AscendEX Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióPromóciós kód az új felhasználó számára AscendEX.com: 15% kedvezmény19 október
promócióKedvezmény kód AscendEX.com: 10% díj vissza 17 október
promócióAscendEX.com 10% díj promóciós kódot BitMax.com30 október

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mi az AscendEX.com?

Több mint 1 millió regisztrált kereskedővel és több mint 150 milliárdos kumulatív kereskedési volumennel az AscendEX.com egy teljes körű kriptopénz pénzügyi platform, amely kezdők és profik számára egyaránt alkalmas. A szingapúri székhelyű AscendEX.com-ot 2018-ban indították el olyan Wall Street-i befektetők, akik tudták, hogyan kell korán sikert elérni. Az AscendEX.com a világ egyik vezető kriptovaluta-vállalata, amely több mint 200 blokkláncprojekthez biztosít hozzáférést, és rendkívül biztonságos szolgáltatásokkal és alacsony díjakkal rendelkezik. Nem számít, hogy befektetni, kereskedni vagy keresni szeretne, az AscendEX.com segítségével az Ön üzleti tevékenysége biztosan felfelé ívelő skálán lesz. 

 Hogyan nyithat számlát az AscendEX.com-nál?

Kövesse gyors és könnyen használható lépéseinket, hogy megnyissa saját AscendEX.com számláját. Látogasson el a hivatalos weboldalra, és kattintson a Regisztráció gombra, amelyet a kezdőlap jobb felső sarkában talál. A rendszer egy új oldalra irányítja át, ahol meg kell adnia az e-mail címét és egy biztonságos jelszót. Regisztrálhat e-mail címe helyett telefonszámával is. Jelölje be az Elfogadom a szolgáltatási feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot jelölőnégyzetet, majd kattintson a Folytatás gombra. Ezután meg kell adnia az e-mailjébe küldött ellenőrző kódot, hogy a következő lépésre léphessen. Most megadhatja a telefonszámát, vagy várhat a későbbi hozzáadással, ha megnyomja a Skip for now gombot. Erősítse meg ezt az utolsó lépést, és kezdje meg kalandját a kriptovaluták világában. 

Hogyan lehet befizetni az AscendEX.com számlájára?

Az első fontos dolog, amit tudnia kell arról, hogyan tudja feltölteni vagy feltölteni az AscendEX.com számláját, hogy ezt külső platformokról vagy pénztárcákról teheti meg a platformon található befizetési címen keresztül. Menjen az AscendEx.com oldalra, kattintson a My Asset - Cash Account menüpontra, majd kattintson a Deposit gombra. Ebben a lépésben kiválasztja a digitális eszközt, amelyet a személyes számlájának finanszírozására kíván használni, valamint a nyilvános lánc típusát. Másolja ki a befizetési címet, és illessze be a platformon vagy a külső pénztárcán található kifizetési címbe. Vagy egyszerűen csak szkennelje be a QR-kódot a pénz befizetéséhez. Egyes kriptovalutákhoz szükség lehet címkék használatára. Ha ez a helyzet, akkor a tranzakció megerősítéséhez és véglegesítéséhez meg kell adnia a címkét és a letéti címet is. A tranzakciót a Befizetési előzmények mezőben találja meg. 

Hogyan tudok pénzt felvenni az AscendEX.com számlámról?

A kriptodeviza kivonásához hasonló lépések szükségesek, mint a digitális eszközök befizetéséhez. Látogasson el újra a hivatalos AscendEX weboldalra. Kattintson a Vagyonom, majd a Készpénzszámla, majd a Készpénzfelvétel gombra. Válassza ki a kivenni kívánt kriptót és a kívánt nyilvános lánc típusát. Használja a másolás és beillesztés funkciót, hogy a külső platformról vagy pénztárcából átvihesse a kifizetési címet az AscendEX számlájára. Ne felejtsd el, hogy a QR-kódot is beolvashatod. Erősítse meg a kifizetési adatait, hogy megkapja az emil vagy SMS ellenőrző kódot. Írja be a legújabb Google 2FA kóddal együtt, és kattintson a Megerősítés gombra. Ha olyan tokent szeretne kivenni, amelyhez tokencímke szükséges, csak annyit kell tennie, hogy megadja a címkét és a letéti címet a szükséges mezőkben. Visszavonását a Visszavonási előzmények szakaszban tekintheti meg. 

Mennyi ideig tart számlát nyitni az AscendEX.com-on?

Ha követi lépéseinket, néhány perc alatt létrehozhatja AscendEX.com fiókját. Csatlakozni ehhez a világszínvonalú kriptopénz platformhoz olyan egyszerű, mint 1,2,3.

Az AscendEX.com-on elérhető promóciós ajánlatok

Szeretne extra pénzt keresni a kriptokártyákkal való kereskedéssel az AscendEX.com-on? Egész évben, minden hónapban 1 millió dollárt kaphatsz, amennyiben érmékkel - bármilyen érmével - rendelkezel az AscendEX.com platformon. Egy másik promóciós ajánlat az AscendEX.com-tól a határidős kereskedés. Ha kezdő vagy, és minden feladatot teljesítesz, akár 220 dollár bónuszban részesülhetsz. A fentiek mellett a Referral Program akár 40%-os jutalékot is hozhat a kereskedési díjakból. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy meghívja barátait az AscendEX.com-ra. 

AscendEX.com ügyfélszolgálat

A hivatalos weboldal Súgóközpont oldala nagyon hasznos, ahol választ kaphat kérdéseire és megoldásokat talál az aggodalmaira. De ha még mindig segítségre van szüksége, miután végigment ezen az oldalon, kapcsolatba léphet a 24/7 ügyfélszolgálati csapattal, ha e-mailt küld a support@ascendex.com címre, elküldi kérdését az online kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy kapcsolatba lép a képviselőkkel az élő csevegésen keresztül. 

Az AscendEX.com használatának előnyei

Az AscendEX.com használatának előnyei hihetetlenek. Önt egy 24/7 ügyfélszolgálati csapat, szigorú biztonsági és ellenőrzési intézkedések fogják üdvözölni, hogy megvédjék Önt, valamint egy kiváló ajánlóprogram, amely akár 40%-os jutalékot és fejlett, korszerű, szabványos kereskedési interfészeket hoz Önnek. Ezenkívül több mint 200 kriptoeszköz azonnali megvásárlására és átváltására lesz lehetősége, és hozzáférhet hatékony módszerekhez, amelyekkel még többet kereshet.  

 Hogyan zárhatja be AscendEX.com számláját? 

Sok más hasonló vállalathoz hasonlóan az AscendEX.com sem teszi lehetővé, hogy Ön saját maga zárja le személyes számláját. Ha meggondolja magát, és nem kívánja tovább használni az AscendEX.com-ot, küldjön egy e-mailt a support @ascendex.com címre, a következő tárgyban: Request to Delete My AscendEX Account. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ugyanazt az e-mail címet kell használnia, amelyet a platformon való regisztrációkor használt. 

AscendEX.com kupon kód

Szeretne bónuszokat kapni az AscendEX.com használata közben? Akkor használja az oldalunkon felsorolt kupon kódok egyikét. Legalább 10% kedvezményt takaríthat meg, ha egyszerűen az Ajánlat megtekintése gombra kattint, amely közvetlenül az AscendEX hivatalos weboldalára irányítja Önt, és csökkenti a viteldíj(ak) költségét, vagy új felhasználóként különböző kedvezményeket biztosít. 

AscendEX.com a közösségi hálózatokon

Szeretne elsőként mindent megtudni az AscendEx.com fejlődéséről? Szeretne hozzáférni az összes promóciós ajánlathoz, nagyszerű interjúkhoz és útmutatókhoz arról, hogyan kereskedhet kriptovalutákkal, hogy napról napra többet és többet keressen? Akkor csatlakozz az AscendEX.com közösségéhez, és kövesd őket Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, Weibo, Medium és Reddit oldalakon. Ne feledkezz meg a hivatalos blogról sem, ahol közelebbről is megismerheted azokat a tippeket és trükköket, amelyek segítenek meghódítani a kriptovilágot. 

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A legnagyobb kedvezmény által kínált AscendEX.com ajánló kupon kód.

AscendEX.com egy csodálatos Referral Program, hogy kapsz 40% jutalékot, mint a legnagyobb kedvezményt kínál a referral kuponkód.

 AscendEX.com kupon új ügyfelek számára

Az AscendEX.com segítségével nem számít, hogy Ön kezdő az iparágban. Lépésről lépésre megtanulhat mindent, amit a kriptokereskedésről tudni kell. Az AscendEX.com nem kínál klasszikus regisztrációs bónuszt új felhasználóinak. Ehelyett valami nagyobbat kínál. Az esély, hogy az összes feladat teljesítésével akár 300USDT-t is nyerhetsz szerencsés sorsolással járó jutalmakkal. Ez a program az AscendEX.com oldalon regisztrált új ügyfeleknek szól. 

Az AscendEX.com-hoz hasonló szolgáltatások

Ha az AscendEX.com nem felel meg az Ön igényeinek és a kriptovaluta-iparban való felemelkedésének, akkor talán más, ehhez a platformhoz hasonló szolgáltatásokat kellene kipróbálnia. Nézze meg a bybit.com, CoinSmart.com, paxful.com, BitYard.com, OKX.com, ProBit.com vagy TRASTRA.com és még sok más. Az interneten számos kriptopénz platformot talál.

AscendEX.com fekete péntek ajánlatok

Mindannyian tudjuk, hogy a fekete pénteken nagyszerű kedvezményeket szoktál kapni. A kriptovaluták esetében azonban általában más a helyzet. Nem fogsz 90%-os kedvezményeket kapni, de még mindig részesülni fogsz elképesztő ajánlatokból. Látogasson el az AscendEX.com oldalra, és tudja meg, hogyan csökkentheti a díjak költségeit legalább 10%-os kedvezménnyel. 

AscendEX.com 11.11 Ajánlatok

Ha Ön egy alkuvadász, és szeretne többet keresni a kriptopénz kereskedésből, akkor mentse el a dátumot, és jöjjön vissza az AscendEX.com-ra november 11-én, más néven a Double 11 vagy a Singles' Day eseményen. Számos szolgáltatásra több mint 10%-os kedvezményt kaphat. 

AscendEX.com Cyber hétfői ajánlatok

Novemberben extra esélye van arra, hogy spóroljon az AscendEX.com-on. A kriptopénz platform a Cyber Monday alkalmából nagyszerű ajánlatokkal várja felhasználóit, amelyek akár 50%-os kedvezményt is jelenthetnek. 

AscendEX.com karácsonyi ajánlatok

Szerezz magadnak egy olyan karácsonyi ajándékot, amely nem mindennapi. Felejtse el az ajándék becsomagolását, hogy szépen a karácsonyfa alá tegye, és fektessen be a digitális eszközökbe az AscendEX.com-on. December az a hónap, amikor az AscendEX.com számos promóciós eseményt tart az egyéni karácsonyi határidős ügyletekhez, amelyek esélyt adhatnak arra, hogy akár 10.000 USDT jutalmat nyerjen.

AscendEX.com mobil alkalmazás

Töltse le most a hivatalos AscendEX.com mobilalkalmazást, amely elérhető az App Store-ban és a Google Play-en, hogy valós idejű értesítéseket kapjon a kriptopénz kereskedéséről. Ön képes lesz arra, hogy útközben kereskedjen, amikor és ahol csak akar, közvetlenül a ma oly fontos és szükséges kis kütyüjéről.

A legnépszerűbb kriptovaluták, amelyekkel az AscendEX.com-on kereskednek.

Az AscendEX.com-on több mint 200 kriptovaluta közül választhat. A legnépszerűbbek, amelyekkel ezen a platformon kereskednek: Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Centric, Solana, Shiba Inu, Cudos, Cosmos, Polkadot, Algorand, hogy csak néhányat említsünk.

 

 

Hová írhatod az AscendEX ajánlókódodat?

Amikor az AscendEX regisztrációs oldalára lép, közvetlenül azon mezők alatt, ahol meg kell adnia e-mail címét vagy telefonszámát és jelszavát, megjelenik az Adjon meg egy ajánlókódot (nem kötelező) feliratú mezőt, ahol beírhatja a kódot. Most folytathatja az utolsó lépésekkel a regisztrációs folyamat befejezéséhez.

Átutalhatok pénzt az AscendEX-re Mastercard/Visa kártyáról?

Ha pénzt szeretne utalni az AscendEX számlájára a kártyájáról, legyen az Visa vagy Mastercard, akkor meg kell adnia személyes számláját, és a főmenüben kattintson a Befektetés gombra. Válassza a Kripto- és hitelkártya/betéti kártya vásárlása lehetőséget, hogy az átirányítási oldalra kerüljön. Itt meg kell adnia az utalni kívánt pénzösszeget, és követnie kell az összes szükséges utasítást a tranzakció véglegesítéséhez.

Átutalhatok pénzt az AscendEX-re a PayPalról?

Jelenleg nem használhatja a PayPal-t arra, hogy pénzt utaljon át AscendEX-számlájára.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024
AscendEX.com kuponkód

Tippek, hogy pénzt takarítson meg az AscendEX.com jutalékokon

Ha csökkenteni szeretné jutalékköltségeit az AscendEX.com-on, akkor használja az AscendEX Earn terméket, amely számos előnyt biztosít Önnek, többek között kedvezményeket a jutalékaiból. Alternatív megoldásként a VIP-szintre való frissítéssel a kereskedések alapjutalékára vonatkozó kedvezményekhez juthat hozzá.

 

AscendEX.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek