KoreanAir Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponA mentés most 5% - a Gazdaság & Business Class18 december
promócióSavw akár 50% - os KOREANAIR Kínál & Kupon Kódok08 Lehet

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

A Korean Air áttekintése

A társaság belföldi és nemzetközi járatokat üzemeltet több mint 130 helyszínen a világon, bármilyen költségkeretre kínál megoldásokat, jól meghatározott repülési osztályokkal, az árak helyesen igazítva. A Korean Air messze legértékesebb segítsége a kereső, amely mind a weboldal főoldalán, mind a mobil alkalmazásban megtalálható. Ez lehetővé teszi a leghasznosabb adatok bevezetését, nem csak a járatok keresésére, hanem az egyéb utazáshoz nélkülözhetetlen szolgáltatásokra is. Így itt megadhat szűrőket az indulási és a rendeltetési helyre, az utazási adatokra, az utasok (felnőttek, gyermekek, csecsemők) számára és állapotára, a repülési osztályra, valamint az olyan részleteket, mint az egy- vagy odautazás, a szállás lehetőségei és autókölcsönző szolgáltatásokhoz.

Hasznos információk KoreanAir

A Korean Air folyamatos erőfeszítéseket tesz az online keresési, foglalási és vásárlási folyamat zökkenőmentes működésének és optimalizálásának biztosítása érdekében. Így előnyeit élvezheti jegyek és egyéb szolgáltatások foglalásai online, az ügyfélszámlán és e-mailben. Ezért kerülje el a repülőtérre való utazást jegyek és esetleges szállítási díjak megvásárlására. Sőt, bármikor és bárhonnan hozzáférhet adataihoz a mobil alkalmazáson keresztül. A bejelentkezés online is elvégezhető, tehát csupán annyit kell tennie, hogy megjelent a beszállási kapun. Az online hatékonyság támogatása érdekében az összes szolgáltatás fizetése egyenlő módon történik, Visa, MasterCard, Maestro, American Express által kibocsátott hitel- vagy bankkártyával vagy a PayPal számlán keresztül.

Információ a Korean Air kuponkód használatáról

Bármely Korean Air kuponkód csak egyszer használható, és csak annyit kell tennie, hogy beírja a kódot a vásárlás végén. Ezt követően, ha érvényesül, a kedvezmény értékét automatikusan alkalmazni kell.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek