MONTBLANC Kuponok és promóciós kódok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponVegye ingyenes ajándék kedvezmény kódot MONTBLANC.com bolti megrendelés 500 USD felett31 március
promócióÉlvezze az EUR20 kedvezményt a MONTBLANC.com következő rendelés EUR300 felett hírlevél23 Lehet
KuponVegye 5% kupon kódot MONTBLANC.com12 június

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mit árul a MONTBLANC

A MONTBLANC 1906-ban alakult, és az élethez kínálja ezeket az alapvető darabokat, minden termékét szenvedéllyel és gondossággal készítik, a legmagasabb és legújabb technológiákkal tervezik, amelyekben a kézművesek minden lépésnél lelkesedésüket adják, a világ különböző részein gyártják, többek között Hamburgban az írószereket, Firenzében a bőrárukat, és Svájcban az órákat, amelyek minden egyes darabja a márka stílusát szimbolizálja. A MONTBLANC által szállított termékek úgy készülnek, hogy időtállóak legyenek, és az európai kézművesség és az időtlen dizájn által inspirált alkalmi, klasszikus és elegáns formatervezéssel készülnek.

A MONTBLANC olyan termékeket forgalmaz, mint a luxustollak, töltőtollak, mechanikus ceruzák, utántöltők, tintapatronok, tintapatronok, tolltartó kiegészítők, kézitáskák, hátizsákok, táskák, pénztárcák, kártyatartók, tokok, borítók, kulcstartók, aktatáskák, poggyásztáskák, bőráruk, órák, kronográfok, illatszerek, fejhallgatók, övek, mandzsettagombok, karkötők, pénzcsipeszek, nyakkendőcsipeszek, nyakkendőtűk, napszemüvegek.

Hogyan szállítja a MONTBLANC a megrendeléseket?

A MONTBLANC a megrendeléseit a UPS logisztikai futárcégen keresztül szállítja.

Milyen kedvezményeket kínál a MONTBLANC?

A MONTBLANC által kínált kedvezmények a következők:

30% kedvezményt biztosít a kiválasztott tételekre

Fizetési módok a MONTBLANC oldalon

A MONTBLANC oldalon történő vásárláskor elfogadott fizetési módok: hitelkártyával, mint például Visa, MasterCard, American Express, valamint a PayPal és Apple Pay digitális platformokon, illetve a Klarna segítségével.

Mennyi ideig tart a MONTBLANC-on megrendelt termékek kiszállítása?

A MONTBLANC-ról megrendelt termékek kiszállításának ideje 2-8 munkanap között változhat, ezek az idők a rendeltetési helytől függően változnak.

A MONTBLANC-on jelenleg elérhető kedvezményes kuponok

A MONTBLANC-on jelenleg elérhető kedvezményes kuponok:

$20 kedvezmény a kiválasztott tételekből a SUMMER2024 kód használatával.

5% kedvezmény promóció a BLANCUS kód használatával

MONTBLANC ügyfélszolgálat

A MONTBLANC ügyfélszolgálat elérhető a 8009954810 telefonszámon keresztül, valamint az online csevegésből vagy a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével.

A MONTBLANC utalvány használatának előnyei

A MONTBLANC kupon használatának előnye elsősorban az, hogy a vásárlók szívesen spórolnak az üzletben történő vásárlással, különösen, ha a termék személyre szabott.

Hogyan küldhetek vissza egy megrendelt terméket a MONTBLANC-hoz?

A megrendelt termék MONTBLANC-hoz történő visszaküldésére a vásárlóknak a megrendelés kézhezvételétől számított 20 nap áll rendelkezésükre, ehhez a vásárlónak ki kell töltenie egy online visszaküldési űrlapot, és ki kell nyomtatnia a címkét, amelyet a visszaküldendő dobozra kell erősíteni, majd a dobozt egy UPS átvételi ponton kell hagynia, a termékeket ugyanolyan állapotban kell elküldeni, ahogyan megkapták, az online vásárolt termékeket nem lehet visszaküldeni a boltban, a személyre szabott termékek nem küldhetők vissza.

Exkluzív kupon új vásárlóknak a MONTBLANC oldalon.

Az új MONTBLANC vásárlók 15$ kedvezményt vehetnek igénybe, ez csak akkor használható fel, ha regisztráltak és a vásárlás meghaladja a 300$-ot.

MONTBLANC a közösségi hálózatokon

A MONTBLANC vásárlói a MONTBLANC közösségi hálózatain értesülhetnek a MONTBLANC termékekről, az újdonságokról, valamint az exkluzív ajánlatokról, kedvezményekről és az elérhető kedvezményes kuponokról.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

 A MONTBLANC által a vásárlóknak kínált maximális kedvezmény.

A MONTBLANC által a vásárlóknak kínált maximális kedvezmény 30%, amelyet egyes termékeire alkalmaznak.

MONTBLANC kupon a hírlevél feliratkozáshoz

A MONTBLANC hírlevélre feliratkozó vásárlók 15 dollárt kaphatnak a feliratkozásért, de ehhez legalább 300 dollár értékű vásárlást kell végrehajtaniuk.

MONTBLANC-hoz hasonló üzletek

A MONTBLANC-hoz hasonló üzletek közül többek között a Victorinox.com, Waterman.com, Vincerowatches.com, HugoBoss.com, Vincerowatches.com és a többi hasonló üzletet lehet felkeresni, ahol a MONTBLANC-hoz hasonló termékeket lehet találni.

MONTBLANC fekete péntek kuponok

A MONTBLANC által a Black Friday eladási ünnepen elérhető kedvezmények és értékesítési kuponok egyedülállóak és különlegesek a termékeik megvásárlásához, amelyek akár 65% -ban is megtalálhatók, és kuponok 5% -tól.

MONTBLANC 11.11 kuponok

A novemberi 11.11-es értékesítési ünnep alkalmából a MONTBLANC vásárlói megtalálhatják a legjobb akciókat a termékei és kategóriái között, valamint néhány kedvezményt alkalmaznak a kiválasztott termékekre akár 50%-ig, további 3%-os kedvezménykuponnal a pénztárnál.

MONTBLANC Kuponok a Cyber hétfőn

A MONTBLANC márka legfontosabb értékesítési ünnepe a Cyber Monday értékesítési ünnep, amely során az online vásárlók megtalálhatják a legnagyobb és legelképesztőbb, akár 77%-os kedvezményeket, ezen a napon bemutatott további, akár 10%-os kuponokkal.

MONTBLANC karácsonyi kuponok

A legjobb ajándékok, amelyeket december hónapban lehet adni, azok a termékek, amelyeket a MONTBLANC kínál, és mi sem jobb, mint megtalálni őket az ezekben a napokban jelen lévő kedvezményes kuponokkal, amelyek akár 15% -ig is megtalálhatók a karácsonyi ünnepekre, az 55% -ig elérhető ajánlataik és kedvezményeik mellett.

 MONTBLANC mobilalkalmazás IPhone-ra és Androidra

A MONTBLANC jelenleg nem rendelkezik mobilalkalmazással.

A MONTBLANC-on értékesített híres márkák

A MONTBLANC kizárólag saját márkás termékeket forgalmaz.

 

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024
Montblanc.com kuponkód

Különleges promóciók és kuponok a MONTBLANC weboldalon

A MONTBLANC különleges promóciók és kuponok révén, amelyek a vásárlók számára elérhetőek, vásárlásaikat megtehetik, és képesek megtakarítani a termékek kifizetésekor.

Montblanc.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek