DJI Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióOsmo zsebében mindössze $ 349-on dji.com08 március
promóció13% - os mavic 2. dji.com01 március
KuponLegújabb DJI Foglalkozik: akár 50% kedvezmény02 január
KuponDJI Ajánlat tagok: Akár 50% kedvezmény a Legújabb Ajánlatokat, Születésnapi Ajándékok & more01 március

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

DJI áttekintés

Az üzlet professzionális kiegészítőket kínál a fényképezéshez és a filmkészítéshez, valamint a szerkesztési, védelmi és fotó-videó feldolgozási szoftverek széles skáláját kínálja, amelyekhez ingyenesen férhet hozzá, mivel Ön DJI vásárló. A kiskereskedő leginkább áhított termékei között vannak a fényképezőgép-stabilizátorok, amelyek professzionális kamerákhoz, valamint videokamerákhoz és GoPro eszközökhöz kaphatók. Egyéb termékek: szelfi-botok, drónok, robotok, vezérlők, audio-video adók, valamint földi állomások és vezeték nélküli felvevő és vezérlő programok. A termékeket gondosan kiválasztják és minden felhasználó számára jól meghatározott kategóriákba sorolják, felhasználásuk céljától, tapasztalati szintjétől és költségvetésétől függően.

Hasznos információk a DJI-ről

A kézbesítés biztonságos és professzionális szállítási szolgáltatásokon keresztül történik, mint például a FedEx és a DHL, a termékek sértetlen kiszállítása érdekében. A 89 USD-t meghaladó megrendelésekhez a kézbesítés ingyenes, különben további szállítási díjat kell fizetnie. A termékeket a kézhezvételtől számított 14 napon belül vissza lehet adni, megváltoztathatja, cserélheti vagy a pénz visszatéríthető. A vásárlás csak online fizetési módokon lehetséges, készpénzes fizetés nélkül, visszatérítési rendszeren keresztül. Így bankkártyával, Visa, MasterCard, American Express, Discover vagy JCB vagy PayPal bankkártyákkal is használható.

Információ a DJI kuponkód használatáról

A DJI kuponkód használatához és érvényesítéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a kódot egy speciális térbe, a vásárlás oldalán, ahol érvényesség esetén a kupon értékét automatikusan alkalmazza a teljes megrendelés. .

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek