MalaysiaAirlines Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponJárat + Szállás = 30% kedvezmény kód MALAYSIAAIRLINES10 július
KuponMALAYSIAAIRLINES Ajánlat: akár 25% kedvezmény a repülés06 február

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

A Malaysia Airlines áttekintése

A vállalat előnyei egy hatékony és jól megalapozott mobil webhely és alkalmazás, amely könnyű navigációt és rugalmas utazási tervezést kínál az ügyfelek számára. Ennek oka az oldalon beépített keresőmotor, amely lehetővé teszi az utazás részleteinek megadását, például az indulási és érkezési hely és idő, az autók vagy szállások bérleti módszerei, az utazás típusa, az utasok státusza és még sok más . Alapvetően az alkalmazás digitális utazási irodaként működik, ahol Önnek lehetősége van arra, hogy saját utazási irodája legyen, és az igényeinek és a költségvetési lehetőségeknek megfelelően hozzon létre nyaralását. Minden repülési osztály élvezi a speciálisan képzett személyzet figyelmét az utasokkal való kommunikációban, hogy felejthetetlen élményt teremtsen.
Ezenkívül a webhely promóciós csomagok formájában kínál Önnek egy ajánlati kategóriát, amelyen keresztül kedvezményes áron részesülhet teljes utazásokból, amelyek repülési, szállás- és autófoglalást tartalmaznak.

Hasznos információk a Malaysia Airlines légitársaságról

A légitársaság előnye, hogy erősen támaszkodik az online környezetre és hallgatólagosan alkalmazásaira, ezért a járatok megszerzése könnyebb, mint valaha. A jegyek kézbesítése digitális rendszerben történik, anélkül, hogy a fizikai jegyekről vagy más szükséges dokumentumokról gondoskodni kellene. A visszatérési politika emellett az egyik legrugalmasabb, egy olyan területen, ahol a megrendelések visszavonására vonatkozó korlátozások meglehetősen szigorúak, és fennáll annak kockázata, hogy elveszítik mind az utazást, mind a befektetett összeget. A rendelés visszavonása vagy az utazás dátumának / idejének megváltoztatása további 100 euró díjat fizet. Mivel kizárólag online foglalást végző cég, a megrendelések fizetése ugyanúgy történik, készpénzfizetés nélkül. Így fizetéséhez szüksége lesz a Visa, a MasterCard, az American Express vagy a JCB által kibocsátott bankkártyára.

Információ a Malaysia Airlines kuponkódjának használatáról

A Malaysia Airlines kuponkódját be kell adni egy további ablakba a beszerzési folyamat végén. A bevezetés után a kód automatikusan érvényesül, ha helyes, és a csökkentést alkalmazzák, értékét levonva a végleges árból.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek