eBay Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióTrükk vagy kezelés stílusban ebay.com11 október
promócióAkár 50% kedvezmény az Arlo-n02 július
promóció30% kedvezmény játékok ebay.com30 január
promócióNaponta foglalkozik az Ebay-en08 március

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

eBay Felülvizsgálat

Az ügyfelek többsége, akik az eBay-en vásárolnak, ezt az online áruházat választják, mert állandóan kedvezményeket kapnak, amelyeket egyéb kedvezmények is tartalmaznak. Ezek magukban foglalják a termékek ingyenes kiszállítását, a pénzvisszafizetési garanciát, a legújabb trendekhez való hozzáférést és a személyre szabott ajánlatokat minden igény és költségvetés típusa szerint. Az eBay a családod bevásárlóközpontja, mert minden tag megtalálhatja azt, amire szüksége van, talán még többet is. Vásárolhat az elektronika, a divat, a szépségápolás és a szépség, az autó-motorkerékpár, a sportfelszerelés, az otthoni és a kertészeti termékek osztályán. A közelmúltban bevezették egy új kategóriát, amelyet kifejezetten gyűjtőknek szenteltek, szüreti tárgyakkal és nemcsak a hobbik kielégítésére.

Hasznos információk az eBay-ről

Ez az online áruház lehetőséget ad arra, hogy minden szükséges terméket vásároljon, akár a mindennapi életben, akár alkalmanként, ugyanabból a helyről. Ezen felül széles körű előnyöket kínál ügyfeleinek, amelyek segítenek nekik az igényeikhez és lehetőségeikhez igazított vásárlási élmény megszerzésében.

A termékek visszaküldéséhez forduljon az eladóhoz, aki megoldást kínálhat: megváltoztathatja vagy cserélheti ki, vagy visszatérítheti a pénzt. Ha 3 nap elteltével nem születik megállapodás, akkor segítséget kap a probléma megoldásában az eBay csapata. Vigyáznia kell, mert minden egyes másik eladótól származó terméknek megvan a saját visszatérési politikája, és ha nem felel meg az említett időszakon belül, a visszaküldés már nem érvényes.
Az eBay, akárcsak az ország legtöbb online áruháza, nem fogadja el a készpénzes termékek fizetését. Kedvenc termékeinek megvásárlásához hitelkártyával vagy bankkártyával kell rendelkeznie.

Információ az eBay kuponkód használatáról

Az eBay kuponkód megadható a fizetési mód kiválasztásakor. Mielőtt teljesítené a megrendelést, a megrendelés alatt láthatja a kifejezetten erre a promóciós kódra tervezett mezőt. Csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja ebbe a helybe a másolt kódot a rendeltetési helyről, majd a csökkentést automatikusan alkalmazza.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek