Columbia.com Kuponok és promóciós kódok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióColumbia.com 25% promo első online rendelés csak tag22 Lehet
promócióColumbia.com tanár promo: 20% kedvezmény14 Lehet
promócióColumbia.com promo: akár 40% kedvezmény válasszon stílusokat02 Lehet

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mit árul a COLUMBIA.COM

A COLUMBIA.COM-ot 1937-ben alapították az Egyesült Államokban, Oregonban, amely egy kalapgyárral kezdődött, amelyet Gert Boyle német bevándorló szülei alapítottak, aki apja és férje halála után vette át a céget, és amely a kalapkészítésről különböző termékek, például ruházat, cipők, táskák és sportokhoz, például síeléshez, golfhoz, túrázáshoz, horgászathoz, túrázáshoz és más sportokhoz kapható felszerelések tervezésével és gyártásával foglalkozott.

A COLUMBIA.COM a szenvedélyes Gert Boyle keze alatt egy olyan csapatot vezetett, amely azon dolgozott, hogy a világ különböző részein élő vásárlóknak a legjobb termékeket kínálja az egész család számára, olyan termékeket, amelyek minőségükért díjakat kaptak, és amelyek különböző országok, például az Egyesült Államok, Kanada, Brazília és más országok olimpiai játékokon részt vevő küldöttségeinek öltöztetésében szerepeltek.

A COLUMBIA.COM által forgalmazott termékek között megtalálhatóak a kabátok, mellények, pulóverek, pólók, ingek, nadrágok, rövidnadrágok, széldzsekik, ruhák, felsők, melegítők, caprisok, leggingsek, alsóneműk, zoknik, zoknik, alapruházat, bakancsok, edzőcipők, szandálok, sapkák, kesztyűk, napszemüvegek, pénztárcák, övek, lábszárvédők, amelyek különböző sportokhoz kaphatók.

Hogyan küldi a COLUMBIA.COM a megrendeléseket?

A COLUMBIA.COM a megrendeléseket a UPS és USPS logisztikai cégen keresztül küldi futárszolgálattal.

Milyen kedvezményeket kínál a COLUMBIA.COM

A COLUMBIA.COM által jelenleg kínált kedvezmények a következők:

A ruházati cikkek akár 75%-os kedvezményt is kaphatnak

Különleges ajánlatok 50 dollár alatti termékekre

További 20% kedvezmény a kiválasztott stílusokra

Fizetési módok a COLUMBIA.COM oldalon

A COLUMBIA.COM oldalon elfogadott fizetési módok: hitelkártyák, mint például Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, valamint PayPal, Apple Pay és Klarna.

Mennyi ideig tart a megrendelt termékek kiszállítása a COLUMBIA.COM-on?

A COLUMBIA.COM megrendelt termékek kiszállítása 1-8 munkanapot vesz igénybe, a szállítási idő a szállítási céltól függően változik.

 A COLUMBIA.COM-on jelenleg elérhető kedvezménykuponok

A COLUMBIA.COM-on jelenleg elérhető kedvezménykuponok:

15% kedvezmény az első vásárláskor a CLBCLIENTENUEVO kód használatával.

20% kedvezmény a kiválasztott termékekre a CFB20 kód használatával.

COLUMBIA.COM ügyfélszolgálat

A COLUMBIA.COM által az ügyfelek számára elérhető ügyfélszolgálat online chat-en keresztül, a 8006226953 telefonszámon keresztül.

A COLUMBIA.COM utalvány használatának előnyei

Kétségtelen, hogy a COLUMBIA.COM kedvezményes kupon használatának előnye a megtakarítás, amelyet az ügyfelek kapnak az alkalmazásakor, ez az előny egy második előnyt kínál számukra, amely megfelel egy másik termék megvásárlásának.

Hogyan küldhetek vissza egy megrendelt terméket a COLUMBIA.COM-hoz?

A COLUMBIA. COM a vásárlónak a termék megvásárlásától számított 60 munkanapos becsült ideje van, a termékeknek használatlanoknak és az eredeti címkékkel együtt kell lenniük, ugyanígy ehhez a folyamathoz be kell jelentkeznie a fiókjába, hogy létrehozza a címkét, amelyet e-mailben kap visszaigazolásként egy számlával együtt, amelyet ki kell nyomtatni és csatolni kell a visszaküldeni kívánt csomaghoz, majd el kell vinnie a csomagot a legközelebbi UPS irodába, egyes visszaküldések az üzletben visszaküldhetők, kivéve a PayPal-on és Klarna-n keresztül vásárolt és kifizetett megrendeléseket, amelyek nem küldhetők vissza az üzletben.

Exkluzív kupon az új vásárlók számára a COLUMBIA.COM oldalon.

Az új COLUMBIA.COM vásárlók a hírlevélre feliratkozó új vásárlók számára elérhető 25%-os kedvezményt, valamint exkluzív kuponokat kihasználva vásárolhatnak.

COLUMBIA.COM a közösségi hálózatokon

A szociális hálózatok a COLUMBIA.COM megtalálja az összes különböző termékek, hogy ez áll rendelkezésre, valamint az új kiadások és az összes promóciók, hogy ez áll rendelkezésre az ajánlatok, kedvezmények és kuponok.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

A COLUMBIA.COM által a vásárlók számára kínált maximális kedvezmény

Maximális kedvezményként a COLUMBIA.COM vásárlói 75%-os kedvezményt alkalmazva találhatnak kiválasztott termékeket.

COLUMBIA.COM kupon a hírlevél feliratkozáshoz

A COLUMBIA.COM hírlevélre feliratkozó vásárlók 25% kedvezményt kapnak, amelyet első vásárlásukkor használhatnak fel, valamint egy promóciós kódot, amelyet a regisztrációkor kapnak meg.

Hasonló üzletek a COLUMBIA.COM-hoz

A COLUMBIA.COM-hoz hasonló üzletek, amelyeket az ügyfelek meglátogathatnak, hasonlóak lehetnek a Patagonia.com, Tradeinn.com, Haglofs.com, ahol hasonló termékeket szerezhetnek be.

COLUMBIA.COM fekete pénteki kuponok

A COLUMBIA.COM márka nagyon jó különleges ajánlatokkal ünnepli vásárlóival a Black Friday eladási ünnepet, ezért erre a napra akár 70%-os kedvezményeket, valamint akár 10%-os eladási kuponokat is kínálnak.

COLUMBIA.COM kuponok a 11.11-hez

Egy különleges dátum a promóciók COLUMBIA.COM az értékesítési ünnep 11.11, mivel erre a napra talál promóciók 2x1, vagy a második ruhadarab akár 25%, amellett, hogy a kedvezményeket alkalmazott bizonyos termékek, hogy lehet elérni akár 55%, további értékesítési kuponok 3%.

COLUMBIA.COM kuponok Cyber hétfőn

A COLUMBIA.COM-on elérhető termékek a Cyber Monday eladási ünnepen válogatott és különleges vásárlási lehetőséggel állnak rendelkezésre, egy olyan nap, amelyen nagyszerű és jó kedvezményeket találhat, amelyek akár 80% -ig is lehetnek, plusz egy további 15% -os kupon a pénztárnál.

COLUMBIA.COM karácsonyi kuponok

A karácsonyt december hónapban ünnepeljük, ezért a COLUMBIA.COM-ban erre az időpontra a legjobb kedvezményeket találhatja meg az ajándéknak szánt termékek vásárlására, amelyben akár 60%-os kedvezményeket is találhat, további 5%-os kuponokkal.

Mobilalkalmazás COLUMBIA.COM IPhone-ra és Androidra

Sajnos a COLUMBIA.COM nem rendelkezik mobilalkalmazással.

A COLUMBIA.COM-on értékesített híres márkák

A COLUMBIA.COM kizárólag saját márkás termékeket forgalmaz.

 

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
Columbia.com kuponkód

Különleges promóciók és kuponok a COLUMBIA.COM-on

A COLUMBIA.COM által kínált különleges promóciók és kuponok révén az ügyfelek spórolhatnak, amikor ezeken a napokon vásárolnak, amikor a legjobb kedvezményeket és promóciókat kínálják.

Columbia.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek