IBERIA Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióTakarítson meg akár 20% promóciót a IBERIA.com csak diákok09 november
promócióPromo at IBERIA.com: 10% kedvezmény ajándékkártyával15 november
promócióKülönleges IBERIA-Os Kódok Kínál, ha regisztrálj Most02 február
promócióIBERIA Plusz Program: keress most a Pontokat, Jutalmak03 március

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mit kínál az IBERIA

IBERIA. COM egy légitársaság, amelyet Spanyolországban alapítottak 1927-ben, olyan időkben, amikor a repülés olyan luxus volt, amelyet kevesen tudtak fenntartani, ez a légitársaság a következő évben kínálja első járatát, mindössze 10 utassal, 1939-ben teszi meg első nemzetközi járatát, amely ezúttal Lisszabonba érkezik, évekkel később, 1946-ban ez az első határon és tengeren átívelő járata, amely ezúttal Argentínába érkezik, ebben az évben utaznak az első stewardessek, Ez a légitársaság évről évre új útvonalakkal és új célállomásokkal bővült, valamint egy autók szállítására alkalmas teherszállító repülőgéppel is bővült, ez egy elkötelezett vállalat, amely fokozatosan átalakult, új repülőgépeket, új útvonalakat és nagyobb kényelmet kínálva, az idők során fenntartotta magát, és az egyik legstabilabb és legmodernebb légitársasággá vált.

Az IBERIA többek között a következő szolgáltatásokat kínálja ügyfeleinek: Repülőjegyek + Hotel, Repülőjegy + Autó, Hotel, Úticél-kalauz, Repüléskeresés, Csoportos foglalás, Bus & Fly, Vonat & Fly, Úti célok, Online bejelentkezés, Előzetes helyfoglalás, beszállás, Foglalása kezelése, Repülés állapota, A repülőtéren, Viteldíjak, Élmények és szórakozás.

Hogyan küldi el az IBERIA a repülőjegyeket?

Az IBERIA e-mailben küldi meg a jegyeket, amellyel a jegyvásárlás történik, a jegyek a jegykóddal ellátott oldalon is megtalálhatók.

Milyen kedvezményeket kínál az IBERIA?

IBERIA áll rendelkezésre, hogy kedvezményeket kínál rendelkezésre álló:

20% kedvezmény a római járatokra

10% kedvezmény az Afrikába tartó járatokra

70%-os kedvezmény a gyors ajánlatokra

Fizetési módok az IBERIA-on

Az IBERIA elfogadja a Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, UATP vagy PayPal hitelkártyákat a foglalások fizetésére.

Mennyi ideig tart az IBERIA-on vásárolt jegyek kiszállítása?

Az IBERIA-on a foglalások kézbesítése csak percekig tart, amíg a fizetés ellenőrzése megtörténik.

Az IBERIA-on jelenleg elérhető kedvezményes kuponok

Az IBERIA-on jelenleg elérhető kedvezmények között szerepelnek a következők:

20 € ajánlat az Ibizára szóló jegyekre a TELLEVAMOS kód használatával.

10% extra kedvezmény fiataloknak az EnlaPágina kód használatával.

IBERIA ügyfélszolgálat

Az IBERIA ügyfélszolgálata különböző alternatívákban érhető el, az egyik ezek közül az Alexán keresztül, továbbá a WhatsAppon keresztül a +34676676004 chaten keresztül, valamint a 18007724642 telefonszámon, vagy ha jobban tetszik az online chatről vagy a közösségi hálózataikról.

Az IBERIA utalvány használatának előnyei

Az IBERIA ügyfelei számára a kedvezményes kupon használata olyan előny, amely elsősorban a megtakarításban merül fel, amelyet a kupon vásárlásra történő alkalmazásakor érnek el.

Hogyan tudom visszaküldeni az IBERIA-tól megrendelt jegyet?

Az IBERIA, hogy jegyet foglaljon, akkor megteheti, ha kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal, amely számára, hogy feldolgozhatja azt legfeljebb 24 órával a járat előtt, figyelembe kell vennie, hogy vannak olyan jegyek, hogy meg kell törölni egy extra díjat, ha ez egy rugalmas jegy ez nem jár extra díjakat.

Exkluzív kupon az új vásárlók számára az IBERIA oldalon.

Az IBERIA-on az új vásárlók az összes különleges ajánlatot és kedvezményt, valamint a kuponokat és kedvezményeket kihasználva vásárolhatnak jegyet.

IBERIA a közösségi hálózatokon

A közösségi hálózatokon az IBERIA ügyfelei megtalálhatják az összes hírt, hogy ez elérhető a célállomásokról, a tájakról és a gasztronómiáról, valamint az akciókat, amelyek felhasználhatók az előzetes jegyvásárláshoz.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Az IBERIA által a vásárlóknak kínált maximális kedvezmény

Az IBERIA-on elérhető maximális kedvezmény jelenleg 70%, amely a villámajánlatok révén érhető el.

IBERIA kupon a hírlevél feliratkozáshoz

Az IBERIA hírlevélre feliratkozó vásárlók exkluzív hírlevél értesítést kapnak többek között az új útvonalakról, ajánlatokról és kedvezményekről.

 Az IBERIA-hoz hasonló üzletek

Az IBERIA-hoz hasonló szolgáltatásokat nyújtó hasonló üzletek közül az ügyfelek többek között olyanokat látogathatnak meg, mint a Vueling.com, Aireuropa.com, KLM.com, Avianca.com, Latam.com.

IBERIA kuponok a fekete pénteki napra

Az IBERIA légitársaság az ügyfelei számára elérhetővé teszi a november utolsó péntekén megrendezésre kerülő Fekete Péntek eladási ünnepen elérhető kedvezményeket, ahol akár 75%-os villámkedvezmények, és 10%-ig terjedő kedvezménykuponok lesznek.

IBERIA Kuponok 11.11-re

November hónapban az IBERIA elérhetővé teszi ügyfelei számára a 11.11. napi kedvezményes értékesítési ünnepet, amelyen akár 60%-os különleges kedvezményekkel és 5%-ig terjedő kedvezménykuponokkal rendelkező akciókat találhat.

IBERIA kuponok a Cyber hétfőre

IBERIA között a kedvezmények alatt elérhető a Cyber Monday kedvezményes értékesítési ünnep kínál ügyfeleinek a legnagyobb kedvezmények az év során elérhető, amely lehet található egy korlátozott ideig akár 80% plusz kuponok további kedvezmények 20%, valamint a jó ajánlatok és kedvezmények, hogy a vásárlás a jegyek és a megtakarítás az utazás.

IBERIA karácsonyi kuponok

A december hónapban IBERIA áll rendelkezésre karácsonyi kedvezmények, ezekben a napokban a karácsonyi ünnepek megtalálja a legjobb ajánlatokat elérhető, és nagyon jó kedvezmények akár 60% a kiválasztott úti célokra, vásárolni és a legjobb társaság ünnepli a karácsonyi napok, plusz kap kuponokat akár 15%.

IBERIA mobilalkalmazás IPhone-ra és Androidra

IBERIA kínál ügyfeleinek a mobil alkalmazás iPhone és Android, amelyből lehet, hogy a foglalások, valamint megtalálja a legjobb kedvezmények és árak rendelkezésre állnak, egyéb lehetőségek az alkalmazásból a check-in, keresse meg a foglalási jegy, többek között.

Híres úti célok, ahová az IBERIA repül

Az IBERIA híres úti céljai közé tartoznak:

Palma
Tenerife
Gran Canaria
Lanzarote
Fuerteventura
Madrid
Barcelona
Oviedo
Sevilla
Malaga
Ibiza
Mallorca
Menorca
Menorca
Nápoly
Kréta
Bari
Lyon
Berlin
Amszterdam
Tel Aviv
Párizs
London
Dublin
Mancester
Edinburgh
Koppenhága

 

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
IBERIA kuponkód

Promóciók és különleges kuponok az IBERIA-on

Az IBERIA az év folyamán nagyon jó promóciókkal rendelkezik az ajánlatok, kedvezmények és kuponok között, amelyekkel az ügyfelek élvezhetik a jegyek megvásárlását, és egyidejűleg takaríthatnak meg, egyes kedvezmények akár 80%-ot is elérhetik, kuponjaik pedig akár 20%-ot is.

IBERIA Kupon

Egyéb hasonló üzletek