vueling Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióIratkozzon fel most a VUELING Hírlevél, illetve pénztakarékos, hogy a repülés viteldíjak03 március
promócióMentés a VUELING! Viteldíjak csak €19.99 01 április

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Vueling áttekintés

A Vueling segítséget nyújt ügyfeleinek, akik utazási ajánlatokat keresnek csomagok és utazások készítéséhez a barkácsolás rendszerben. Messze a legelismertebb szempont, hogy az alkalmazás pontosan úgy működik, mint egy keresőmotor, amely az egyes igényekhez szabott eredményeket kínál, anélkül, hogy több tucat linkre lépne a Google-on. A keresőmotor lehetővé teszi a leghasznosabb utazási adatok, mint például az indulás és a visszatérés dátuma, valamint az indulás és a rendeltetési hely, a repülés típusa (charter / vonalak / túra / visszatérés), valamint az utasok számának és állapotának a megadását. Ezen felül itt a világ minden tájáról ezer olyan szálláslehetőséget találhat, amely megfelelhet a választott járatoknak. Ezenkívül a Vueling a világ minden földrészén jó együttműködést folytat professzionális autókölcsönzővel.

Hasznos információk a Vueling-ről

A gondos piackutatás révén az alkalmazás a legjobb ajánlatokat nyújthatja keresés közben, és tovább csökkentheti a költségeket azáltal, hogy jegyeket és más típusú online foglalásokat küld e-mailben vagy az ügyfélfiókjában. Így elkerülheti a további szállítási díjak fizetését vagy a vásárláshoz történő mozgatást. A bejelentkezés online az alkalmazásból is elvégezhető. A jegyekhez és foglalásokhoz való könnyebb hozzáférés érdekében az alkalmazásnak van egy mobil verziója. Ön automatikusan részesül a repülési garanciában, ha törlés vagy más változás történik, amely nem tőled függ. A megrendelés visszavonása az ügyfélszolgálat felkeresésével történhet. A szolgáltatások hatékonyságának és gyorsaságának fenntartása érdekében a Vueling fizetési módokként csak a biztonságos online módokon, hitelkártyával vagy betéti kártyával, Visa, MasterCard, Maestro, Discover, American Express és PayPal számlán keresztül történő vásárlást fogad el.

Információ a Vueling kuponkód használatáról

A Vueling kuponkódja érvényesíthető, ha beírja a vásárlási oldalra, mielőtt a fizetési módot választja. Ha a kupon érvényes, akkor a kedvezményt automatikusan alkalmazzák.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek