.11-re a LOVENSE hihetetlen promóciókat kínál a játékaikra, hogy férfiakat és nőket kombinálhassanak, ráadásul hihetetlen, akár 55%-os kedvezményeik is.
  

 LOVENSE Magyarország Cyber ​​​​Monday promóciós kuponok

A LOVENSE-nál az egyik leglátogatottabb kiárusítási ünnep a Cyber ​​​​Monday kedvezményeknek felel meg, mivel az online vásárlásokra csak napi 24 órában érvényes kedvezményei akár 80%-ot is elérhetnek.

LOVENSE Magyarország Kuponok karácsonyra

A LOVENSE karácsonyi kedvezményeit december hónapra kézbesítjük, a hónap egyes napjain a vásárlók nagyon jó akciókat és/vagy ajánlatokat találhatnak akár 50%-os kedvezményekkel.
   

 LOVENSE mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A LOVENSE iPhone-ra és Androidra is elérhető egy mobilalkalmazás, amelyről az ügyfelek bárhol is kielégíthetik szexuális szükségleteiket, amellett, hogy a játékot a kívánt sebességgel vezérelhetik, többek között élvezhető funkciók mellett.

Híres márkák a LOVENSE áruházban

A LOVENSE termékei kizárólag a saját márkájához, gyártásához és tervezéséhez tartoznak.

 

 

A LOVENSE ingyenes kiszállítást biztosít Magyarországra?

A LOVENSE nem biztosít ingyenes szállítást.

Fizethetek LOVENSE-ban a PayPal segítségével?

A LOVENSE-ban elfogadott, hogy a vásárlás biztonságos fizetését a PayPal digitális platformon keresztül bonyolítsák le.

Hová írjam a kedvezménykupont a LOVENSE-n?

A LOVENSE-ban, miután a vásárló kiválasztotta az elvenni kívánt terméket, fel kell lépnie a fizetési oldalra, ahol a központi részben talál egy dobozt, amelybe a vásárlónak be kell írnia a felhasználni kívánt kupon számát.

Utoljára frissített kuponok: Ma
23 június 2024
Lovense.com kuponkód

Akciók és speciális kuponok a LOVENSE Magyarországnál

Szeretne naprakész lenni a LOVENSE legújabb kuponjaival és promóciós ajánlataival? Az alábbiakban a legfrissebbek listája található:

LOVENSE kupon 20% kedvezmény mindenre
A mai LOVENSE promóciós ajánlat: Akár 50% kedvezmény egyes szexuális játékokra
LOVENSE 50% kedvezmény kód a LOVENSE géphez
33% kedvezmény a LOVENSE vízbázisú síkosítóra
20% kedvezmény a LOVENSE Edge 2-re
LOVENSE kuponkód 20% kedvezmény minden termékre

Lovense.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek