TOMTOP Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponLapos 5% - át ezzel a TOMTOP promóciós kupon-kód08 június
KuponMost 8% kedvezmény, ha az új ügyfél TOMTOP09 június

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

TomTop áttekintés

Az áruház hatalmas piacterületként funkcionál, amelyen belül bárki vevői és kereskedő státuszt is kaphat, miután elemezte az elemzést és a kiválasztást. Itt található mobiltelefonok, kamerák és videokamerák, valamint hozzájuk tartozó kiegészítők, játékok és tárgyak különböző hobbikhoz, intelligens és biztonsági eszközök, sporteszközök, ruházat és lábbeli, ékszerek, ápolási és szépségápolási termékek. , gépekhez, szerszámokhoz és építőipari kiegészítőkhez, valamint háztartási és kerti termékek egész osztályának termékekhez. Az ezeken a termékeken elérhető tucatnyi kuponon kívül a vásárlási élmény javítása és a teljes költségvetés elköltésének elkerülése érdekében ezeket a kódokat felveheti a webhelyen elérhető egyéb kedvezményekkel.

Hasznos információk a Tomtop-ról

A kézbesítés 3 módszerrel történik: Airmail (7-25 munkanap), EMS (6-8 munkanap) és a gyorsított szállítás (3-7 nap). A szállítás költsége a megvásárolt termékektől, valamint attól az eladótól függ, akitől vásárolja őket. Az online áruházból megrendelt termékek nagy része szabványos 12 hónapos garanciával rendelkezik. A nem kívánt termékek visszaküldése 30 napon belül megtörténik, attól a pillanattól kezdve, amikor megkapta a birtokukat. Fizetni lehet a Visa, MasterCard, American Express, JCB, banki átutalás, Sofort, QIWI vagy PayPal segítségével.

Információ a Tomtop kuponkód használatáról

A Tomtop kuponkód csak egyszer használható, ha betűket és / vagy számokat tartalmazó kódot másolja, és egy speciális mezőbe teszi, amelyet a képernyő jobb oldalán, a vásárlási oldalon talál. Ha a kuponkód érvényes, akkor a kedvezményt automatikusan alkalmazzák, és megmutatja a termékek végső árát.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
29 március 2023

Egyéb hasonló üzletek