eBay Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponeBay promóciós kód a kiválasztott elemekhez: 15% kedvezmény30 augusztus
KuponMegragad 20% kedvezmény kód at eBay.com18 november
KuponÉlvezze a 10% promóciós kódot a eBay.com kiválasztott elemek24 október
KuponKupon kód at eBay.com: extra 5% kedvezmény kiválasztott tételek28 október

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit az eBay árul Magyarországnak

Ezt a digitális platformot 1995-ben alapították, fő funkciója az internetes portálon keresztül történő kereskedés, hatalmas üzletként működik, nagyon könnyen és egyszerűen, hiszen vásárolhat vagy eladhat olyan tárgyakat, mint a régiségek, gyűjtemények, ingatlan, szépség és egészség, Ékszerek és órák, számítógépek, mobiltelefonok, fényképezőgépek, italok, könyvek, ruhák és lábbelik, videojátékok és sok más. Csak ki kell választania a kívánt lehetőséget.

Az aukción (kiárusításon) a tétel egy bizonyos időszakra szól, amikor több ajánlat érkezik, amelyek közül a legnagyobb veszi át az árut. A vásárláskor a termék fix árat tartalmaz. Az eBay-on naponta több millió tárgy található, a nagyvállalatok, például az IBM ezen a platformon értékesítik legújabb termékeiket. Bármely művelet végrehajtásához megfelelően regisztrálnia kell.

Hogyan szállítja ki az eBay a megrendeléseket Magyarországra?

A szállítási módok az eladó tartózkodási helyétől függően változhatnak, kezelhető a DHL-en, a Global Mail-en, a China Poston, a Spain Mail-en keresztül, valamint vannak olyan csomagok, amelyek gazdaságos 11-23 napos, Standard 5-10 napos, Expressz csomagok 1-3 napig és ugyanazon a napon.

Milyen kedvezményeket kínál az eBay Magyarország?

Az eBay a kiemelkedő ajánlatok és kedvezmények kategóriáját kínálja, itt 10 USD-NÉL ALACSONYABB opciót kaphat, mindegyik lapon az oldalon található összes kategóriából talál cikkeket.

Fizetési módok az eBay Magyarországon

Az oldalon található fizetési módok történhetnek bankkártyával, PayPal számlán keresztül, banki átutalással, utánvéttel, ehhez regisztrálni kell.
  

Mennyi ideig tart az eBay-ról rendelt termékek magyarországi kiszállítása?

Az eBay-on többféle szállítási szolgáltatás létezik, amelyeknél a megérkezési idő változhat, ezen kívül a célállomáson, ahová megy, ezek között szerepel a gazdaságos küldemény, amely 11-23 napig tarthat, a küldemény Normál, amely 5-10 munkanapig terjed, egy másik lehetőség az expressz szállítás, amely 1-3 napot vesz igénybe, és a leghatékonyabb aznap.

A kuponok jelenleg elérhetőek az eBay Magyarországon

Ezen a héten további kuponok és promóciós ajánlatok érhetők el az eBay oldalon. Az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb eBay promóciós ajánlatokat és kuponokat.

 • Promóciós kód eBay 10% kedvezménnyel
 • Takarítson meg 15%-ot egy promóciós kóddal
 • Ruházati kedvezmények akár 65% kedvezménnyel.
 • Akciós ajánlat 67% kedvezmény a felújított telefonokra
 • 5 dollár kedvezményes kupon új felhasználóknak
 • Akár 50% kedvezmény a szezonális termékekre

eBay Magyarország Ügyfélszolgálat

Az eBay-nak nincs telefonszáma, ha bármilyen kérdése, megjegyzése vagy javaslata van, azt e-mail-címén keresztül kell megtennie, vagy jelentkezzen be fiókjába.

eBay kupon használatának előnyei Magyarországon

Az eBay-on található kuponok használatával számos előnyhöz juthat, mivel minden kategóriából sokféle terméket szállíthat, kevesebbet költve, mint gondolná, a legtöbbet kihozva a kedvezményből, és egyetlen vásárlással globalizálhatja, amire szüksége van. A promóciós kuponokkal járó kedvezmények akár 5 dollárt is elérhetnek, és akár 60% kedvezményt is kaphatnak a promóciós ajánlatból.

Hogyan küldhetek vissza Magyarországról az eBay-ra rendelt terméket?

Az eBay webhelyen egy cikk visszaküldéséhez be kell lépnie a Vásárlási előzmények részbe, és ki kell választania a tétel visszaküldésének lehetőségeit, valamint annak okát, ehhez közvetlenül az eladóval kell kapcsolatba lépnie, és ő jelzi a követendő lépéseket, mivel minden múlhat az eladó által meghatározott visszaküldési szabályzaton.

Exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az új eBay-fiók látogatói mostantól 5 dollár értékű ajándékutalványt kaphatnak.

eBay Magyarország a közösségi oldalakon

Jelenleg az eBay közösségi oldalain nem rendelkezik akciós kuponokkal, csak a termékeiről, azok árairól, valamint az általa kínált termékekkel kapcsolatos érdeklődési körökről szóló fórumokon tud tájékozódni.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Az eBay által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Az eBay-on nagyon jó áron és kedvezményekkel, valamint sokféle engedményhez juthat termékekhez, amelyek az eladótól függően változhatnak. Lehetnek 10%, 5% vagy legfeljebb 60%, kapsz egy lapot is, ahol megtalálhatod a 10 USD alatti termékeket.

Kupon az eBay Magyarországról hírlevél feliratkozáshoz

Ha feliratkozik az eBay hírlevélre, e-mailben 5 dollár kedvezményes promóciós kupont kap az első megrendelés után.

Az eBay-hoz hasonló üzletek

Az eBay webhely meglátogatásával sokféle termékhez juthat hozzá, ugyanúgy, ha úgy tetszik, más hasonló oldalakat is felkereshet, ahol végtelen számú ajánlatot és hasonló termékeket vásárolhat, a felkereshető oldalak az Aliexpress.com, Amazon.com, GearBest. com
                                                          
 

eBay Magyarország Kuponok BLACK FRIDAY-re

Black Friday-től akár 60% kedvezményt kaphat az ezen az online piactéren megjelenő promóciós ajánlatokból. Ezenkívül egy kedvezményes kupon 5 dollár kedvezményt hozhat.

Kupon az eBay Magyarország számára 11.11

11.11 óta az eBay legtöbb termékkategóriájában kedvezmények vannak. Akár 50%-os közvetlen kedvezmény, valamint 5 és 10 dollár értékű kuponok, amelyeket csak ma használhat fel.

Akciós kuponok az eBay Magyarországról Cyber ​​​​hétfőre

Ha Cyber ​​​​hétfő van, akkor ez az év legnagyobb akciós ajánlata az eBay-on. Ma akár 80%-os, az eBay Cyber ​​​​Monday kuponokat pedig 5 dollár, illetve 10%-os kedvezménnyel kaphatja meg.
 
 

eBay Magyarország Kuponok karácsonyra

Karácsonykor szuper kedvezményeket kapsz az eBay nemzetközi online kereskedési platformon. 5 USD értékű kuponok új ügyfeleknek, 5% és 10% meglévő ügyfeleknek, valamint promóciós ajánlatok, amelyekkel az eredeti ár 75% -át megtakaríthatja.

eBay mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Az eBay lehetővé teszi felhasználóinak, hogy bármikor és bárhol rendelkezzenek a mobilalkalmazással, mivel iPhone-ra kínál mobilalkalmazást az App Store-ból és Androidra a Google Playről, innen mindent megvásárolhat és kereshet egy helyen.

Híres márkák az eBay áruházban

Az eBay-on megtalálható több száz termék közül néhány híres márkát megemlíthetünk közülük, például Adidas, Access, Boucheron, Crocs, Chicco, Dolphin, Escada, Fuji, Gillette, H&M, Huawei, IBM, Ikea, Kodak, JVC, Lexmark, Omega, Pioneer, Sanyo, Tissot, Vodafone, Vichy, Whirlpool, Xiamoi, Zaful többek között, amelyeket az oldal meglátogatásával kaphat meg.

 

Az eBay ingyenes kiszállítást kínál Magyarországra?

Az eBay egy olyan oldalnak felel meg, amelyen több száz eladó és vevő található, akik eltérően dolgoznak, ezért vannak olyan küldemények, amelyeket ingyenesen kaphat meg, mivel néhányat törölni kell, mivel minden a kereskedési szabályzattól függ.

Fizethetek az eBay-on PayPal segítségével?

Az eBay oldalon PayPal-on keresztül is fizethet, ez csak bizonyos országokban, ez a fizetési mód csak akkor lesz használatban, ha az eladó elhelyezi, ez a fizetés gyorsan és biztonságosan történik a fiókján keresztül, miután kiválasztotta az árut el szeretné venni, kattintson a fizetési módok gombra, válassza ki a PayPal-t, és a lépések végrehajtásához és a vásárláshoz irányítja az oldalra.

Hová írjam a kedvezménykupont az eBay-on?

Az eBay-on, miután kiválasztotta mindazt, amit el szeretne vinni, és a kosárba kell lépnie az elálláshoz, ebben az ablakban megjelenik a fizetési és szállítási mód, ezen kívül egy doboz, ahol el kell küldenie jelentkezzen a kuponkód feltüntetésére.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024

Promóciók és speciális kuponok az eBay Magyarországon

Időnként az eBay promóciós ajánlatokat és kedvezményes kuponokat kínál különböző engedményértékekkel. Itt található a legnépszerűbb kuponok és promóciós ajánlatok listája:

 • Promóciós kód eBay 10% kedvezménnyel
 • Takarítson meg 15%-ot egy promóciós kóddal
 • Ruházati kedvezmények akár 65% kedvezménnyel.
 • Akciós ajánlat 67% kedvezmény a felújított telefonokra
 • 5 dollár kedvezményes kupon új felhasználóknak
 • Akár 50% kedvezmény a szezonális termékekre

Egyéb hasonló üzletek