KIWI Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponKIWI.com Promóciós Kód: 20 EUR kedvezmény a megrendelések több mint 200 EUR16 július
promóció$5 LE az első foglalás01 február
Kupon€5 kedvezmény ez a KIWI promóciós kód05 június
promócióMentse $5 Az Első Foglalás, ha egy Új Felhasználó KIWI.com10 július

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

KIWI Review

A platformot világszerte több mint 30 nyelvre adaptálják és lefordítják, gyors és egyszerűen használható megoldást kínálva bárki számára, amellyel elkerülhetők az utazási irodák magas adói, és közvetlenül az interneten megtervezheti az utazást. kényelme otthonában. Ezenkívül, hogy könnyebben hozzáférhessen az összes foglaláshoz és jegyhez, a Kiwi rendelkezik egy mobilalkalmazással is, amely mind iOS, mind Android számára elérhető. A keresőmotor lehetővé teszi a legfontosabb adatok, például indulási és rendeltetési hely, útvonal típusa (oda-vissza), repülési osztály, utasok száma és állapota, az utazás dátuma, valamint a kiegészítő szolgáltatások bevitelét, transzfer vagy utazás, például buszok. vagy vonatok. Az adatok megadása után az alkalmazás megmutatja az összes releváns keresési információt és tucat légitársaság legjobb ajánlatait. Ha bármilyen problémát tapasztal, akkor tudnia kell, hogy élvezheti a call center segítségét, több nyelven, a 24/7 rendszerben.

Hasznos információk a Kiwiről

Online szolgáltatóként megszabadulhat bizonyos repülőjegyek fizikai formában történő megvásárlásának, kinyomtatásának és érvényesítésének aggodalmától, mivel számodra minden van a kezedben, az alkalmazáson belül. A megrendelés nem vonható vissza a Kiwi-n keresztül, mivel csak közvetítő, és a tényleges foglalásokat a légitársaságon keresztül végzik. Az alkalmazás általában az euróhoz kapcsolódó árakat kínálja, de a kívánt árfolyamot kiválaszthatja a 15 ilyen opciót meghaladó listából. A fizetés csak online, Visa, MasterCard, Maestro, American Express, JCB hitelkártyával vagy PayPal számlán keresztül lehetséges.

Információ a KIWI kuponkód használatáról

A foglalás és a vásárlás során egy személyre szabási lépéssel találkozik, amely a kiegészítő szolgáltatások kiválasztása mellett lehetővé teszi egy olyan felhasználható kuponkód bevezetését, amely egyszeri felhasználásra érvényes és automatikusan érvényesül.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek