Reverb Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponREVERB kuponkód: takarítson meg 20% - ot a kiválasztott elemeken08 június
KuponSzerezzen akár 50% - ot ezzel a REVERB promóciós kóddal az új vásárlók számára10 július
KuponReverb kupon 50 USD feletti megrendelésekhez: Mentés 10 USD29 február
promócióGitár eladó reverb.com11 március

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a REVERB árul Magyarországnak

A REVERB-ot 2013-ban alapította David Kalt hangmérnök, aki elhatározta, hogy elindítja, és a REVERB létrehozására összpontosított, amely kifejezetten a zenészek számára biztosít online piacteret, ezért összpontosít a fogyasztói közösség kialakítására. vásárolni egyszerűen, egyszerűen és egyszerűen.

A REVERB-on nagyon sokféle cikkhez és inspirációhoz juthat, hiszen annak a helynek felel meg, ahol a berendezések iránti szenvedély összeköti a közösséget, legyen szó akár új használt berendezések felkutatásáról, akár régi felszerelésekről, a kezdetektől fogva. lényegében olyan csapatot alakított ki, amely segíti a zenészt.
A REVERB sokak számára inspirációt jelent, mivel eladásainak egy részét a REVERB Gives javára fordítják, amely a világ minden tájáról ad vissza ifjúsági zenei programokat a zene világának fejlesztésére.

A REVERB oldalon gitárokat, pedálokat és erősítőket, billentyűket és szintetizátorokat, például zongorákat, orgonákat, dobokat, fejeket, rúgódobokat, cintányérokat, pedálokat, dobpálcákat, felvevőberendezéseket, például mikrofonokat, felvevőberendezéseket, magnókat, stúdióbútorokat talál , hangszórók. , konverterek, DJ és audio berendezések, szaxofon, furulya, trombita, hegedű, harsona, népi hangszerek is, mint harmonika, mandolin, ukulele. A látható márkák között megtalálható a Pionner, Boss, Elektron, Casio, Kawai, Gibson, Squier, Keeley, JHS, Orange, Vox, Roland, Yamaha, Akai, Novation, Universal Audio, Radial, Zildjian, és sok más lehetőség közül választhat. láthatja.

Hogyan szállítja a REVERB a megrendeléseket Magyarországra?

A REVERB a USPS, a DHL, a FedEx és a UPS cégeket használja szállítmányaihoz, amelyek a termékei szállításának logisztikájáért felelnek.

Milyen kedvezményeket kínál a REVERB Magyarország?

Mivel a REVERB az eladók digitális piaca, nem talál kedvezményeket vagy árengedményeket, számos árat találhat a különböző szolgáltatóknál. A REVERB kuponnal kínált kedvezmények az induló ár maximum 30%-a.

Fizetési módok a REVERB Magyarországnál

A REVERB különféle fizetési módokat kínál fogyasztóinak, amelyek között megteheti Visa, MasterCard, Discover, American Express hitelkártyákkal, vagy ha úgy tetszik PayPal számlán keresztül.
  

Mennyi ideig tart a REVERB-ról rendelt termékek magyarországi kiszállítása?

A REVERB-on úgy becsülik, hogy a kiszállításaik 5-10 munkanapot vehetnek igénybe, mire célba érnek, de előfordulhatnak az egyes országokban a vámok miatti késések, amelyekben a szállítás akár 4 hétig is eltarthat.

A kuponok jelenleg elérhetőek a REVERB Hungary oldalon

Jelenleg számos promóciós ajánlat és kupon található a REVERB-tól, amelyeket a felhasználók világszerte felhasználhatnak. Néhány ilyen promóció az alábbiakban található:

10% REVERB kupon bármire érvényes
10% kedvezmény kupon + ingyenes szállítás
15% promóciós kód a kiválasztott termékekhez
10 USD kedvezménykupon 50 USD feletti rendelés esetén
Takarítson meg 20%-ot a REVERB rendeléseiből ma
Akár 30% kedvezmény akciós kuponnal

REVERB Magyarország Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálattal való kommunikációhoz szem előtt kell tartania, hogy a REVERB egy eladói piacnak felel meg, ezért közvetlenül arra az oldalra kell mennie, ahol a vásárlást végezte, és üzenetet kell küldenie az eladónak, mivel a kommunikáció közvetlenül az eladóval történik. akivel a vásárlás történt.

A REVERB kupon használatának előnyei Magyarországon

A zenekedvelők, -rajongók és -rajongók számára előnyt jelent a kedvezményes kuponok megszerzése és a vásárlásra való felhasználás, mivel olcsóbban többet vihetsz magaddal. A REVERB akciós kupon használatával a kezdeti ár 10-30%-át takaríthatja meg.

Hogyan tudok visszaküldeni Magyarországról a REVERB-ról rendelt terméket?

A REVERB egy eladókkal teli piacnak felel meg, ezért a visszaküldési politikák minden felhasználóra vonatkoznak, de ugyanúgy a fogyasztók védelme érdekében a REVERB azt mondja nekik, hogy a vásárlást a webhelyen vagy a mobilalkalmazáson keresztül kell végrehajtani. .

Exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

A REVERB oldalon az új ügyfelek élvezhetik az értékesítőik által kínált lehetőségeket. A mai REVERB üdvözlő kupon új vásárlóknak 10%-ot ér az első online rendelés esetén.

REVERB Magyarország a közösségi médiában

Ha meg szeretné tekinteni, melyek a közösségi médiára vonatkozó exkluzív kuponok és promóciós ajánlatok, javasoljuk, hogy tekintse meg a következő közösségi hálózatokat:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A REVERB által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A REVERB nem rendelkezik engedményekkel, mivel az eladók oldalának felel meg, és mindegyik árat helyez el a termékeire. A REVERB kupon által kínált maximális érték a hangszerek kezdeti árának 30%-a.

REVERB Magyarország kupon hírlevél feliratkozáshoz

Hírleveleikre feliratkozva hírleveleket kaphat a legrelevánsabb híreikről, interjúikról és exkluzív tartalmaikról. A REVERB promóciós kód azoknak, akik ma feliratkoznak a hírlevélre, 10% kedvezményt adnak.

Hasonló üzletek a REVERB-hoz

Vannak hasonló üzletek, ahol megtalálhatja, amire szüksége van, ha a REVERB nem azt kínálja, amit keres, vagy ha egyszerűen inkább összehasonlítja az árakat, ezek az Aliexpress, az AMAZON és az Ebay oldalak.
                                                          

REVERB Magyarország Kuponok BLACK FRIDAY-re

A REVERB-on a Black Friday alkalmával kínált kedvezmények akár 30%-ot is elérhetnek, és egy speciális promóciós kód segítségével kínálják a Black Friday ezen napjára.

Kupon a REVERB Magyarország részére 11.11

Akciós ajánlatokkal és a szokásos napi kuponokkal érkezik november 11.: 10% kedvezménykód mindenre és akciós ajánlatok akár 30% kedvezménnyel a kiválasztott termékekre.

Akciós kuponok a REVERB Magyarországról Cyber ​​​​hétfőre

Mivel a Black Friday utáni hétfő még csak most érkezett, továbbra is szuper kedvezmények vannak a REVERB-on: 10% kupon és akciós ajánlatok akár 30% kedvezménnyel.
 

REVERB Magyarország Kuponok karácsonyra

Ha tél van, karácsonyi kedvezmények is vannak a REVERB-on. Akár 30% akciós kuponok és akciós ajánlatok segítségével erre az év végére!

REVERB mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A REVERB webhelyen csak úgy értesülhet tartalmáról, ha letölti iPhone-ra az App Store-ból, Androidra pedig a Google Play-ről, mindent egy helyen élvezhet egyszerűen és egyszerűen.

Híres márkák a REVERB áruházban

A REVERB online piacként megtalálja, ahol eladhat és vásárolhat új és használt zenei berendezéseket, ezért szerezheti be a piac legjobb márkáit világszerte, mint például a Gibson, Roland, Boss, Pioneer, Fender, Vox, A Keeley, a Yamaha, az Arturia, a Focusrite, a Universal Audio, a Pearl többek között a boltjukat felkeresve megtalálhatja azokat.

 

 

A REVERB ingyenes kiszállítást kínál Magyarországra?

A REVERB-ben nem talál ingyenes szállítást, mivel ez egy olyan globális közösségnek felel meg, ahol használt és új zenei berendezéseket vásárolhat és adhat el, ezért a szállítási irányelvek attól függően változhatnak, hogy ki értékesíti a berendezést.

Fizethetek REVERB-ben PayPal segítségével?

A REVERB-ben elfogadott fizetési módok közül ezt a PayPal számláján keresztül, szabályszerűen igazoltan, gyorsan és egyszerűen megteheti, hiszen ehhez csak a kosárba kell helyeznie azokat a termékeket, amelyeket el szeretne vinni, és rá kell kattintania a fizetési lehetőségre, amelyre a rendszer irányítja. az oldalra a törlési folyamat befejezéséhez.

Hová írjam a kedvezménykupont a REVERB-ben?

A REVERB-ben még a fizetés megkezdése előtt beválthatja az ajándékutalványt, ehhez kattintson a kártya beváltása gombra, és újra bediktálja az oldalára, ahol meg kell adnia a szükséges adatokat.

Utoljára frissített kuponok: Ma
23 június 2024
Reverb Kuponkód

Akciók és speciális kuponok a REVERB Magyarországnál

A hangszerek árusítására szakosodott REVERB üzletben jelenleg nagyon érdekes promóciós ajánlatok találhatók:

10% REVERB kupon bármire érvényes
10% kedvezmény kupon + ingyenes szállítás
15% promóciós kód a kiválasztott termékekhez
10 USD kedvezménykupon 50 USD feletti rendelés esetén
Takarítson meg 20%-ot a mai REVERB rendeléseiből
Akár 30% kedvezmény akciós kuponnal

Reverb Kupon

Egyéb hasonló üzletek