G2A Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponMost 15% kedvezménnyel ezt a G2A promóciós kód25 augusztus
promócióG2A Ajánlat: most akár 80% kedvezmény a Videó Játékok Gombok17 február

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

G2A áttekintés

A G2A ügyfelei számára azt kínálja, hogy kedvenc játékaikat a szerencsejáték-platformok által kínált áraknál jóval alacsonyabb áron birtokba vegyék. Emellett a billentyűrendszeren keresztül olyan játékokat is játszhat, mint például a Steam vagy az Origin, és ugyanazokat az előnyöket élvezheti, mint a játékok normál vásárlásakor. Ezenkívül, ha digitális terméket vásárolt a G2A-tól, és a telepítés és futtatás után úgy találta, hogy nem kompatibilis az eszközével, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy visszatérítse pénzét. Itt megvásárolhatja az összes kiegészítőt is, amely biztosítja a tökéletes játékélményt, konzoloktól, egerektől, billentyűzetektől, fejhallgatóktól, játékszékekig és még sok minden mástól.

Hasznos információk a G2A-ról

A G2A online áruházból vásárolt termékek digitális termékek, ezért nincs szükség szállításra. A fizetés visszaigazolása után azonnal megkapja a kulcsot, amely aktiválja a vásárolt játék vagy termék telepítését. Mindegyik termék garantálja a beruházás megtérülését, ha nem elégedett. Ha gyorsabban szeretne hozzáférni bárhonnan a fiókjához, és megkönnyíti a vásárlásokat, letöltheti a mobil alkalmazást, amely mind az iOS, mind az Android számára elérhető.
A boltban dedikált játékok találhatók RPG, Action & Shooter, Versenyzés, Stratégia, Kaland, Szimuláció, MMO, Sport és még sok más számára. A fizetés kizárólag online módon történhet, biztonságos fizetési módokon keresztül, bankkártyával, Visa, MasterCard, American Express, OpenBucks, Discover, PayPal, Bitcoin, JCB, PaySafe Card, AliPay és Skrill által.

Információ a G2A kuponkód használatáról

A G2A kuponkód használatához mindössze annyit kell tennie, hogy hozzáadja a termékeket a kosárba, és menjen a megerősítéshez, ahol az ablak bal oldalán egy speciálisan ezeknek a promóciós kódoknak szentelt terület látható. Ha érvényes, akkor a kupont automatikusan alkalmazzák, és értékét levonják a megrendelés teljes összegéből.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek