AMAZON Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióKevesebbet költenek többet vásárolnak amazon.com25 június
promócióA nagy kiárusítás amazon.com04 február
promócióCumisüveg teal ajándék szett csak $1307 február
promócióLegjobb eladók a baba kategória-legjobb prces online07 február

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amazon Felülvizsgálat

Az Amazon ügyfeleinek lehetőséget kínál arra, hogy otthonuk kényelme alapján élvezhessék a bevásárlóközpont látogatásának hasonló vásárlási élményt. Itt található termékek művészethez és hobbikhoz, könyvek, ápolási és szépségápolási termékek, gyermekjátékok és kiegészítők, elektronika, háztartási gépek, bútorok, dekorációk, ruházat és lábbeli, ékszerek, kiegészítők és állati ételek, videojátékok, sporteszközök. és több. Nagy előnye, hogy ezen a webhelyen már több ezer hivatalos eladó van, így biztos lehet benne, hogy mindig megtalálja a kívánt terméket a raktáron. Ezenkívül az Amazon ügyfelek kedvezményes áron részesülnek az Amazon márkás szolgáltatási csomagokból, például a video- és audio streamingből.

Hasznos információk az Amazonról

A szállítás globálisan történik, és minden megrendeléshez külön szállítási díj szükséges, amely a megrendelt termékektől és a választott kézbesítési módtól függően 4 és 26 dollár között változhat, 2 és legfeljebb 31 nap közötti szállítási idővel , a helytől függően. A termékek visszaküldését a kézhezvételtől számított 30 napon belül lehet elvégezni, az összehasonlító által megadott vagy a termékkategóriához kapcsolódó feltételek mellett. A fizetés csak online, bankkártyával, Visa, Amazon Store Card, Amazon Credit Builder, MasterCard, EuroCard, Discover, American Express, Diner's Club, JCB, NYCE, STAR, UnionPay, Ajándékkártya, Amazon Pay, Amazon PayCode, valamint a PayPal vagy a készpénz visszafizetése.

Információ az Amazon kuponkódjának használatáról

A bevásárlókosárot mutató oldalon belül egy doboz található, amelyet kifejezetten egy Amazon kuponkód megadására terveztek. Ezt követően az érvényesítés után a kedvezményt automatikusan alkalmazzák a teljes kifizetésre.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek