IBERIA Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióKülönleges IBERIA-Os Kódok Kínál, ha regisztrálj Most02 február
promócióIBERIA Plusz Program: keress most a Pontokat, Jutalmak03 március

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Iberia Felülvizsgálat

Az Iberia az utazási térség egyik leghatékonyabb keresőmotorja, amely a bevezetett szűrőkre szabott, minden költségvetéshez megfelelő eredményeket kínál. A hagyományos keresőmotorokkal ellentétben az Iberia csak a keresett helyekre vonatkozó információkat tartalmazza. Ennek az alkalmazásnak a legjobban értékelt dolga a keresőrendszer, amelyet közvetlenül a weboldal főoldalán helyeznek el, ahol megadhatja az indulás dátumát és helyét, valamint a visszatéréshez szükséges információkat, a számot és az állapotot az utasok száma, valamint az osztály. repülő. Sőt, annak igazolására, hogy valódi utazási irodaként működik, az alkalmazás lehetővé teszi szállodák és egyéb szálláshelyek keresését, valamint a bérleti szolgáltatások globális foglalását. Ugyanakkor választhat mind az egyedi repülési vagy szállási szolgáltatásokat, mind a repülést + szállást vagy repülést + autócsomagokat.

Hasznos információk Ibériáról

Az Iberia az online utazási tervezési folyamat korszerűsítésének elvén működik, ezért az összes foglalást és jegyet digitális rendszerben működtetik, ezáltal csökkentve a költségeket, mint például a fizikai jegyek szállítása. Az Iberia szolgáltatásnak van egy mobilalkalmazása is, amely az ügyfélszámlán keresztül lehetővé teszi az online bejelentkezés lehetőségét, valamint a foglaláskezelőt és a járatok állapotát. Így csupán annyit kell tennie, hogy digitális jegyekkel jelenik meg a kapun. A fizetés online, akár hitelkártya, akár bankkártya, Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Discover, valamint a PayPal számlán vagy az Avios alkalmazáson keresztül történik.

Információ az Iberia kuponkód használatáról

Az Iberia kuponkód olyan számokból és / vagy betűkből álló kód, amelyek mindegyike egyszer használatos. Ez beírható a szolgáltatásvásárlási oldalra, ahol automatikusan érvényesül, és a kupon kedvezmény értékét alkalmazzák a teljes tranzakcióra.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
28 március 2023

Egyéb hasonló üzletek