ECHT Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióECHT.com promo: ingyenes kortyolgatva rendelés felett $10018 Lehet
KuponECHT.com 20% kedvezmény kód27 Lehet
promócióECHT.com kupon: akár 60% off eladó tételek04 Lehet

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit az ECHT árul Magyarországnak

Az ECHT-ot 2014-ben hozta létre Jeremy Lay Melbourne-ben Ausztráliában, és a sportolók életstílusára összpontosított, minőségi és teljesítményértékeket kínálva ügyfeleinek, modern sportolóknak tervezett ruházattal, amely kényelmet, használhatóságot, stílust és mindenekelőtt tartósságot biztosít. mindennapi viselet, a modern sportolók számára készült.

Az ECHT kiemelkedő kategóriái és sportdivat trendjei között megtalálhatóak férfiaknak, többek között futók, pulóverek, pólók, rövidnadrágok, stringerek között megtalálhatók, a női kategóriában pedig melltartók, leggingsek. , nadrág rövidnadrágok, pólók és pulóverek, mindkét kategóriában méret szerint szűrheti a termékeket, az olyan kiegészítők kategóriában, mint a kézitáskák, jógatáskák, fanny packok, többek között ezen a platformon, hogy mindig aktív legyen online és formában.

Hogyan szállít az ECHT Magyarországra

Az ECHT-ban a rendeléseket gyors és szabványos küldemények kézbesítik, és a futárcégen keresztül szállítják Ausztráliába az AustraliaPost futáron keresztül, nemzetközi rendelések esetén pedig a DHL Epress futárral dolgoznak, becslések szerint 1 és 6 munkanap között.

Milyen kedvezményeket kínál az ECHT Magyarország?

Az ECHT kínál ügyfeleinek vagy felhasználóinak Outlet és/vagy értékesítési kategóriát, ahol szűrheti a választott terméket férfiak vagy nők számára, valamint méret vagy méret szerint, amelyek között 30%, 35%, 40% kedvezményt láthat. %, 45% és 50% kedvezmény.

Fizetési módok az ECHT Magyarországnál

Az ECHT által elfogadott fizetési módok közé tartoznak a hitelkártyák, például a Visa, MasterCard, American Express, ezt megteheti PayPal-fiókján keresztül vagy az AfterPay-en keresztül, amely csak Ausztráliában és Új-Zélandon, vagy a Sezzle-en keresztül csak az Egyesült Államokban.
  

Mennyi ideig tart az ECHT-ról rendelt termékek Magyarországra szállítása?

Az ECHT oldalon a szállítási idő az úti céltól függően változhat, a becslések szerint az Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Királyság és a világ többi része 3-5 munkanapot vehet igénybe, Ausztráliában és Új-Zélandon pedig normál szállítási időt vehet igénybe. 3-6 munkanap, gyorsított szállítás 1-3 munkanap.

A kuponok jelenleg az ECHT Hungary oldalon érhetők el

Itt található néhány elérhető ECHT promóciós ajánlat és kupon lista:

ECHT kupon 10% kedvezménnyel bármire
Akár 50% kedvezmény az ECHT Outletnél
ECHT ingyenes szállítási kupon
Promóciós kód 15% kedvezmény
Kedvezmény kupon 20% ECHT

ECHT Magyarország Ügyfélszolgálat

Ha kapcsolatba szeretne lépni az ECHT ügyfélszolgálatával, ezt úgy kell megtennie, hogy küldjön egy e-mailt az oldalukról, amelyben a lehető leghamarabb megkapja a választ.

ECHT kupon használatának előnyei Magyarországon

Ha az ECHT-on kedvezményes kuponokkal vásárolhat, annak megvannak az előnyei, mivel sokféle terméket visz magával, kevesebbet fizetve, mint gondolná, így elégedett lehet a vásárolt termékekkel. Az ECHT kupon használatával átlagosan 15% kedvezményt kap.

Hogyan küldhetek vissza Magyarországról az ECHT-ról rendelt terméket?

Az ECHT-on található termékek visszaküldéséhez a csomag kézhezvételétől számított 30 munkanapon belül meg kell tennie, a termékeknek fel nem használtnak kell lenniük, ehhez le kell töltenie a fiókjából egy űrlapot, amelyet csatolnia kell a visszaküldéshez.

Exkluzív ECHT kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az online áruház új vásárlói az ECHT kupont élvezhetik az első 10% kedvezményt hozó rendelésnél.

ECHT Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon a legújabb kollekcióbemutatókkal kapcsolatos információkon túl a legújabb promóciós ajánlatokat is felfedezheti.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Az ECHT által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Az ECHT-on kapott sokféle kedvezmény közül maximum 50% kedvezményt kaphat.

ECHT Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Az előfizetéssel információkat kaphat híreikről és termékeik trendjeiről. Az ECHT hírlevélre való feliratkozási kupon 10% kedvezmény az első rendelésből.

Az ECHT-hoz hasonló üzletek

Az ECHT-hoz hasonló üzletek széles választéka található, ahol hasonló termékeket találhat, így kombinálhatja őket, ha úgy tetszik, ellenőrizheti a szállítási költségüket vagy az elérhető kedvezményeket is, ezek az üzletek az Underarmour.com, a Nike .com, Adidas.com
        

ECHT Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

Az ECHT Black Friday kedvezményei november negyedik péntekén zajlanak, és ezen a napon nagyon jó kedvezményeket élvezhet, amelyek akár 75%-tól is elérhetők, valamint akciós ajánlatokat is igénybe vehet.

Kupon az ECHT Magyarország részére 11.11

A szinglik napjára vagy más néven 11.11-re az ECHT-ban nagyon jó akciókat kaphat termékeikre, ugyanígy erre a napra akár 50%-os kedvezményeket is kaphat.

ECHT Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A Cyber ​​​​hétfői kedvezmények nagyon fontosak az ECHT-nál, hiszen erre az időpontra akár 70%-os kedvezményt is kaphat a termékeikre, ezen felül akár 10%-os extra kedvezménykuponokat is érvényesíthet.
 

ECHT Magyarország Kuponok karácsonyra

Az ECHT nagyon jó karácsonyi kedvezményeket kínál, amelyek december hónapban érhetők el, ezeket a kedvezményeket akár 45%-ig is elérheti.

ECHT mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Az ECTH.COM jelenleg nem rendelkezik mobilalkalmazással.

Híres márkák az ECHT áruházban

Az ECHT oldalon található összes termék a saját márkájának felel meg.

 

 

Az ECHT ingyenes kiszállítást kínál Magyarországra?

Az ECHT ingyenes kiszállítást kínál ügyfeleinek, de ehhez 100 USD vagy annál nagyobb vásárlást kell végrehajtaniuk.

Fizethetek ECHT-val a PayPal segítségével?

Az ECHT-ban jóváhagyott fizetési módok közül elfogadják a PayPal-fiókon keresztül történő vásárlások kifizetését, más módok pedig hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express, vagy AfterPay-en keresztül, amely csak Ausztráliára és Új-Zélandra vonatkozik, vagy a Sezzle-en keresztül. csak az USA.

Hová kell írni a kedvezménykupont az ECHT-ban?

Kedvezménykupon írásához az ECHT-ban először ki kell választania az átvenni kívánt termékeket, ezt követően a kosárba kell mennie a vásárlás kifizetéséhez, itt a jobb felső sarokban talál egy dobozt. az oldal azon része, ahol meg kell adni a pályázni kívánt kupon számát.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
ECHT kuponkód

Különleges akciók és kuponok az ECHT Magyarországnál

Annak érdekében, hogy az ECHT online áruház legújabb és leginkább érvényes kedvezményes kuponjaihoz jusson, itt található a legújabb elérhető promóciós kódok listája:

ECHT kupon 10% kedvezménnyel bármire
Akár 50% kedvezmény az ECHT Outletnél
ECHT ingyenes szállítási kupon
Promóciós kód 15% kedvezmény
Kedvezmény kupon 20% ECHT

ECHT Kupon

Egyéb hasonló üzletek