Geekbuying Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponTakarítson meg 5% - ot az egész boltba ezzel a kuponnal01 július
Kupon$9 kedvezmény kupon kód megrendelések több mint $9901 július
KuponMentés $19 a megrendelések több mint $29901 július
Kupon$10 kedvezmény kód a megrendelések több mint $20001 január

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Geekbuying Felülvizsgálat

A Geekbuying a kiskereskedelmi üzlet, ahol megvásárolható az összes elektronikai termék, mobiltelefonoktól, dekóderektől, táblagépektől, számítógépektől, laptopoktól és tartozékaiktól, játékoktól és hobbi termékeitől, fogyasztói elektronikától, internetes és hálózati termékektől, rendszerektől és akár autómotoros kiegészítőktől is.

Egy másik előnye, hogy itt megtalálhatja az összes szükséges ruházatot és lábbelit, mind különleges alkalmakkor, mind a mindennapi életben. Itt található még sportfelszerelés, táskák, kiegészítők, ékszerek, valamint egy egész osztály, amely a házak és a kertek termékeinek és dekorációjának szentelt. Ami a webhellyel való interakciót illeti, ez könnyebbé és hatékonyabbá válik, és az ügyfélkapcsolati csapat elérhető lesz egy non-stop rendszerben, hogy biztosítsa a felmerülő problémák megoldását.

Hasznos információk a Geekbuying-ról

A Geekbuying működik a piactéren, lehetővé téve mind a kereskedők termékeinek vásárlását, mind az Ön általi marketingt. Minden eladót gondosan ellenőrizünk, hogy garantáljuk a legjobb vásárlási élményt. Az áruház 3 kézbesítési módot kínál az ügyfeleknek: Elsőbbségi, becsült kézbesítési idő 5-8 munkanapon belül, expressz szállítás 3-5 napon belül és postai úton történő szállítás, amely 20-30 napot is igénybe vehet. A szállítási adó értékét a megrendelés benyújtása után számítják ki, a csomag tömegétől, a származástól, a rendeltetési helytől és a választott kézbesítési módtól függően. A visszaküldött termékeket a vásárló általi kézhezvételtől számított 30 napon belül fogadják el. A legtöbb termékre, különösen az elektronikus termékekre egy egyéves garancia vonatkozik. Az üzlet biztonságos online fizetési módszereket kínál a Visa masterCard, a JCB, az American Express, a Diners Club, a Maestro és a PayPal segítségével. Jelenleg nincs lehetőség készpénz fizetésére a visszatérítési rendszeren keresztül.

Információ a Geekbuying kuponkód használatáról

Bármely érvényes kuponkód megadható a beszerzési folyamat végén, erre a célra. Ha a kuponkód érvényes, akkor a kedvezményt automatikusan alkalmazzák, és értesítjük a megrendelés végleges áráról.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek