Christy Dawn Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponKedvezmény kód ChristyDawn.com: 10% kedvezmény elemek kiválasztása10 augusztus
promócióPromóció ChristyDawn.com: ingyenes szállítás érdekében több mint USD25014 augusztus
KuponChristyDawn.com 15% kedvezmény kód 03 augusztus

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a CHRISTYDAWN árul Magyarországon

A CHRISTYDAWN oldalon csak nőknek szóló termékeket talál, amelyek célja az anyaföld tisztelete, harmóniában a természettel, a fenntartható világért.

A CHRISTYDAWN által forgalmazott termékek között megtalálhatók az organikus és regeneráló pamuttermékek, valamint az év különböző időszakaira, beleértve a ruhákat, pulóvereket, felsőruházatot, felsőket, blúzokat, jumpsuiteket, fürdőruhákat, valamint cipőket, csizmákat, oxfordokat , szandálok, kiegészítők, például terítő, kötény, szalvétakészlet, hálótáska, hajcsat.

Hogyan szállít a CHRISTYDAWN Magyarországra?

A CHRISTYDAWN webhelyen termékeit futárcégeken, például FedEx-en, USPS-en és DHL-en keresztül szállítják, és a termékek szállítási ideje az Egyesült Királyságban 2 és 5 nap között van, a nemzetközi szállítások esetében pedig ezúttal 3-7 munkanap. a termék feladási országától függően változhat.

Milyen kedvezményeket kínál a CHRISTYDAWN Magyarország?

A CHRISTYDAWN-on megtalálja a férfiaknak és nőknek szánt Kiárusítás kategóriát, ahol termékeik között sokféle kedvezményt kaphat, amelyben a termékeikre 30%, 40%, 50% közötti kedvezményeket találhat. a legjobb márkák termékeire akár 70% kedvezményt is kaphatnak.

Fizetési módok a CHRISTYDAWN Magyarországnál

A CHRISTYDAWN oldalon biztonságosan és megbízhatóan fizethet hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard és American Express kártyákkal, valamint PayPal digitális pénztárcájával.
  

Mennyi ideig tart a CHRISTYDAWN-ról rendelt termékek Magyarországra szállítása?

A CHRISTYDAWN webhelyen a megrendelések becslések szerint legfeljebb 5-7 munkanapon belül megérkeznek a rendeltetési helyükre, és a FedEx vagy a USPS futárcégen keresztül küldik ki azokat.

Jelenleg elérhető kuponok a CHRISTYDAWN Hungary oldalon

Itt található néhány elérhető CHRISTYDAWN promóciós ajánlat és kupon lista:

Promóciós kód CHRISTYDAWN 30% kedvezmény a már akciós termékekre
CHRISTYDAWN kupon ingyenes szállításhoz legalább 250 USD értékű rendelés esetén
CHRISTYDAWN kupon új vásárlóknak: 10% kedvezmény
CHRISTYDAWN kupon 15% kedvezmény az első online rendelésnél
A CHRISTYDAWN 15%-os promóciós kódja a mai napon érvényes bizonyos termékekre

CHRISTYDAWN Magyarország Ügyfélszolgálat

Ha kapcsolatba szeretne lépni az ügyfélszolgálattal, ezt megteheti egy űrlap kitöltésével az oldaláról, vagy e-mail küldésével a shop@CHRISTYDAWN címre, egy másik lehetőség az online chaten.

A CHRISTYDAWN kupon magyarországi felhasználásának előnyei

A CHRISTYDAWN-nál kedvezményes kuponjainak alkalmazásakor megvan az az előnye, hogy megtakaríthat fizetése során, és más stílusok is megvásárolható.

Hogyan tudok visszaküldeni Magyarországról a CHRISTYDAWN-ról rendelt terméket?

A CHRISTYDAWN webhelyen történő visszaküldéshez 14 munkanap áll rendelkezésére, fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a shop@christydwn.com címen, ahol megadják az utasításokat és a folyamathoz szükséges lépéseket. hogy a ruhadaraboknak használaton kívül kell lenniük és az eredeti címkékkel.

Exkluzív kupon CHRISTYDAWN új vásárlóknak Magyarországon

Ön a CHRISTYDAWN új ügyfele? Használja az üdvözlő kupont, és további 15% kedvezményt kap az első rendelésből.

CHRISTYDAWN Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon a legújabb kollekcióbemutatókkal kapcsolatos információkon túl a legújabb promóciós ajánlatokat is felfedezheti.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A CHRISTYDAWN által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A termékeire adott maximális kedvezményként 70% kedvezményt kaphat.

CHRISTYDAWN Magyarország kupon hírlevél feliratkozáshoz

Ha úgy dönt, hogy most feliratkozik a CHRISTYDAWN hírlevélre, akkor egy promóciós kódot kap, amely 15% kedvezménnyel jár az első rendelésnél, egy kupon, amely közvetlenül az előfizetés után e-mailben érkezik.

A CHRISTYDAWN-hoz hasonló üzletek

A CHRISTYDAWN áttekintése után, ha úgy tetszik, ellátogathat más hasonló üzletekbe is, ahol találhat néhány olyan elemet, amellyel saját stílusát alakíthatja ki az öltözékében. A felkereshető üzletek közül a Karenmillen.com, a Tkees.com, az AliceandOlivia.com

CHRISTYDAWN Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

A CHRISTYDAWN a Fekete Péntek ideje alatt, november negyedik péntekén tart kedvezményeket, ezen a napon pedig megakedvezményeket találhat termékeire, amelyek akciókkal akár 80%-ot is elérhetnek.

Kupon a CHRISTYDAWN Magyarország részére 11.11

A CHRISTYDAWN számára a 11.11-i kedvezmények november 11-én érvényesek, és ezen a napon nagyszerű kedvezményeket szállítanak ki, amelyek akár 45%-át is elérhetik.
  

CHRISTYDAWN Magyarország Cyber ​​​​Monday promóciós kuponok

A CHRISTYDAWN Cyber ​​​​Monday kedvezményei a Black Friday ünnepét követő hétfőn zajlanak, és ezen a napon nagyon jó kedvezményeket találhat az online vásárlásokhoz, ezek a kedvezmények akár 75%-kal is elérhetők.

CHRISTYDAWN Magyarország Kuponok karácsonyra

December hónapban élvezheti a karácsonyi kedvezményeket a CHRISTYDAWN oldalon, ebben az időszakban akár 55%-os kedvezménnyel is beszerezheti a jó kedvezménnyel rendelkező termékeket, valamint akciókat és akciókat.

CHRISTYDAWN mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Jelenleg a CHRISTYDAWN nem rendelkezik mobilalkalmazással.

Híres márkák a CHRISTYDAWN áruházban

A CHRISTYDAWN oldalon található összes termék saját márkájú, saját tervezésű és gyártású.

 

 

A CHRISTY DAWN ingyenes kiszállítást kínál Magyarországra?

A CHRISTYDAWN ingyenes szabványos kiszállítást kínál belföldi rendelésekhez mindaddig, amíg a rendelése nagyobb vagy egyenlő, mint 150 USD, ha gyorsított szállításra van szüksége, a költség 6 USD lehet, és ingyenes nemzetközi szállítások esetén a megrendelésének legalább 200 USD-nak kell lennie. kevesebb, a szállítási költség körülbelül 30 dollár lehet.

Fizethetek a CHRISTYDAWN-nál PayPal segítségével?

A CHRISTYDAWN-nál fizethet a PayPal digitális pénztárcáján, valamint hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express, Discover és QuadPay segítségével.

Hová írjam a kedvezménykupont a CHRISTYDAWN-ban?

A CHRISTYDAWN ügyfelei rendelkezésére áll, hogy beírják a vásárláshoz felhasználni kívánt kupont a jobb oldalon található mezőbe, amelyben fel kell tüntetniük a felhasználni kívánt kupon számát, az alkalmazás után folytatják a fizetést, és ezzel befejezik a vásárlást. .

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
ChristyDawn kuponkód

Különleges akciók és kuponok a CHRISTYDAWN Magyarországnál

Szeretne naprakész lenni a CHRISTYDAWN legújabb kuponjaival és promóciós ajánlataival kapcsolatban? Az alábbiakban a legfrissebbek listája található:

Promóciós kód CHRISTYDAWN 30% kedvezmény a már akciós termékekre
CHRISTYDAWN kupon ingyenes szállításhoz legalább 250 USD értékű rendelés esetén
CHRISTYDAWN kupon új vásárlóknak: 10% kedvezmény
CHRISTYDAWN kupon 15% kedvezmény az első online rendelésnél
A 15%-os CHRISTYDAWN promóciós kód a mai napon érvényes bizonyos termékekre

ChristyDawn Kupon

Egyéb hasonló üzletek