AliExpress Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promóció40% kedvezmény aliexpress.com05 augusztus
promócióOnline vásárlás nagyszerű áron29 július
KuponSave $6 a megrendelések több mint $50 ezzel a kuponkód16 július
Kupon$6 Aliexpress kupon megrendelések több mint $5016 július

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Aliexpress felülvizsgálat

Ez az üzlet mindent megtalál, amire szüksége van, mind a mindennapi életben, akár különleges alkalmakkor. Az üzlet olyan nőknek, férfiaknak és gyermekeknek is megfelelő, minden életkorban. A jó hír az, hogy profitálhat a kuponkódból, hogy a költségvetéshez megfelelő árakat kapjon, amelyeket felhasználhat a webhelyen található tucatnyi ajánlat és promóció mellett. Az üzlet jó együttműködést folytat a komoly eladókkal, amelyek alacsony árú termékeket és a legnagyobb tervezők nevét viselő termékeket kínálnak, mint például Alexander McQueen, Burberry, Nike és még sokan mások.

Hasznos információk az Aliexpress-ről

Az Aliexpress Store úgy véli, hogy mind a mindennapi termékeknek, mind a hosszú távú komoly befektetéseknek, például bútoroknak, nem szabad a teljes költségvetést fogyasztaniuk. Ezért promóciókat és kuponokat kínál a csökkentéshez, ingyenes szállításhoz, a sebesség hatékony visszatérítéséhez és különféle termékekhez, amelyek sok vásárlót boldoggá tettek.

Ha ruhákat keres a legújabb trendekhez, otthoni és kerti bútorokat, eszközöket és egyebet, akkor az Aliexpress az Ön virtuális bevásárlóközpontja, tele olcsó és minőségi termékekkel!

A fizetés kizárólag online módon, biztonságos módszerekkel történhet, Visa, MasterCard, Maestro, American Express, jegy, Qiwi Wallet vagy PayPal által kibocsátott bankkártyával.

A termékek visszaküldéséhez közvetlenül az eladóval kell kapcsolatba lépni. Ha nem jut ilyen megállapodásra, nyithatja meg a vita tárgyát, amelyet az üzlet csapata elemz majd megoldás céljából. A visszaküldött termékeket nem kell kicsomagolni vagy viselni, hogy érvényesek legyenek. A csomagolás és a küldés a te felelőssége, nem pedig az eladó felelőssége.

Információ az Aliexpress kuponkód használatáról

Érvényes kuponkódot kell hozzáadni az ügyfélszámla speciális részéhez. Itt további kuponokat gyűjthet további kedvezményekhez. Vigyáznia kell, hogy azok ne járuljanak le! A termékek után történő fizetéskor megkérdezi, hogy szeretné-e használni a számláján elérhető kuponok egyikét. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a kupont vagy a kuponokat, és teljesíti a kifizetést.

Ha további kérdései vannak, vegye fel a kapcsolatot az online áruház ügyfélszolgálatával az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével. Emellett a webhelyen online csevegést is találhat, amely elérhető a nap 24 órájában.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
27 július 2021

Egyéb hasonló üzletek