Snidel Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióPromo for SNIDEL.com: ingyenes szállítás érdekében több mint USD20027 június
KuponSNIDEL.com 10% promóciós kód első rendelési hírlevél16 július
KuponVegyünk 15% promóciós kódot SNIDEL.com elemek kiválasztása15 július

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a SNIDEL árul Magyarországnak

A SNIDEL 2005-ben született Japánban, amely a kultúrát eleganciával hozza el vásárlóihoz, mint ötlet, ahol egyedi stílusokat kaphat, amelyek kiemelhetik vásárlói sziluettjét és szépségét.

A SNIDEL, mint japán márka, különböző ázsiai országokban kínál üzleteket, de 2018-ban megnyitotta első kontinensen kívüli üzletét az Egyesült Államokban, New York City-ben, és a dizájnokat más határokra is kiterjesztette.

A SNIDEL kollekciós termékeket kínál ügyfeleinek olyan márkákkal együttműködve, mint a Fila, Reebok, Puma, Red Hot Chill Peppers, Tweety stb.

A SNIDEL ruhákat, szoknyákat, farmert, kombinékot, kötöttárut, utcai ruházatot, nadrágot, kézitáskát, minitáskát, crossbody-t, táskát, kuplungot, táskát, cipőket, csizmákat, papucsokat, szandálokat, kiegészítőket, fülbevalókat, nyakláncokat, gyűrűket, sapkákat árul.

Hogyan szállít az SNIDEL Magyarországra

A SNIDEL-nál termékeit 2-5 munkanapon belül szállítják ki, és azokat logisztikai cégek szállítják ki, mint például a DHL Express és a UPS Ground.

Milyen kedvezményeket kínál a SNIDEL Magyarország?

A SNIDEL 10% kedvezményt kínál ügyfeleinek.

Fizetési módok a SNIDEL Magyarországnál

A SNIDEL webhelyen történő fizetést megteheti fő hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express, Discover, vagy PayPal, Gpay vagy Shop Pay segítségével.
  

Mennyi ideig tart a SNIDEL-ról rendelt termékek Magyarországra szállítása?

A SNIDEL-nál az Ön küldeményeit a Yamato Transport szállítja, és csak Japánban szállítja, és a becsült szállítási idő 5 és 7 munkanap között van.

A kuponok jelenleg a SNIDEL Hungary oldalon érhetők el

Itt található néhány elérhető SNIDEL promóciós ajánlat és kupon lista:

10% SNIDEL kupon a rendeléséhez
Promóciós kód 10% kedvezménnyel
Akár 40% kedvezmény a kiválasztott termékekre
15% kedvezményt kap erre a promóciós kuponra
Kupon akár 35% kedvezménnyel a tartozékokra SNIDEL

SNIDEL Magyarország Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálattal kapcsolatba léphet a 0120655801-es telefonszámon 10:00 és 18:00 óra között, ha úgy tetszik, online chaten vagy egy kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

SNIDEL kupon használatának előnyei Magyarországon

A SNIDEL-on található kedvezményes kuponok felhasználásával számos előnnyel rendelkezik, amelyek között megemlíthetjük, hogy mennyit takarít meg a vásárlás során, a vásárlások megtakarítása egy második előnyt jelent, amely megfelel egy másik termék vásárlásának, azt is megemlíthetjük, hogy minőségi cikkeket és divatot kapsz.

Hogyan tudok visszaküldeni Magyarországról a SNIDEL-ról rendelt terméket?

A SNIDEL webhelyen történő visszaküldéshez fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ahol tájékoztatják a folyamat minden lépéséről, figyelembe kell vennie, hogy a tételeknek használaton kívül kell lenniük, fel kell tüntetni a címkéket, tudnia kell, hogy Az interneten vásárolt termékeket az üzletben nem lehet visszaküldeni.

Exkluzív SNIDEL kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az új vásárlók az elérhető kedvezményeket, valamint az ajándékkupont is igénybe vehetik regisztrációkor.

SNIDEL Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon a legfrissebb kollekcióbemutatókkal kapcsolatos információkon túl a legújabb promóciós ajánlatokat is felfedezheti.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A SNIDEL által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A SNIDEL jelenleg maximum 30%-os engedményt kínál.

SNIDEL Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

A regisztrációval értesítő hírleveleket kaphat a frissítésekről és ajánlatokról, valamint 5 dolláros kupont is kaphat.

A SNIDEL-hoz hasonló üzletek

A SNIDEL-hoz hasonló üzletek vannak, ahol hasonló termékekhez lehet hozzájutni, ezek árait és kiszállításait, illetve a kedvezményeiket is érvényesíteni tudják, ezek az üzletek lehetnek Arket.com, Forever21.com, Weekday.com

SNIDEL Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

A SNIDEL-nál a Black Friday kedvezményeket a Hálaadás ünnepe másnapján ünneplik, és ezen ünnep alatt verhetetlen árengedményeket találhat termékeikre, ezek a kedvezmények 70% és 75% között lehetnek, emellett élvezheti az elérhető 5%-os kuponokat .

Kupon a SNIDEL Magyarország számára 11.11

A SNIDEL-ban ezeket a kedvezményeket november 11-én ünnepeljük, ezen az értékesítési ünnepen kiváló akciókat, valamint nagyon jó kedvezményeket fedezhet fel, melyeket akár 40%-kal is meg lehet szerezni.
  

SNIDEL Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A SNIDEL-nál ezeket a kedvezményeket a fekete pénteket követő hétfőn ünnepeljük, ennek ünnepe alatt hatalmas, akár 75%-ot is elérő kedvezményeket kaphat, mellyel online vásárolhat.
 

SNIDEL Magyarország kuponok karácsonyra

A december hónapban megünnepelt karácsonyi kedvezmények idején a SNIDEL szezonális termékei vásárlásaira kedvezményeket kínál, melyeket ezekre az időpontokra 35%-kal, illetve 40%-kal élvezhet, emellett megtalálja azokat a kedvezményeket és ajánlatokat is, amelyeket a következő időszakokban kapott. Az ünnep.
   

SNIDEL mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A SNIDEL jelenleg nem rendelkezik mobilalkalmazással.

A SNIDEL áruházban értékesített híres márkák

A SNIDEL-nál minden termék megfelel a saját márkájának.

 

 

Ingyenes kiszállítást kínál a SNIDEL Magyarországra?

A SNIDEL ingyenes szállítást kínál felhasználóinak, de ehhez a vásárlásnak nagyobbnak kell lennie, mint 25 USD, ha kevesebb, akkor a szállítási díj 4 USD.

Fizethetek a SNIDEL-nél PayPal segítségével?

A SNIDEL jelenleg nem fogad el PayPal-on keresztüli fizetést, de ezt megteheti Melpay-en, PayPay-en vagy hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, JCB, American Express és Diners Club segítségével.

Hová írjam a kedvezménykupont a SNIDEL-nél?

A SNIDEL-ben az akciós kupon megírásához a kosárba kell lépnie, hogy az itt található oldalra kerüljön, a jobb alsó részben talál egy dobozt, amelyben meg kell adnia a felhasználni kívánt kupon számát.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
Snidel kuponkód

Különleges akciók és kuponok a SNIDEL Magyarországnál

Szeretne naprakész lenni a SNIDEL legújabb kuponjaival és promóciós ajánlataival? Az alábbiakban a legfrissebbek listája található:

10% SNIDEL kupon a rendeléséhez
Promóciós kód 10% kedvezménnyel
Akár 40% kedvezmény a kiválasztott termékekre
15% kedvezményt kap erre a promóciós kuponra
Kupon akár 35% kedvezménnyel a tartozékokra SNIDEL

Snidel Kupon

Egyéb hasonló üzletek