G2DEAL Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióAnti-vírus szoftver csak 29.99 EUR08 február
Kupon4% G2Deal.com promo kódot minden elem!07 november
KuponMost 18% - os kedvezmény minden WINDOWS Szoftver10 október

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

G2Deal Felülvizsgálat

Ennek az online áruháznak a csillagai az online játékok, amelyek több platformon elérhetők, mint például laptop, PC, xbox, Play Station, valamint olyan digitális platformokon, mint például a Steam, az Origin, az Uplay vagy a Battlenet. Ez utóbbi egyszerű online aktiválási rendszeren keresztül érhető el, közvetlenül a játék megvásárlását igazoló e-mailen keresztül. A játék műfajai a legkülönfélébbek, a sport, az akció, a lövöldözés, az FPS, a verseny, a szimulátor és a stratégiai játékok között. Mivel ezek digitális termékek, amelyek nem igényelnek fizikai másolatot, azonnal rendelkezésre állnak, közvetlenül a fizetés visszaigazolását követően. Bizonyos esetekben és bizonyos termékek esetében előnyt élvezhet egy próbaidőszak, amikor eldönti, hogy a termék megfelel-e az Ön igényeinek és a platformnak.

Hasznos információk a G2Dealról

Nem kell szállításra, nemcsak a beszerzési folyamat sokkal gyorsabb, de a költségek is csökkennek, tehát csupán a termékért kell fizetnie. Ha nem elégedett ezzel, akkor 14 munkanap áll rendelkezésre, kezdve attól a pillanattól, amikor átadja a birtokát, hogy kitöltse a visszatérítési űrlapot, és megszerezze a befektetését. Az a termék aktiválási kulcsát kínáló e-mail, amely legfeljebb 5 perc alatt megérkezik, miután a játékot bármelyik kiválasztott platformon használhatja. A G2Deal elfogadja, hogy az egyetlen fizetési mód az online, a Visa vagy a MasterCard által kibocsátott hitel- vagy betéti kártyán, valamint a PayPalon keresztül.

Információ a G2Deal kuponkód használatáról

A G2Deal kuponkód regisztrálásához és érvényesítéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy másolja a betűkből és / vagy számokból álló kódot, és adjon hozzá egy speciálisan kialakított dobozhoz, amely megtalálható a vásárlási folyamat végén, mielőtt kiválasztja a kívánt fizetési mód.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek