The Hip Store Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióPromo for TheHipStore.co.uk: 15% kedvezmény hírlevél feliratkozás10 július
promócióTheHipStore.co.uk kupon: akár 50% kedvezmény eladó tételek13 július

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a THEHIPSTORE árul Magyarországon

A THEHIPSTORE egy férfi és női termékeket árusító üzlet, ahol minőségi termékeket szerezhet be a legjobb nemzetközileg elismert híres tervezőktől.
A THEHIPSTORE-on megtalálható híres márkák közül néhány: Norse Projects, Universal Works, Patagonia, Stussy, Adidas Original, Asics, Converse, New Balance, Nike, Reebok, Barbour, Polo Ralph Lauren, The North Face, Klean Kanteen, Kinto, Braun, Champions, Dr. Martens, Lee, Levi's, Lacoste, Puma, Ray Ban, Timex, Veja.

A THEHIPSTORE kabátokat, pulcsikat, mellényeket, pólókat, kötöttárukat, ingeket, nadrágokat, csizmákat, szandálokat, cipőket, edzőcipőket, táskákat, sapkákat, kesztyűket, napszemüvegeket, sálakat, zoknikat, hátizsákokat, cipókat, válltáskákat árul.

Hogyan szállít a THEHIPSTORE Magyarországra

A THEHIPSTORE a termékeinek kézbesítésében együttműködik olyan futárcégekkel, mint például a Hermes, a DPD, amelyek a becsült szállítási időt 1 és 5 munkanap között végzik, az Egyesült Királyságba történő szállítások esetében pedig nemzetközi kézbesítés esetén az idő 5 és 10 munkanap között változhat. napok.

Milyen kedvezményeket kínál a THEHIPSTORE Magyarország?

A THEHIPSTORE egy Kedvezmény kategóriát kínál ügyfeleinek, amelyben minden olyan terméket megtalálnak, amely akár 50%-os kedvezménnyel is elérhető.

Fizetési módok a THEHIPSTORE Magyarországnál

A THEHIPSTORE oldalon történő vásárlások kifizetése nagyon egyszerű lépés lehet, mivel különböző módokat tesz elérhetővé ügyfelei számára, köztük a hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express vagy a digitális PayPal pénztárcáján keresztül kibocsátottakat. valamint az Apple Pay-en vagy a Klarnán keresztül.
  

Mennyi ideig tart a THEHIPSTORE-ról rendelt termékek Magyarországra szállítása?

A THEHIPSTORE webhelyen az egyesült királyságbeli kiszállítások esetében a megérkezés becsült ideje 3 és 5 munkanap között van normál szállítás esetén, nemzetközi szállítások esetén a szállítások a rendeltetési országtól függően változhatnak, és becslések szerint 10 munkanapig tartanak. A THEHIPSTORE futárral működik együtt cégek DPD, DHL, Skynet, Dpex.

A kuponok jelenleg elérhetőek a THEHIPSTORE Hungary oldalon

Itt található néhány elérhető THEHIPSTORE promóciós ajánlat és kupon lista:

Promóciós kód THEHIPSTORE 20% kedvezmény
10%-os kuponkód THEHIPSTORE
15% kedvezmény kód minden termékre a THEHIPSTORE áruházban
Ingyenes szállítás THEHIPSTORE kuponnal
20% kedvezmény a cipőkre a THEHIPSTORE kuponnal

THEHIPSTORE Magyarország Ügyfélszolgálat

Ha kapcsolatba szeretne lépni az ügyfélszolgálattal, ezt megteheti közösségi hálózatairól, például a Facebookról, a Twitterről vagy az oldalának kapcsolatfelvételi űrlapjáról, de megteheti az info@THEHIPSTORE e-mail címre is küldve.

A THEHIPSTORE kupon magyarországi felhasználásának előnyei

A THEHIPSTORE webhelyen felhasználható kuponok megszerzésének megvannak a maga előnyei, mivel lehetővé teszi, hogy olcsóbban szállítson termékeket, mint gondolta. A legjobb az egészben az, hogy lehetőséget és előnyt ad, hogy más termékeket vásárolhat alacsonyabb áron, mint gondoltad.

Hogyan küldhetek vissza Magyarországról a THEHIPSTORE oldalról rendelt terméket?

A visszaküldésre a megrendelés kézhezvételétől számítva 28 munkanap áll rendelkezésére, ehhez csak a megrendelésével együtt kapott visszaküldési lapot kell kitöltenie, és azt a visszaküldendő csomagban feltüntetni, ahogyan regisztrálnia kell a visszaküldését az oldaláról vagy az ügyfélszolgálatnak küldött e-mailben, ahol meg kell adnia az okot és a visszaküldendő tételeket, másik lehetőség, hogy közvetlenül a legközelebbi üzletbe tér vissza.

Exkluzív kupon THEHIPSTORE új vásárlóknak Magyarországon

A THEHIPSTORE új vásárlói élvezhetik elérhető akcióikat, valamint 10%-os ajándékukat regisztrációkor.

THEHIPSTORE Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon a legfrissebb kollekcióbemutatókkal kapcsolatos információk mellett a legújabb promóciós ajánlatokat is felfedezheti.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A THEHIPSTORE által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Az elérhető kedvezmények széles választékából termékeikből maximum 73% kedvezményt kaphat.

THEHIPSTORE Magyarország kupon hírlevél feliratkozáshoz

Feliratkozással hírleveleket kaphat soron következő kollekcióikról, trendjeikről, elérhető ajánlataikról és kedvezményeikről, valamint 10%-os kedvezménykupont.

A THEHIPSTORE-hoz hasonló üzletek

Vannak a THEHIPSTORE-hoz hasonló üzletek, ahol megtalálhatsz néhány hasonló terméket, amelyekkel tetszés szerint alakíthatsz ki bizonyos stílusokat és kombinációkat, egy másik lehetőség a szállítási költségek vagy kedvezmények megtekintése, ezek az üzletek a TheCoutureClub.com, PixieMarket.com, boohooMan.com

THEHIPSTORE Magyarország BLACK FRIDAY kuponok

A THEHIPSTORE-nál a Black Friday akció ünnepe alatt megakedvezményeket kaphatsz termékeikre, melyek 70% és 80% között érhetők el, ezen felül hihetetlen 5% és 10% közötti kuponokat is élvezhetsz.

Kupon a THEHIPSTORE Magyarország részére 11.11

A THEHIPSTORE oldalon nagyon szembeötlőek a 11.11-i kedvezmények, hiszen ezen a kiárusítási ünnepen nagyon jó árengedményeket talál a termékeikre, melyeket 55%-kal kaphat meg, valamint olyan promóciókat és ajánlatokat, amelyeket nem hagyhat ki.
  

THEHIPSTORE Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A THEHIPSTORE számára a Cyber ​​​​hétfő ünnepe az egyik legfontosabb az év során, hiszen ebben a hónapban új kedvezményekkel készülnek az online vásárlások esetén, ezért csodálatos, 75% és 85% közötti kedvezményeket élvezhet. %, ezen a napon további 5%-os kedvezményes kuponokat találsz.
 

THEHIPSTORE Magyarország kuponok karácsonyra

December hónapra a THEHIPSTORE oldalon megtalálja a karácsonyi kedvezményeket, ahol nagyon jó akciókat és ajánlatokat kaphat az adott időpontra, emellett a THEHIPSTORE nagyon jó kedvezményeket biztosít egyes árucikkeire ezeken az ünnepségeken. 50% közé kerülhet
   

THEHIPSTORE mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Jelenleg a THEHIPSTORE oldalon nincs letölthető mobilalkalmazás.

Híres márkák árusítása a THEHIPSTORE Áruházban

A THEHIPSTORE-on megtalálható híres márkák közül néhány: Norse Projects, Universal Works, Patagonia, Stussy, Adidas Original, Asics, Converse, New Balance, Nike, Reebok, Barbour, Polo Ralph Lauren, The North Face, Klean Kanteen, Kinto, Braun, Champions, Dr. Martens, Lee, Levi's, Lacoste, Puma, Ray Ban, Timex, Veja.

 

 

A THEHIPSTORE ingyenes kiszállítást kínál Magyarországra?

Jelenleg a THEHIPSTORE nem rendelkezik ingyenes szállítással, és a szállítások költsége 3,99 GBP-ig terjedhet

Fizethetek a THEHIPSTORE-ban PayPal segítségével?

A THEHIPSTORE-ban fizetheti vásárlásait a PayPal digitális pénztárcáján, valamint hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express vagy Apple Pay és Klarna segítségével.

Hová írjam a kedvezménykupont a THEHIPSTORE-ban?

A THEHIPSTORE-ban a vásárló, miután kiválasztotta a megvásárolni kívánt termékeket, a bevásárlótáskához kell mennie, hogy kifizesse a termékét, melybe a bal oldali oldal alján lesz egy doboz, amelybe be kell írnia a kupon számát. szeretnél jelentkezni.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
The Hip Store kuponkód

Különleges akciók és kuponok a THEHIPSTORE Magyarországnál

Szeretne naprakész lenni a THEHIPSTORE legújabb kuponjaival és promóciós ajánlataival? Az alábbiakban a legfrissebbek listája található:

Promóciós kód THEHIPSTORE 20% kedvezmény
10%-os kuponkód THEHIPSTORE
15% kedvezmény kód minden termékre a THEHIPSTORE áruházban
Ingyenes szállítás THEHIPSTORE kuponnal
20% kedvezmény a cipőkre a THEHIPSTORE kuponnal

The Hip Store Kupon

Egyéb hasonló üzletek