airmalta Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióKedvezményes viteldíjak akár 40% - a az Air Malta!01 február
promóció10% kedvezményt közvetlen járat Máltára a kiválasztott foglalás03 március

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Az Air Malta kínálata

Az Air Malta 1947-ben kezdte meg működését mindössze két lízingelt repülőgéppel, amelyekkel egész Európában kínálja szolgáltatásait. Málta egyetlen nemzeti légitársaságaként ma már több mint 150 célállomásra repül Európa-szerte, Észak-Afrikában és a Földközi-tenger keleti részén, 7 Airbus A320-as repülőgépből álló flottájával.

Az Air Malta hálózatán keresztül összeköti a szigetet a főbb repülőterekkel, a legjobb minőséget, hatékonyságot és kényelmet kínálva minden egyes útja során, a legmodernebb berendezésekkel elégedett utasokat tartva, emellett teher- és futárpostát is szállít, emellett kapcsolatban áll a nemzeti hatóságokkal, mivel többek között külföldi kezelésekre hordágyon szállítja a betegeket, inkubátorokat és orvosi anyagokat.

Az Air Malta által kínált úti célok között szerepel Madrid, London, Róma, Párizs, München, Amszterdam, Zürich, Prága, Milánó, Tel Aviv, Lisszabon, Nápoly, Genf, Bécs és sok más lehetőség.  

Hogyan szállítja a repülőjegyeket az Air Malta

Az Air Malta-ban vásárolt jegyeket azon az e-mailen keresztül küldjük, amellyel a vásárlást végeztem, egy másik lehetőség a mobilalkalmazásból vagy a jegyen keresztül, amikor az értékesítési irodákban vásárolt jegyet.

Milyen kedvezményeket kínál az Air Malta?

Az Air Malta jelenleg a következő kedvezményeket kínálja:

15% kedvezmény autóbérlés esetén.

11% kedvezmény a manchesteri repülőjegyek korai foglalásakor.

34% kedvezmény online foglalás esetén a rövid pihenésre vonatkozó akciók esetében.

50% kedvezmény kiválasztott úti célokra online foglalás esetén.

 Fizetési módok az Air Malta oldalon

Az Air Malta jelenleg hitelkártyákat, például Visa, MasterCard és American Express kártyát fogad el fizetési módként, egyéb fizetési módként a készpénzt is elfogadja, de ez csak az értékesítési pontoknál lehetséges.

Mennyi ideig tart az Air Malta-on vásárolt jegyek kiszállítása?

Az Air Malta-on vásárolt e-jegyek szállítási ideje mindössze néhány perc, amíg a fizetés ellenőrzése megtörténik.

Az Air Malta-on jelenleg elérhető kedvezményes kuponok

Az Air Malta-on jelenleg elérhető kedvezményes kuponok között szerepelnek a következők.

Promóciós kupon 15% a KMVAL15OFF kód alkalmazásával.

Esküvők 10%-os promóciós kupon a malta kód alkalmazásával.

25%-os promóciós kupon a kiválasztott csomagokra az EXTRAS kód alkalmazásával.

Air Malta ügyfélszolgálat

Az Air Malta oldalon elérhető ügyfélszolgálat különböző csatornákon keresztül érhető el, az egyik ezek közül a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül vagy a 35621662211 telefonszámon történő hívással, valamint a customercare.airmalta@Air Malta e-mail címen történő e-mail küldéssel.

Az Air Malta utalvány használatának előnyei

Az Air Malta kuponok használatának előnyei közül az egyik az, hogy pénzt takaríthat meg a kiválasztott szolgáltatás kifizetésekor.

Hogyan tudom visszaváltani az Air Malta-on vásárolt jegyet?

Az Air Malta ügyfeleinek, akik le szeretnék mondani a foglalásukat, az ügyfélszolgálattal kell felvenniük a kapcsolatot, egyes viteldíjak extra díjakat tartalmazhatnak a lemondásért.

Exkluzív kupon új vásárlóknak az Air Malta-on

Az Air Malta oldalon az új vásárlók foglalhatnak és spórolhatnak a mindenkori akciókkal.

Air Malta a közösségi hálózatokon

Az Air Malta-on a vásárlók megtalálhatják a közösségi hálózatokon elérhető promóciókat, valamint a legjobb alternatívákat, amelyeket ez kínál az utazásukban, legyen szó akár városnézésről vagy tájakról, gasztronómiáról, többek között.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Az Air Malta által a vásárlóknak kínált maximális kedvezmény.

Az Air Malta maximális kedvezménye jelenleg 50%, amely az online platformján elérhető a kiválasztott célállomásokra szóló jegyek megvásárlására.

Air Malta kupon a hírlevél feliratkozáshoz

Az Air Malta hírlevélre újonnan feliratkozók folyamatosan értesülhetnek az Air Malta által kínált promóciókról, mivel a hírlevélről szóló értesítésükben tájékoztatást kapnak az exkluzív ajánlatokról, kuponokról és kedvezményekről.

Az Air Malta-hoz hasonló légitársaságok

Számos hasonló üzlet kínálja az Air Malta szolgáltatásait, amelyeket az ügyfelek meglátogathatnak, és megnézhetik az általuk kínált lehetőségeket, ezek között lehet az Iberia.com, Alitalia.com AirEuropa.com.

Air Malta fekete péntek kuponok

Az Air Malta ügyfelei az év során elérhető legjobb kedvezmények élvezhetik a foglalásokat a legjobb árakkal, amelyek a Black Friday ünnepi leárazások során elérhetőek, amelyek ezen a napon akár 65%-os kedvezményeket, valamint akár 15%-os kedvezményeket biztosító kuponokat is elérhetnek.

Air Malta kuponok a 11.11-hez

Air Malta van a november hónapban 11.11 kedvezményes értékesítési ünnep, amelyben akciók lesznek elérhetőek a szolgáltatások elérhető, amelyek lehetnek a kapcsolatok vagy a szolgáltatások, amelyek megtalálhatóak, amelyekben a kedvezmények akár 50%, valamint kuponok 5%.

Air Malta kuponok Cyber hétfőn

Az Air Malta egyik legfontosabb vásárlási ünnepe megfelel a Cyber Monday értékesítési ünnepnek, és az, hogy ezen a napon az exkluzív kedvezmények az online foglalásokra vonatkoznak, ahol megtalálható néhány 75% -ban elérhető kedvezmény, valamint további 12% -os kuponok.

Air Malta karácsonyi kuponok

Ahhoz, hogy élvezze a legjobb ünnepek Air Malta kínál ügyfeleinek a legjobb kedvezmények állnak rendelkezésre a december hónapban, amelyben ünnepeljük az ünnepek és a családi ünnepek, amelyekre kuponokat kínálnak 3% -tól és a rendelkezésre álló kedvezmények akár 45% -ig.

Air Malta mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Az Air Malta nem rendelkezik mobilalkalmazással.

Az Air Malta által kiszolgált híres úti célok

Az Air Malta által kínált úti célok között szerepel Madrid, London, Róma, Párizs, München, Amszterdam, Zürich, Prága, Milánó, Tel Aviv, Lisszabon, Nápoly, Genf, Bécs és számos más lehetőség.

 

 

How can I cancel a plane ticket ordered on AirMalta.com?

Cancellation of a trip can be made up to one day before the flight date, by contacting the customer service at the call center service.

How can I return a plane ticket from airmalta.com?

The services purchased from the Air Malta site work only on the basis of reservations and digital tickets, which is why you should not waste time returning physical tickets or other items that make up your order.

How can I pay through the airmalta.com booking portal?

With emphasis on efficiency and speed, as in the reservation process, the accepted payment methods are only the online ones, which can be made at the time of purchase. You can use any debit or credit card issued by Visa, MasterCard, Maestro or American Express, as well as a PayPal account or card.

What is the biggest discount offered by an airmalta.com coupon or a promotional offer?

Air Malta offers several types of gift vouchers, available especially during the winter holidays, with values ​​starting from 50 euros and even up to 200 euros. Other discounts, which can be as much as 30% for flights or complete travel packages can be achieved through loyalty and flight miles accumulation programs.

How can I save money when I buy from airmalta.com?

The main objectives that lead you to low prices are especially the promotional offers organized weekly within the site, available for a selected number of travel locations worldwide. Also, the company accepts the use of promotional codes, both from the site and from external sources.

What can I buy from airmalta.com?

Air Malta is the main flight operator in this country, which offers besides domestic and international flights in more than 35 locations from 20 countries on all continents and accommodation services, transportation to and from the airport, as well as airport services. car rental.

What are the contact details of alirmalta.com?

The most used and efficient contact methods remain the Telephone one, at +356 21 662 211 and by e-mail customercare.airmalta@airmalta.com. However, the company responds promptly to questions and concerns on Twitter, Instagram and Facebook. You can easily recognize these accounts by the blue Verified badge.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024
Airmalta kuponkód

Különleges promóciók és kuponok az Air Malta oldalon

Az Air Malta-nál elérhető kuponok és kedvezményes akciók közül az ügyfelek akár 50%-os kedvezményt és akár 25%-os kuponokat is igénybe vehetnek.

Airmalta Kupon

Egyéb hasonló üzletek