Kinguin Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promóció10% kedvezmény a kinguin.net09 Lehet
Kupon10% kedvezményt, ha ezt a KINGUIN kupon18 december
Kupon3% KINGUIN Promóciós Kódot a mai rendelés20 november

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Kinguin Felülvizsgálat

Az áruház az egyik legváltozatosabb játékcsaládból áll, amely több mint 30 kategóriát fed le, annak biztosítása érdekében, hogy bárki megtalálja a videojátékokat, ahogy szereti. A legsikeresebb játékkategóriák között szerepel akció, kaland, alkalmi, anime, co-op, szimulátorok, csaták, FPS, horror, verseny, sport és stratégia. Ezen túlmenően az üzletnek van egy egész kategóriája, amely a szoftverprogramokra szól. Ide tartoznak a Windows, az Office licencek, az internetes biztonsági programok, a víruskereső szoftverek és az iTunes ajándékkártyák.

Hasznos információk a Kinguinról

Az online áruház által kínált piaci szint alatt jó árakon kívül ingyenes technikai segítséget is kap, ha nem tudja telepíteni a programokat, vagy azok nem kompatibilisek. Továbbá, ha nem elégedett a termékkel, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és keressen megoldást pénzének visszaszerzésére. Annak a ténynek köszönhetően, hogy digitális terméket vásárol, nem kell sokáig várnia a videojátékok birtoklását, mint a fizikai termékeknél. A fizetés elfogadása után a vásárolt termékek azonnal elérhetők lesznek, akár az ügyfélszámlán, akár e-mailben, aktiválási vagy telepítési kód segítségével.
A Kinguin termékek fizetése csak online, az online biztonság elismert módszerein keresztül lehetséges. A legtöbb hitelkártyát és betéti kártyát elfogadják, a PayPallal és a banki átutalással történő fizetés néhány módjával együtt.

Információ a Kinguin kuponkód használatáról

A Kinguin kuponkód számos speciális webhelyen található, ezért ellenőriznie kell annak hitelességét és lejárati idejét, mivel csak egyszeri használatra érhető el. A kupont nem lehet elmenteni az ügyfélszámlán. Betű- vagy számkód formájában, és a beszerzési eljárás során külön szakaszba bevihető. Megerősítés után megkapja a végső árat, az alkalmazott százalékos engedmény alapján.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek